Megtekintés
Citroën C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Az ideális városi és szabadidős SUV

A modellhez a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. 
Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén(i) Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 Aircross személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.  .
A MODELL CSAK A KÉSZLET EREJÉIG ELÉRHETŐ

ÚJ CITROËN C3 AIRCROSS CITY PLUS

110 LE benzines, 6 sebességes manuális váltós változata

számos extrával már 7 745 000 Ft-tól(i) Jelen ajánlat 2023.11.08-tól visszavonásig, új Citroën C3 Aircross City Plus modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 7 745 000 Ft-os ár a Citroën C3 Aircross City Plus speciális széria PureTech 110 LE M6 verziójára vonatkozik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve a kedvezményes finanszírozást). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez. 

A modell szériában Metropolitan Graphite beltérhangulatot,  vezetőoldalon kartámasszal ellátott Advanced Comfort ülésekeket, ülésfűtést és metálfényt tartalmaz.

ELEGÁNS, KÉNYELMES ÉS SOKOLDALÚ

Advanced Comfort ülések

Az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően most még nagyobb fedélzeti kényelmet kínál a C3 Aircross SUV.

Variálhatóság

A C3 Aircross SUV variálhatósága továbbra is kimagasló: a lehajható háttámlákkal felszerelt, 2:1 arányban osztott hátsó üléspad 150 mm-es hosszon két külön részletben csúsztatható, az asztalka helyzetbe állítható első utasülés jóvoltából pedig akár 2,4 m hosszú tárgyak szállítására is lehetőség van.

Helykínálat

A C3 Aircross SUV minden utas igényét kielégítő, példaértékű helykínálattal és a szegmensben etalonnak számító csomagtérrel rendelkezik.

Grip control

A C3 Aircross SUV a lejtmenet-szabályozóval kiegészült, meghajtásoptimalizáló Grip Control rendszernek köszönhetően városon kívül is remekül helyt áll.

HELYEZKEDJEN EL KÉNYELMESEN!

Válasszon új C3 Aircross modelljéhez kedvező havidíjas finanszírozást

KARAKTERESEBB STÍLUS

Gazdag személyre szabási kínálat

A C3 Aircross teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest most még karakteresebb és tekintélyparancsolóbb. A külső személyre szabási lehetőségek száma is megugrott: mostantól összesen 70 külső kombináció áll rendelkezésre, amihez két új keréktárcsa is társul. 

Belül pedig 2 beltérhangulat közül lehet választani.(i) A modell csak a készlet erejéig érhető el. 

 

FOKOZOTT KÉNYELEM

Kényelmes SUV az aktív élethez

A márka a Citroën Advanced Comfort® program keretében fokozottan gondoskodik a jó közérzetről és hogy gépjárműveiben maximálisan otthon érezzük magunkat.

A C3 Aircross egy aktív életmódhoz tervezett ultrakényelmes SUV: a változatlan variálhatóság, helykínálat és fényviszonyok mellett a Citroën C5 Aircross SUV-n bevezetett Advanced Comfort üléseknek hála mostantól még nagyobb kényelemben lehet részünk.

CITROËN BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM

 12 TECHNOLÓGIA A TELJES KIKAPCSOLÓDÁSÉRT

A C3 Aircross a biztonságos és nyugodt vezetéshez szükséges valamennyi technológiával fel van szerelve.

KAPCSOLÓDÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

255_Security

Citroën Connect Assist

Helyzetbeméréssel egybekötött sürgősségi és assistance telefonhívás: éjjel-nappal rendelkezésre álló ingyenes szolgáltatás az Ön biztonsága érdekében(i) A Citroën Connect Assist elérhetőségéről érdeklődjön márkakereskedőjénél.   .
257_Connect_Nav

Citroën Connect Nav

Forgalmi helyzet, időjárási viszonyok... A Citroën Connect Nav egyesíti magában az összes navigációs szolgáltatást, és ezáltal megkönnyíti az utazást .


256_Connect_Play

Citroën Connect Play

A biztonságos vezetést szolgálja a Mirror Screen funkció. Okostelefonja alkalmazásait és tartalmait a C3 Aircross érintőképernyőjén is élvezheti.

ADVISOR ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK AZ ÚJ CITROËN C3 AIRCROSSRÓL

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján

  ÖSSZEHASONLÍTÁS
    KÜLSŐ SZÍN VÁLASZTÁSA

4 MOTOR

Szabadságvágyunk kiéléséhez a C3 Aircross korszerű, gazdaságos és hatékony motorok széles választékát kínálja. A Citroën legújabb szabadidő-autója PureTech benzinmotorral (110 és 130 LE) és BlueHDi dízelmotorral (110 LE) egyaránt elérhető.

A PureTech 110 S&S és a BlueHDi 110 S&S motorhoz 6 fokozatú kézi váltó, a PureTech 130 S&S benzinmotorhoz pedig EAT6 automata váltó tartozik.(i) A modell csak a készlet erejéig érhető el.  

TARTOZÉKOK

Alakítsa még egyedibbé Citroën C3 Aircross modelljét
Padlószőnyegre, tetőboxra vagy kerékpártárolóra van szüksége a nyaraláshoz? Válasszon az igényeinek megfelelő felszerelések és tartozékok széles kínálatából. Ön egyedi, akárcsak Citroën C3 Aircross SUV-ja.
KÉSZLETAJÁNLAT
Válasszon modellt készletünkről, rövid határidővel. 
Megnézem
AJÁNLATKÉRÉS
Munkatársaink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot. 
Ajánlatkérés
TESZTVEZETÉS
Próbálja ki a legendás Citroën kényelmet! 
Tesztvezetés
HITELKALKULÁTOR
Számolja ki, mennyibe kerül kedvenc Citroënje. 
Kiszámolom
SZERVIZ AJÁNLATOK
Tekintse meg aktuális szerviz ajánlatainkat. 
Érdekel

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben.