Megtekintés
CITROËN C3 AIRCROSS KONFIGURÁTOR

Citroën C3 aircross konfigurátor

Az új Citroën C3 Aircross modellre esett a választása? Tervezze meg gépjárművét és máris kompakt SUV-ja volánja mögé képzelheti magát! A különböző kiviteli szintek, felszerelések, erőforrások és karosszériaszínek jóvoltából minden adott ahhoz, hogy új Citroën C3 Aircross gépkocsiját a vágyainak megfelelően alakítsa ki.

Választható kivitelek

Az új Citroën C3 Aircross a következő kivitelekben kapható: Live, Feel, Feel Plus, C-Series és Shine. Mindegyik változat számos szériafelszerelést és -tartozékot tartalmaz, hogy minél jobb áron minél nagyobb vezetési kényelmet biztosítson.

Motorválaszték

Az új Citroën C3 Aircross a kiviteli szint függvényében dízel- (BlueHDi 110 S&S, BlueHDi 120 S&S) és benzinmotorral (Puretech 110 S&S, PureTech 130 S&S) is kérhető. A kiválasztott kiviteltől és motortól függően a jármű kézi vagy automata sebességváltóval van felszerelve, amely zökkenőmentes sebességváltást, alacsony üzemanyag-fogyasztást és optimális vezetési kényelmet biztosít.

Külső és belső design

A modell kívül és belül a személyre szabási lehetőségek gazdag tárházát kínálja. Kezdjük rögtön a színpalettával: a színcsomagoknak köszönhetően a karosszéria, a tető és a hátsó háromszögablak tekintetében 70 különböző kombinációból választhat. Egyes változatokon a keréktárcsák is személyre szabhatók. Az utastér stílusvilágának megválasztásával (szériakivitel, Urban Blue, Metropolitan Graphite és Hype Grey) a belső tér hangulatát is kedve szerint alakíthatja ki. A jármű kényelem szempontjából sem hagy kívánnivalót maga után: az Advanced Comfort ülésekben garantáltan otthon érzi majd magát.

Az új Citroën C3 aircross méretei

Az új Citroën C3 Aircrossnál a kulcsszó a variálhatóság. A visszafogott méretek ellenére tekintélyes méretű csomagtartó áll rendelkezésre, melynek térfogata az ülések lehajtásával 410 literről 1289 literre növelhető. Az első utasülés asztalka helyzetbe állításával a rakodóhossz akár a 2,4 métert is elérheti. Az új Citroën C3 Aircross egy kompakt SUV, mely városon belül és kívül is képes kielégíteni az igényeit.

Felszereltség

A szériafelszereltségnek számos biztonsági és kényelmi felszerelés a részét képezi, így például a sávtartó asszisztens is. Kiviteli szinttől függően aztán számos egyéb felszereléssel és tartozékkal gazdagíthatja autóját.