[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC,
A TISZTÁN ELEKTROMOS KOMPAKT EGYTERŰ

AZ AKTÍV ÉLETMÓD SZERELMESEINEK!

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez.
A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is, amelyek különösen erősen foglalkoztatják az ilyen modelleket kereső ügyfeleket. Ők ugyanis döntő részben olyan emberek, akik kötődnek a természethez, érzékenyek saját ökológiai lábnyomukra, és fegyelmezetten kezelik saját költségvetésüket is.
Az elektromos meghajtás összeköti a kellemest a hasznossal: az elektromos technológia legmodernebb vívmányait használja, magasabb szintre emeli a biztonságos, kellemes és sima utazási élményt, de közben a legkevésbé sem enged a Berlingo oly nagyra értékelt funkcionalitásából.

E-Berlingo-Herobanner-1250x400

TISZTÁN ËLEKTROMOS

MÉG NAGYOBB KÉNYELEM

E-Berlingo-Picto-Blanc-Conduite-Fluide-120x120

100% HATÉKONY VEZETÉS

Dinamikus, nyugodt vezetési élmény, zaj nélkül.

E-Berlingo-Picto-Blanc-Cout-Euro-120x120

MÉRSÉKELT KÖLTSÉGEK

A belső égésű változatnál kedvezőbb üzembentartási költségek.
E-Berlingo-Picto-Blanc-Recharge-120x120

KÖNNYŰ ÉS PRAKTIKUS TÖLTÉS

Könnyű és praktikus töltési megoldások, akár 280 km hatótáv (véglegesítés alatt lévő adat).
E-Berlingo-Picto-Blanc-Zero-Emission-120x120

0 G CO2-KIBOCSÁTÁS

Behajtás a nagyvárosok ún. zöld zónáiba is.
E-Berlingo-Picto-Blanc-Services-120x120

OKOS SZOLGÁLTATÁSOK

A Citroën számos okos szolgáltatással teszi még könnyebbé az elektromos modelleket használók mindennapjait.

ELEKTROMOS AUTÓZÁS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

EGYEDI, PRAKTIKUS, MODULÁRIS ÉS TÁGAS

A Citroën ë-Berlingo Electric minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mellyel belső égésű társa is: tágas belső, modularitás és praktikum. Megőrzi az eddigi tágas belteret, a három különálló hátsó ülést, a multifunkciós Modutop® tetőt és a külön nyitható hátsó szélvédőt. Az ë-Berlingo Electric összesen 18 technológiai megoldást és 3 konnektivitási szolgáltatást kínál, amelyek segítik a biztonságos és gondtalan vezetést.

E-Berlingo-Sans-Compromis-1500x450

JELLEGZETES KARAKTER

Az ë-Berlingo Electric néhány külső jegye kifejezetten az elektromos meghajtásra utal: így az „ë” betű a márkaemblémákból kialakított hűtőrácson, valamint a modell neve előtt a hátsó ajtón. De az elektromosság világát szimbolizálja a lökhárítókon és az oldalsó Airbump® védőelemeken elhelyezett eloxált kék díszítés is. A töltőnyílás ugyanott kapott helyet, ahol a belsőégésű változatok üzemanyagtöltő nyílása található.

Citroen_eBerlingo_gari

*Minden 2021. 07. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën ë-Berlingo személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
***8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra, 70%-os töltő kapacitás erejéig.

BELSŐ HANGULAT

METROPOLITAN GREY

Metropolitan Grey belső hangulat - Citroën ë-Berlingo

AZ ELEKTROMOS MEGHAJTÁS NYÚJTOTTA GÖRDÜLÉKENYSÉG

3 VEZETÉSI MÓD

Az ë-Berlingo Electricben minden út pihenéssé változik az utasok számára. Az elektromos motor a kiválasztott vezetési mód és a vezetési stílus függvényében vezérli a meghajtó erőt.

100 kW (136 LE) teljesítmény és a 260 Nm nyomaték minden vezetési módban 130 km/h végsebességet tesz lehetővé. A különböző vezetési módok között az ë-Toggle elnevezésű sebességváltóhoz kapcsolódó menetmód gombbal választhatunk, az alábbiak szerint:

 • Normal – 80 kW/210 Nm: optimális kompromisszumot kínál a nagy hatótáv és a dinamikus menetteljesítmény között.
 • Eco – 60 kW/180 Nm: optimális energiafelhasználást biztosít azzal, hogy visszafogja (de nem kapcsolja ki) a fűtés és a légkondicionálás teljesítményét, valamint a motor nyomatékát.
 • Power - 100 kW/260 Nm: maximális terhelés esetén segíti az autó teljesítményének teljeskörű kihasználását.

 

E-Berlingo-Mode-de-Conduite-1500x450

AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

ÚJ, Ë-TOGGLE SEBESSÉGVÁLTÓ

Az autó belsejében mindent úgy alakítottak ki, hogy megkönnyítse az új Citroën ë-Berlingo Electric használatát. A középkonzolon az ë-Toggle elektromos sebességváltó segítségével kapcsolhatunk Park, Reverse, Neutral, Drive és Brake között, és külön gombbal választhatunk a háromféle vezetési mód – Eco, Normal és Power – közül.
ë-toggle sebességváltó Citroën ë-Berlingo
MyCitroen alkalmazás

OKOS MEGOLDÁSOK

OPTIMÁLIS HATÓTÁV, OPTIMÁLIS KÖLTSÉGEK

Az új Citroën ë-Berlingo 2 hasznos megoldást kínálhat :
 • A töltés programozása* révén akkorra állíthatja be autója töltését, mikor kedvezőbb az elektromos áram díja,
 • A hűtés/fűtés programozása* révén autója télen és nyáron is a legkellemesebb hőmérsékleten várja utasait.

 • *Amennyiben a MyCitroën applikáción keresztül szeretné vezérelni ezeket a funkciókat, azok csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. Amennyiben az érintőképernyő Energia menüjéből szeretné azokat vezérelni, akkor annak aktiválásához a feláras opcióként rendelhető Navigációs rendszer szükséges. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

  NAGYOBB HATÓTÁV A NAGYOBB SZABADSÁG ÉRDEKÉBEN

  Az 50 kWh kapacitású lítiumion akkumulátor hatótávja vezetési módtól és stílustól függően akár 280 km is lehet*. Az elektromos technológia legjavát használja fel, mindkét karosszériaváltozata ugyanazzal a hajtáslánccal és akkumulátorral érhető el.

  A hatótáv növelése érdekében az ë-Berlingo Electric hajtáslánca visszanyeri és újra hasznosítja a fékezés és lassítás során felszabaduló energiát. Az akkumulátorra 8 év vagy 160 ezer km garancia érvényes (a teljes kapacitás 70%-áig). 1 év vagy 20 ezer km után az átvizsgáláson az ügyfél igazolást kap az akkumulátor aktuális kapacitásáról. Az első év után a szerviz minden időszakos átvizsgálás és karbantartás során (azaz 2 évente, illetve 40 ezer km után) kiállítja az igazolást.

  *véglegesítés alatt lévő adat

   

  Berlingo-Autonomie-Liberte-Logo-1500x450

  HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK

  A vezetési stílus mellett egyéb tényezők is befolyásolják az ë-Berlingo által megtehtő kilométerek számát.

  sebességet mutató priktogram

  SEBESSÉG

  hőmérsékletet mutató piktogram

  HŐMÉRSÉKLET

  csomagokat mutató priktogram

  A SZÁLLÍTOTT SÚLY

  vezetési stílust mutató priktogram

  VEZETÉSI STÍLUS

  TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

  KÖNNYŰ ÉS PRAKTIKUS

  Citroën ë-Berlingo töltése egy ház udvarán

  Az új Citroën ë-Berlingo Electric töltése háromféle módon történhet:

  • Otthoni töltés 2-es típusú kábellel (Franciaországban ez szériatartozék): otthon, a munkahelyen vagy nyilvános parkolóban is használható, szabványos 8 amperes aljzattal. 16 amperes Green’Up aljzattal és adapterrel a töltés időtartama a felére csökkenthető, azaz az akkumulátor kevesebb, mint 15 óra alatt feltölthető.
  • Gyorstöltés otthon vagy nyilvános töltőponton: 3,7 - 22 kW teljesítményű Wallbox gyorstöltő és 3-as típusú (opcióként rendelhető) kábel szükséges hozzá. A teljes töltési idő 7,4 kW-os Wallboxszal és egyfázisú kábellel 7 és fél óra, 11 kW-os Wallboxszal és háromfázisú kábellel 5 óra.
  • Szupergyors töltés nyilvános töltőponton: max. 100 kW teljesítményű töltőn, 4-es típusú (azaz a töltőpont részét képező) kábellel működik. Az 50 kWh kapacitású akkumulátor 30 perc alatt 80%-ra tölthető fel vele.

  Az ë-Berlingo a szegmens egyik legjobb töltési idejével büszkélkedhet.

  TÖLTÉSI FOLYAMAT

  Az új Citroën ë-Berlingo Electric töltőnyílása az üzemanyagtöltő helyén található. A töltés állapotát váltakozó fények jelzik. 

  Citroën ë-Berlingo - fehér fény - töltés

  FEHÉR FÉNY
  NYITOTT TÖLTŐNYÍLÁS

  Citroën ë-Berlingo - villogó zöld fény - töltés

  VILLOGÓ ZÖLD FÉNY
  TÖLTÉS FOLYAMATBAN

  Citroën ë-Berlingo zöld fény - töltés

  FOLYAMATOS ZÖLD FÉNY
  A TÖLTÉS BEFEJEZŐDÖTT

  Citroën ë-Berlingo - kék fény - töltés

  KÉK FÉNY
  PROGRAMOZOTT TÖLTÉS BEKAPCSOLVA

  INTUITÍV TECHNOLÓGIA

  ÚJ, 10" DIGITÁLIS KIJELZŐ

  10 hüvelykes numerikus kijelző optimális grafikai minőségben ábrázolja a vezetéshez szükséges információkat és a navigációt. Ezt a kijelzőt a vezető szabadon konfigurálhatja, beállítva a számára fontos információkat a navigációtól kezdve az energiaáramláson át a vezetést

  E-Berlingo-Technologies-Numeriques-1500x450

  aCitroën ë-Berlingo 8 hüvelykes érintőképernyője

  KÖVESSE VALÓS IDŐBEN AUTÓJA ADATAIT!

  Az új Citroën ë-Berlingo Electric 8 hüvelykes érintőképernyőjének menüje egy „Energia” menüponttal gazdagodott*, ahol láthatóak :
 • az energiaáramlás , amely valós időben mutatja meg az elektromos hajtáslánc működését, az aktuális vezetési módot, a motor működését és az akkumulátor töltöttségi szintjét,
 • a fogyasztási statisztikák - átlagos fogyasztás kWh/100 km,
 • az időzített töltés vagy a programozott utastérfűtés.

 • * Az Energia menü aktiválásához a feláras opcióként rendelhető Navigációs rendszer szükséges. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

  Top