Megtekintés
CITROËN C3 KONFIGURÁTOR

Citroën C3 konfigurátor

Az új Citroën C3 érdekli? Konfigurátorunk segítségével máris leendő városi autója volánja mögé képzelheti magát. A kiviteli szinttől az erőforrásokon és a karosszéria színén át az egyes felszerelésekig kedvére alakíthatja ki új Citroën C3 gépkocsiját.

Rendelkezésre álló változatok

Az új Citroën C3 a következő felszereltségi szintekben kapható: Live, Feel, Feel Plus és Shine. Ezek közül megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő alapfelszereltséget és tartozékokat. Ha még eredetibbé szeretné varázsolni új Citroën C3 gépkocsiját, a C-Series különleges szériát.

Motorválaszték

Az új Citroën C3 dízel- (BlueHDI 100) és benzines (PureTech 83, Puretech 110) változatban is rendelhető. A választott verziótól és erőforrástól függően a városi modell manuális vagy EAT6 automata sebességváltóval kérhető. Az utóbbi finom sebességváltásokat és optimális vezetési kényelmet biztosít.

Külső és belső design

Design tekintetében is sok lehetőség közül választhat, legyen szó a karosszéria vagy a tető színéről vagy a keréktárcsákról. Az opcionális színcsomag részeként további személyre szabási lehetőségeket kínálnak a ködfényszóróbetétek és az Airbump elemeket díszítő dekorbetétek. A rendelkezésre álló beltérhangulatokkal új Citroën C3-a belterét is ízlésének megfelelően alakíthatja ki.

Az új Citroën C3 méretei

A 3996 mm hosszú, 1749 mm széles és 1474 mm magas új Citroën C3 városban és országúton egyaránt otthon érzi magát. A modell kompakt méretei ellenére a csomagtartó nem ismer kompromisszumot: változattól függetlenül legalább 300 liter az űrtartalma.

Felszereltség

A választott kivitelnek megfelelően számos felszereléssel növelhető a kényelem és a biztonság: tolatókamera, parkolóradar, kulcs nélküli indítás stb.