[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Új Citroën C3 Profi

DESIGN & MÉRETEK

Citroen_C3_Profi

Letisztult, optimista dizájn, egyedi formavilág, személyre szabható megjelenés…Keltse új életre cégét a Citroën C3 Profival!

A kevesebb mint 4 m hosszú C3 Profi különösen fürge és jól kormányozható autó, ami nagy könnyebbséget jelent a városi közlekedésben.

Öt ajtóval és 922 literes csomagtartóval rendelkezik, így a szállítandó árut könnyen-gyorsan bepakolhatja.

Hosszúság: 3,99 m
Szélesség: 1,82 m
Magasság: 1,47 m
Tengelytáv: 2,54 m
Csomagtartó-térfogat: 922 l

PRAKTIKUM & KÉNYELEM

uj_citroen_c3_profi

A már ránézésre is kényelmes ülések és az ötletes tárolóhelyek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. Az C3 Profi komfortos védőburkot von körénk, ami különösen jólesik, ha sok időt töltünk utazással. A kellemes hőmérsékletet a szériában kínált klímaberendezés biztosítja. Helyezze magát kényelembe mobil irodájában!

uj_citroen_c3_profi

HELYKÍNÁLAT & ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb. A középkonzolon ötletesen elhelyezett rakodóhelyeknek és az első ajtókban kialakított hatalmas ajtózsebeknek köszönhetően minden szükséges kellék kéznél van. A kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l).

A C3 Profi több, mint 900 literes, több ajtón keresztül pakolható rakodótere pedig időt és energiát takarít meg Önnek az áru mozgatásánál.

Gazdaságos Motor

A C3 Profi takarékos és környezetkímélő, ugyanakkor kellemes vezetési élményt nyújtó, 100 lóerős BlueHDi dízelmotorral kerül forgalomba.
A BlueHDi technológiával, azaz a FAP részecskeszűrő mellett egy SCR katalizátort is tartalmazó kipufogórendszerrel a Citroën hatékony és tartós választ ad a dízelmotorok által kibocsátott káros anyagok kérdésére. Ráadásul e csúcstechnológiás, tiszta megoldást változatlan vezetési élmény mellett veheti igénybe.

C3_Profi

FELSZERELTSÉG & HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

C3_Profi

A C3 Profit a vezető életét megkönnyítő berendezésekkel is gazdagon ellátták: ködfényszórók, sebességtábla-felismerő rendszer, véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés vagy Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer.

A HATÉKONYSÁGOT NÖVELŐ VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK

cITROEN_c3_PROFI

TOLATÓRADAR

Az opcióként rendelhető hátsó tolatóradar megkönnyíti a parkolást a zsúfolt városi utcákon: gyorsabban és biztonságosabban állhat meg az autóval, ezzel időt és javítási költséget takaríthat meg.

uj_citroen_c3_profi

SEBESSÉGTÁBLA FELISMERŐ RENDSZER

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és ennek megfelelően tájékoztatja a vezetőt. Ezt a sebességet a vezető beprogramozott értékként rögzítheti a sebességkorlátozó/-szabályozó berendezésben.

uj_citroen_c3_profi

COFFEE BREAK ALERT RENDSZER

Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni.
A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!”

uj_citroen_c3_profi

VÉLETLEN SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ JELZÉS

A rendszer 60 km/h sebesség fölött sikeresen küzd a figyelemlankadás, ill. a pillanatnyi figyelemkiesés ellen. Ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül átlép egy hosszirányú felfestést, a rendszer vezérlőegysége riasztást küld. A vezetőt sípoló hang és vizuális jelzés figyelmezteti a sávelhagyásra.
Top