[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
C5_Aircross_hybrid_news

Brüsszeli Autókiállítás

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID SUV: AZ Ë-KOMFORT FOKOZATÚ PLUG-IN HIBRID SUV VILÁGPREMIERJE A 2020-AS BRÜSSZELI AUTÓKIÁLLÍTÁSON

Rueil-Malmaison, 2020. január 3.
A 2020. január 10. és 19. között megrendezésre kerülő 98. Brüsszeli Autószalonra a Citroën „Inspirëd By You All” néven új márkapozícionálással készül. Ennek részei:

 

• A márka elektromos offenzívájának elindítása: a Citroën 100 éve az autózás demokratizálásán dolgozik. 2020-ban az elektromos autó következik: a márka hat elektromos változatban is forgalmazott modelljével mindenki számára elérhetővé teszi alacsony kibocsátású járműveit. o C5 Aircross Hybrid SUV: a világpremierként bemutatott középkategóriás modellnek köszönhetően széles rétegek tapasztalhatják meg, milyen sokoldalú egy plug-in hibrid gépjármű. Az ë-komfort osztályú csendes városi autó (Silent Urban Vehicle) tisztán elektromos üzemmódban 50 kmi hatótávval bír, és nemcsak a kényelem, de a variálhatóság tekintetében is referenciának számít. A C5 Aircross SUV hálózatról tölthető hibrid változatával a kényelem egy újabb dimenziója nyílik meg: a tisztán elektromos üzemmódban történő mindennapi közlekedés során fokozottan érvényesül a védőburokhatás, és nemcsak nyugodtabb, de élvezetesebb utazásban is lehet részünk.o Ami One Concept tanulmány: egy teljesen egyedi, 100%-ban elektromos kétszemélyes jármű, mely a digitális technológián keresztül a városi mobilitás szélesebb körben elérhető, felhőtlen élményét nyújtja, és adekvát választ ad a városi mobilitással kapcsolatos új kihívásokra. A merész és színes egyéniségű modell rendkívül praktikus és felhasználóbarát, jogosítvány nélkül is igénybe vehető, és – az autómegosztástól az autóbérlésig – különböző célokra használható (à la carte szolgáltatások). • Erős és koherens megújult termékpaletta: a márka nem egész két év alatt 6 új modellt dobott piacra, melyek mindegyikét kifinomult, merész design és a Citroën Advanced Comfort® programnak köszönhetően kimagasló kényelem jellemez. • SpaceTourer The Citroënist tanulmány: egy modern, internetcsatlakozással rendelkező furgontanulmány, mely a „Rider The Citroënist by Martone” kerékpárral kiegészülve még nagyobb mobilitást biztosít. A SpaceTourer The Citroënist tanulmány egyszerre élet- és munkatér, mely a kalandok intenzív megélésére és azonnali megosztására egyaránt tökéletes.

Top