Megtekintés
Citroën C5 X és C5 X Plug-in Hybrid

CITROËN C5 X

Plug-in hybrid és benzines változatban

A modellre a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. 
Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén(i) Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C5 X személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.  .
A Citroën C5 X az elegáns szedánok, a dinamikus kombik és a magas építésű SUV-ok szintézisét teremti meg. Plug-in hibrid és benzinmotoros változatban is elérhető. A választás az Ön kezében van!

MERÉSZSÉG ÉS CSÚCSTECHNOLÓGIA

A megtestesült nyugalom

C5 x Plug-in Hybrid

A Citroën C5 X plug-in hibrid változata a mindennapi utazások többségéhez tökéletesen elegendő hatótávval rendelkezik, és elektromos üzemmódban gördülékeny és dinamikus vezetést biztosít:

  • 180 lóerős belső égésű motor és 81,2 kW-os (110 LE) villanymotor, 225 LE összteljesítmény és 360 Nm össznyomaték,
  • 4 vezetési mód: elektromos, hibrid, komfort és sport
  • 55 km hatótáv, nulla CO2-kibocsátás, csendes működés, 135 km/h maximális sebesség.
Utazás kényelemre hangolva
A Citroën C5 X merész formatervében egy elegáns szedán, egy praktikus és dinamikus kombi és egy biztonságérzetet nyújtó, robusztus SUV jegyei egyaránt fellelhetők. A Citroën Advanced Comfort® program jegyében kialakított, lounge stílusú utastér tökéletes nyugalmat áraszt. A mindennapi életet megkönnyítik a félautonóm vezetés felé mutató korszerű technológiák, valamint a 12” HD érintőképernyővel és hangfelismerő funkcióval ellátott, vadonatúj kommunikációs interfész. 
CITROËN C5 X ÉS C5 X PLUG-IN HYBRID AJÁNLATOK

FORMABONTÓ SZILUETT

Elegancia és dinamizmus

A teljesen egyedi C5 X az elegáns szedánok (hosszú motorháztető), a dinamikus kombik (tágas csomagtér) és a magas építésű SUV-ok (nagy kerekek) különleges szintézisét teremti meg.

UTAZÁS KÉNYELEMRE HANGOLVA

Egyedülálló kényelem

A Citroën C5 X tágas utasteréből melegség és nyugalom árad. A nagy méretek, a barátságos hangulat, a gondosan kidolgozott részletek és az újszerű praktikus megoldások egytől egyig útra csábítanak.

BIZTONSÁG & KÉNYELEM

A Citroën C5 X a kényelmes, nyugodt és biztonságos utazás érdekében a legmodernebb technológiával van felszerelve.

KAPCSOLÓDÁSI SZOLGÁLTATÁSOK 

255_Security

My Citroën assist

A sürgősségi és Assistance segélyhívás funkció szükség esetén lehetővé teszi a megfelelő segélyszolgálatok riasztását.
257_Connect_Nav

My Citroën drive plus

A navigációs rendszer információkkal szolgál a forgalmi helyzetre, a töltőállomások és parkolók elhelyezkedésére, valamint az üzemanyagárakra vonatkozóan.
256_Connect_Play

My Citroën play plus

Az Android Auto és Apple CarPlayTM rendszerekkel kompatibilis Mirror Screen funkciót* is magában foglaló technológia segítségével telefonjának kijelzőjét (rajta a kedvenc alkalmazásaival) a gépjármű központi érintőképernyőjére tükrözheti. 

*A funkció abban esetben használható, ha a csatlakoztatott telefonon van letöltött Android Auto vagy Apple CarPlayTM alkalmazás..

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE AZ ÚJ C5 X ÉS C5 X PLUG-IN HYBRID MODELLEKRŐL

ÖSSZEHASONLÍTÁS
VÁLASSZON KÜLSŐ SZÍNT
MÉRETEK

MOTOROK

Plug-in hibrid vagy benzines

A legkülönfélébb használati szokásokhoz is alkalmazkodni képes Citroën C5 X Plug-in Hybrid hatékonyan ötvözi a 81,2 kW-os villanymotor biztosította tisztán elektromos vezetés előnyeit az Euro 6-os PureTech 180 Stop & Start benzinmotor által garantált nagyobb hatótávval. Az előbbi a hétköznapokban, az utóbbi a hosszabb utak során kerül előtérbe. A hibrid technológiának köszönhetően a modell WLTP szerinti CO2-kibocsátása mindössze 29 g/km.

A villanymotorral ellátott ë-EAT8 automata sebességváltó az azonnal rendelkezésre álló 360 Nm nyomaték révén figyelemreméltóan gördülékeny és kellemes vezetést biztosít.

A Citroën C5 X az Euro 6 szabványnak megfelelő, nagy teljesítményű és hatékony benzinmotorokkal kerül forgalomba: ezek a PureTech 130 Stop & Start és a PureTech 180 Stop & Start.

Az EAT8 atomata sebességváltó pedig még zökkenőmentesebb és nyugodtabb vezetést biztosít.

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .
AJÁNLATKÉRÉS
Munkatársaink hamarosan felveszik önnel a kapcsolatot. 
Kérjen ajánlatot
BESZÁMÍTÁS
Kérjen értékbecslést kollégáinktól. 
Kérjen ajánlatot
KÉSZLET                
Tekintse meg készletajánlatainkat 
Tovább a készletajánlatokhoz
CITROËN ZÖLDVÁLTÓ
Szémolja ki, megéri-e alternatív hajtásra váltania. 
Tovább a zöldváltóhoz
HITELKALKULÁTOR
Válassza az igényeinek legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót. 
Számoljon velünk