A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Hamarosan érkeznek

Ízelítő a jövőből

Az első fotók, a legfontosabb tudnivalók… Itt mutatjuk be a közeljövőben érkező Citroën modelleket.

ÚJ C3

Az új Citroën C3 a SUV-ok világát idézi. Személyre szabható és kompakt, fokozott kényelméről a Citroën Advanced Comfort ülések gondoskodnak, így bármilyen célú felhasználásra alkalmas.

C5 Aircross Hybrid SUV

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV az első plug-in (külső áramforrásból tölthető) hibrid a márka kínálatában, az elektromos kínálatot bevezető első modell.

Új Citroën ë-Jumpy – 100% ëlektromos

A tisztán elektromos új ë-Jumpy – 100% ëlektromos a hagyományos változat felépítéséből adódó összes előnnyel rendelkezik. A kétféle hatótávval kínált modell a kategória legjobb képviselőjének számít.

Új Citroën ë-SpaceTourer – 100% ëlektromos

Az ë-SpaceTourer - 100% ëlektromos egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál a nagycsaládok és a baráti társaságok számára.

Új Citroën ë-SpaceTourer Business – 100% ëlektromos

Az ë-SpaceTourer Business - 100% ëlektromos egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál a vállalati ügyfelek számára.

Top