Megtekintés

ËLEKTROMOS ÉS PLUG-IN HIBRID AUTÓ VÁLLALKOZÁSÁNAK

A CITROËN ELEKTROMOS OFFENZÍVÁJA

2019 óta a Citroën által bevezetett összes új modell 100%-ban elektromos vagy újratölthető hibrid változatban is elérhető, azzal a céllal, hogy 2025-re a teljes termékpaletta elektromos autókből álljon. A Citroën Inspired by Pro stratégia személyre szabott megoldásokat képzel el a céges ügyfelek elvárásainak megfelelően.

A növekvő urbanizáció közepette a városközpontokba és azok zéró emissziós zónáiba való behajtás komoly kihívást jelenthet hamarosan akár hazánkban is a vállalkozások számára.

 

CITROËN Ë-JUMPY

A Jumpy minden jó tulajdonsága elektromos kiadásban

A 2021-ben AZ ÉV KISHASZONGÉPJÁRMŰVÉNEK választott Citroën ë-Jumpy Electric ideális partnerként maradéktalanul megfelel a céges ügyfelek városi és elővárosi közlekedésre vonatkozó igényeinek:

  • referenciaértékű hatótávolság: akár 330 km,
  • gyors töltés: 30 perc alatt 80%-os töltésszint,
  • műszaki jellemzőkben és felszereltségben nem ismer kompromisszumot: 100%-ig Jumpy,
  • ë-komfort fokozatú vezetés,
  • az elektromos autózást megkönnyítő Ë-Remote szolgáltatások* (a töltés távolról történő beprogramozása, az utazások megtervezése stb.).

 

 

* Az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl: ë-Remote) csak abban az esetben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opcióként rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

CITROËN ZÖLDVÁLTÓ

Fedezze fel a citroënnel melyik az ön cége számára ideális meghajtás

Cége gondolkodik abban, hogy gépjármű parkját elektromos és/vagy plug-in hibrid modellekre cseréli?

Szeretne cége fenntarthatóbb módon közlekedni, viszont nem tudja, milyen meghajtás felelne meg az igényeiknek?

Tudni akarja, mikor térül meg cége számára anyagilag, amit a jövőbe fektet?

A Citroën segít a döntésben!

Számolja ki a Citroën Zöldváltóval, hogy mennyit takaríthat meg éves szinten, ha környezetbarátabb technológiára vált!

CITROËN Ë-SPACETOURER

Az akár 9 személyes személyszállító

A számos vezetéssegítő berendezéssel rendelkező Citroën ë-SpaceTourer rendkívül moduláris belső térrel rendelkezik, az autó magassága pedig mindössze 1,90 m.
● Ë-kényelem: zajtalan, zökkenőmentes vezetés
● Kétféle hatótávval elérhető (akár 330 km WLTP)
● O CO2-kibocsátás
● SpaceTourer Business: 2 hosszúsággal, 5- 9 személyes változatban, taxis, személyszállítással, foglalkozó vállalkozásoknak, iskoláknak, közintézményeknek
● SpaceTourer Business Lounge: 2 hosszúsággal, 6 vagy 7 hellyel (opció). Egy igazi mozgó iroda, tárgyalóbusz. 

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Az elektromos ë-C4 kompakt szedán modell, mely a Citroën Advanced Comfort® program minden előnyével rendelkezik az optimális kényelem érdekében; melyet az elektromos változat ë-komfortja még  tovább növel.

Motor 136 LE (100 kW), automata váltóval, akár 357 km hatótávval a WLTP ciklusban.

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID SUV

A napi utazások többségére alkalmas, 180 lóerős belső égésű motorral és 81,2 kW (110 LE) villanymotorral ellátott, 225 LE együttes teljesítménnyel és 360 Nm kombinált nyomatékkal rendelkező új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid dinamikus vezetést garantál .

 

A praktikusan a központi konzolon elhelyezett választógombbal kiválaszthatja a vezetési módot: elektromos, hibrid vagy sport.

 

Az új Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid akár 55 km/órás hatótávolságot, csendes, vibrációmentes és környezetbarát vezetést kínál. nulla szén-dioxid-kibocsátással, akár 135 km/h sebességgel, elektromos üzemmódban.

 

Dinamizmusa és eleganciája méltó megjelenést kínál cégének.

ÚJ CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Az új Citroën C5 X eredeti, a szedánok és a kombik szintéziseként leírható vonalvezetésével megújítja a felső-közép kategóriás autók világát; az úttörő megoldás ráadásul hű marad a nagy Citroën modellek hagyományaihoz. 

 

A benzines vagy plug-in hibrid motorral kapható Citroën C5 X modernséget, eleganciát és innovációt fejez ki. A Citroën C5 X Plug-in Hybrid 54-55 kilométeres elektromos hatótávolsága (felszereltség és tényleges használati körülmények függvényében) a felhasználók mindennapi útjainak többségét fedezi.  hatótávja. Teljesen elektromos üzemmódban, akár 135 km/h sebességgel is haladhat, teljesen csendes működéssel. CO2-kibocsátása 0g/km.

 

A C5 X Plug-In Hybrid modellt igényeinek megfelelően töltheti fel otthon, a munkahelyén vagy egy nyilvános terminálon. Hétvégén vagy ünnepnapokon szabadon utazhat messzire, anélkül, hogy aggódnia kellene az újratöltés miatt. A józan és hatékony belsőégésű motor átveszi az irányítást.