[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Hamarosan itt a várva várt nyaralás, amikor nyakunkba vesszük a világot. Ám a hosszú utakat megkeserítheti az utazási rosszullét, különösen most, hogy az okostelefonok és a tabletek jóvoltából még több lehetőségünk van a menet közbeni olvasásra. Európa-szerte több mint 30 millió ember szenved rendszeresen ettől a gyerekeket és felnőtteket egyaránt megviselő tünetegyüttestől.

A kényelmet mindennél többre tartó Citroën a probléma orvoslására most kifejlesztette a SEETROËN-t, az első olyan szemüveget, amelyik véget vet az utazás alatti rosszullétnek.

TECHNOLÓGIA & DESIGN

A szemüveg az azonos nevű dél-franciaországi start-up cég által kifejlesztett Boarding RingTM technológiával készült. A szabadalmaztatott és bevizsgált gyógyászati segédeszköz 95%-os hatásfokkal rendelkezik.

A szemüveg a szem körüli műanyag karikákban jobbra-balra, ill. előre-hátra (homlok- és nyílirányban) mozgó folyadék segítségével helyreállítja a szem előtt a látóhorizontot, és ezzel feloldja az érzékszervi ingerek közötti ellentmondást, ami a rosszullét forrása.

A Citroën a tervezéssel az 5.5 párizsi dizájnstúdiót bízta meg, amelyik a márkára jellemző üdeség, egyszerűség és ergonómia stílusjegyeit alkalmazta. Az eredmény egy puha tapintású, fehér műanyagból készült, high-tech kinézetű szemüveg lett.

 

 

KÉNYELEM

A CITROËN MINDENKI KÉNYELMÉT SZOLGÁLJA

A szemüveget felnőttek és 10 év fölötti gyerekek használhatják (ekkorra fejeződik be a belső fül fejlődése).

A szemüvegben nincs üveg, így bármelyik családtag vagy utastárs – akár normál szemüveggel együtt is – viselheti.

Visuel1_625x300

HASZNÁLATA

KEVESEBB, MINT 12 PERC ALATT KIFEJTI HATÁSÁT

Printscreen1_400x300

A SEETROËN szemüveg akár autóval, busszal, repülővel vagy vonattal történő utazás alkalmával is használható.

Az első tünetek jelentkezésekor tegye fel a szemüveget.

Printscreen2_400x300

Az agy 10–12 perc múlva ráhangolódik a belső fül által észlelt mozgásra, amelyet a mozdulatlan tárgyra – okostelefonra vagy könyvre – meredő szem eddig nem erősített meg.

Printscreen3_400x300

Vegye le a szemüveget és élvezze tovább az utazást.

SEETROËN S19

LIMITÁLT KIADÁS

A SEETROËN S19 egy 1919 példányban készült limitált kiadású változat, amely a márka 100 éves évfordulóját ünnepli.
Seetroen_jeune-fille_1500x600
Top