[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
C5

CITROËN C5 ÉS C5 TOURER: STARTRA KÉSZEN!

HTML Editor - Full Version

Idén nyáron a CITROËN C5 és C5 Tourer modellek különleges erényekkel rendelkező, rendkívül hatékony, új motorokkal indulnak útnak: BlueHDi 150 S&S és BlueHDi 180 S&S EAT6. A két utazóautó, melyekből a piaci bevezetésük óta több mint 410 000 darabot adtak el, továbbra is rendkívüli stílusával és kényelmével hódít.

A CITROËN C5 és C5 Tourer modellek határozott stílussal, páratlan kényelemmel és referenciának számító menettulajdonságokkal rendelkeznek, ami többek között a Hydractive III+ felfüggesztésnek köszönhető. A kivételes kényelméről jól ismert, elegáns C5 és C5 Tourer kínálata a következőkkel bővül:

  • új BlueHDi 150 S&S és BlueHDi 180 S&S EAT6 motorok. Az új motorok üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása egyaránt alacsony, amivel a szegmensen belül igazi referenciának számítanak. Ezen kívül nagyfokú rugalmasságukkal és hatékonyságukkal tűnnek ki. Az új EAT6, hatfokozatú automata sebességváltó még nyugodtabb vezetést biztosít;

Motor

CITROËN C5

CITROËN C5 Tourer

Vegyes fogyasztás (l/100 km)

CO2-kibocsátás (g/km)

Vegyes fogyasztás (l/100 km)

CO2-kibocsátás (g/km)

BlueHDi 150 S&S

4,1

106

4,2

110

BlueHDi 180 S&S EAT6

4,4

114

4,4

114

  • új stíluselemek: tovább bővül a könnyűfém keréktárcsa kínálat, még elegánsabb és még egyedibb megjelentést biztosítva a két modellnek. A karosszériaszíneknél a Mokka barnával bővül a paletta;
  • a kezelhetőséget szolgáló technológiák: a könnyebb és kényelmesebb használat érdekében a C5 és C5 Tourer felszereltségébe bekerült az új 7 colos, színes érintőképernyő. Amellett, hogy a műszerfal sokkal áttekinthetőbb lett, az új érintőképernyő a következő funkciókat foglalja magában: érintőképernyős navigáció 3D-s perspektivikus nézettel, USB-ről vagy audio streaming (folyamatos letöltés) funkcióval működő multimédia lejátszó, telefonkihangosító funkció, Mirror Screen*, illetve fedélzeti számítógép és a gépkocsi beállításai. Az érintőképernyő nagymértékben megkönnyíti a vezetést, hogy a vezető nyugodtabb légkörben és kényelmesebben utazhasson.

*Kompatibilis telefonkészülék szükséges hozzá

 

 

Top