[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
e-spacetourer

CITROËN Ë-SPACETOURER KISBUSZ

ËLEKTROMOS ÉS NAGYCSALÁDOS MOST AKÁR KÉTSZER 2,5 MILLIÓ FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Az új Citroën ë-Spacetourer 100% Ëlectric Business kiemelkedő kényelmével, 7kW-os fedélzeti töltőjével favorit lehet az elektromos kisbuszok között, mivel az Innovációs és Technológiai Minisztérium 2021-ben is kiírta az elektromos autók beszerzésének támogatására vonatkozó pályázatot, és a 14 millió forintos értékhatár alatti legalább 7 személyes modellekre 2,5 millió forint támogatás pályázható. Minden Citroën márkakereskedés megtalálható a pályázat Regisztrált márkakereskedések listáján a márka teljes elektromos kínálatával, és felkészülten várja az érdeklődőket.

A magyar állam 2021-ben ismét kiírta az elektromos járművekre vonatkozó pályázatát, melyre 2021.06.14.-től lehet jeleztkezni. 7 vagy többszemélyes elektromos autókra vonatkozóan 1 milliótól 14 millió forint vételárig maximum 2,5 millió forint (legfeljebb a vételár 50%-a), 14 millió forint felett, 17 millió forint vételárig maximum 1,5 millió forint (legfeljebb a vételár 11%-a) állami támogatás pályázható.1

Fontos, hogy legalább 3 gyermekkel rendelkező természetes személyek részére, a fenti elektromos pályázattal egyidőben a nagycsaládos állami támogatásra is lehet pályázni, melynek összege akár 2,5 millió forint (de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a). Így a két támogatás teljes összege, amennyiben mindkét pályázat sikeres, - a gépjármű vételárától függően - akár 4 vagy 5 millió forint is lehet.1

Az egyterűek és a szabadidő-autók gyártásában úttörőnek számító Citroën megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel rendelkezik a sokoldalú, tágas, jó közérzetet biztosító, otthonos gépjárművek tervezése terén. Újabb bizonyítéka ennek a SpaceTourer kisbusz 100%-ban elektromos változata.

Az ë-SpaceTourer - 100% ëlectric kisbusz az intenzív életet élők ideális társa, és tökéletesen megfelel a kényelmes, környezetkímélő és gazdaságos vezetés szempontjait szem előtt tartó közösségek, egyesületek, családok és baráti társaságok elvárásainak.

1: Az elektromos gépjármű beszerzési pályázati kiírást ide kattintva tekintheti meg. A nagycsaládos állami támogatással kapcsolatos részleteket ITT olvashatja.

  

Top