Megtekintés
A Citroën C5 Aircross Hibrid és Plug-In Hybrid jellemzői

CITROËN C5 AIRCROSS HIBRID & PLUG-IN HYBRID

A tökéletes kényelem megtapasztalása

A modellre a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal. 
Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén(i) *Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C5 Aircross személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.  .
8 évre vagy 160 000 kilométerre szóló jótállás a hajtóakkumulátorra(i) 70% töltőkapacitás erejéig, 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó)  . 

A C5 Aircross Hibrid egy új, feltöltést nem igénylő elektromos változat.

A plug-in hibrid meghajtású Citroën C5 Aircross tovább növeli a fedélzeti kényelmet: naponta akár 64 kilométeren (WLTP) át élvezhetjük az elektromos vezetés előnyeit, hosszabb utak alkalmával pedig a benzinmotor biztosítja a megfelelő hatótávot .

 

A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybridet vásárlók 0 Ft regisztrációs adót vagy cégautóadót fizetnek a jelenleg hatályos magyar szabályozás szerint.

ÚJ CITROËN C5 AIRCROSS CITY MAX

Speciális széria

A gazdagon felszerelt Citroën C5 Aircross CITY MAX 1.2 L 136 LE HIBRID változatban, szériában Techno csomaggal, metálfényezéssel és Hype Black beltérhangulattal 

már 12 995 000 Ft-ért(i) Jelen ajánlat 2023.10.09-től visszavonásig, új Citroën C5 Aircross City Max modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 12 995 000 Ft-os ár a Citroën C5 Aircross City Max 1,2 L MHEV 136 LE (100 kW) verziójára vonatkozik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve a kedvezményes finanszírozást). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.   .

ZÉRÓ KIBOCSÁTÁS
 • Elektromos üzemmódban a Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid teljesen csendes, vibrációmentes és a 0 g/km CO2-kibocsátásnak köszönhetően környezetbarát vezetést tesz lehetővé. 
 • Ráadásul a hagyományos meghajtású járművek elől elzárt városközpontokba is be lehet hajtani vele.  
 •  13,2 kWh-s akkumulátor, melyre – 70% töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik
 • A C5 Aircross Hibrid 136 modellel elektromos üzemmódban közlekedhet városban, illetve közúton is, enyhe igénybevétel mellett vagy manőverek közben. Városban a hibrid változattal az utazások akár 50%-át is megteheti 100%-ban elektromos üzemmódban, nulla károsanyag-kibocsátással és vibrációmentesen.

 

 
100%-OSAN HATÉKONY VEZETÉS
 • A Citroën C5 Aircross plug-in hibrid változatában az EAT8 automata sebességváltóval kiegészülő, 180 lóerős PureTech benzinmotor mellett egy 81,2 kW-os (110 LE) villanymotort is találunk – a jármű összteljesítménye így 225 LE.
 • Az azonnal rendelkezésre álló 360 Nm nyomaték hihetetlenül kényelmes használatot és mindenkor dinamikus gyorsulást garantál.
 • A 48V HIBRID technológia optimalizálja a C5 Aircross teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, átlagosan 1 liter/100 km (azaz 15%) üzemanyag-megtakarítást biztosíthat a PureTech 130 EAT8 benzinmotorhoz képest. Ez a motor különösen hatékony városi vezetési körülmények között, ahol átlagosan csaknem 30%-os üzemanyag-megtakarítást lehet vele elérni.

 

 
EGYSZERŰ TÖLTÉS
 • A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid többféle módon tölthető,melyek mindegyike egyszerű és praktikus.
 • A leggyorsabb megoldás a Wall Box. Opciós Mode 3 kábel és a 7,4 kW-os opciós fedélzeti töltő használatával kevesebb mint 2 óra alatt elérhető a 100%-os töltöttségi szint.
 • A plug-in hibrid változatot az optimális használat érdekében naponta ajánlott feltölteni.
 • Mivel a hibrid változatban az akkumulátor automatikusan újratöltődik, mikor az autó lassul, ez az új motor még kényelmesebbé teszi a mindennapi használatot, és vonzó lehet azon vásárlóknak is, akik újratöltés nélkül szeretnék megtapasztalni az elektromos hajtás élményét.

 

 

C5 AIRCROSS HIBRID

Nyugalom mindenekelőtt : töltési igény nélkül az elektromos élmény zökkenőmentes és gördülékeny. Ennek a 48 V-os hibrid technológiának köszönhetően a vegyes vagy 100%-ban elektromos vezetési idők károsanyag-kibocsátás nélkül optimalizálhatók, ami nagyobb vezetési kényelmet, alacsonyabb fogyasztást és alacsonyabb CO2-kibocsátást jelent.

C5 AIRCROSS PLUG-IN HIBRID
 

Ë-KOMFORT A PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATON

A legkülönfélébb használati szokásokhoz is alkalmazkodni képes Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid hatékonyan ötvözi a 81,2 kW-os villanymotor biztosította tisztán elektromos vezetés előnyeit az Euro 6.3-as PureTech 180 Stop & Start benzinmotor által garantált nagyobb hatótávval, ami akár 64 km is lehet (WLTP). Az előbbi a hétköznapokban, az utóbbi a hosszabb utak során kerül előtérbe.

 

A villanymotorral ellátott, 8 fokozatú ë-EAT8 automata sebességváltó optimális sebességváltásokat eredményez, és ezáltal figyelemreméltóan gördülékeny és kellemes vezetést biztosít.

A járműben kétféle módon is igénybe vehető visszatápláló fékezés: Drive (D helyzet) és Brake (B helyzet). A dinamikusabb B üzemmód használatával fékezéskor vagy a gázpedál felengedésekor még több energiát lehet visszatermelni.

 

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID HATÓTÁV

A HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ LEGFONTOSABB TÉNYEZŐK

SEBESSÉG
130 km/h sebességnél (elektromos üzemmódban) a Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid elektromos hatótávolsága a WLTP szerinti hatótáv fele. 
HŐMÉRSÉKLET
Az időjárási viszonyok és következményeik (az utastér fűtése vagy légkondicionálása) hatással vannak a hatótávra. 
VEZETÉSI STÍLUS
Egyenletes vezetéssel optimalizálni lehet a Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid akkumulátorának hatótávolságát. 
SZÁLLÍTOTT RAKOMÁNY
A tetőre szerelt tartozékok vagy a nehéz rakomány hatással van a Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid üzemanyag-fogyasztására. 

MODELLEZZE A C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID HATÓTÁVJÁT

A sebességtől, a külső hőmérséklettől és a vezetési stílusától függően becsülje meg Citroën C5 Aircross gépkocsija hatótávolságát.

3 VEZETÉSI MÓD

Ideális módon a középkonzolon elhelyezett üzemmódválasztó

Az Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid üzemmódválasztója a középkonzolon kapott helyet. A következő vezetési módok közül lehet választani: 

 • Elektromos: A gépjármű 135 km/h sebességig a tisztán elektromos üzemmódnak köszönhetően teljesen hangtalanul és egyenletesen halad. Hatótávolsága akár az 55 km-t (WLTP) is elérheti.
 • Hibrid: Az elektromos és a belső égésű motor közötti váltások automatikusan történnek és az optimális hatékonyságot szolgálják.
 • Sport: A jármű a belső égésű és a villanymotor együttes használatával elért 225 LE összteljesítménynek és a 360 Nm nyomatéknak köszönhetően optimális teljesítményt nyújt.

A C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID TÖLTÉSE

TÖLTÉSI MÓD

Egyszerű és praktikus

A Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid töltése rendkívül egyszerű:

A gépjármű bal hátsó részén található töltőnyílásban egy visszajelző segít eligazodni a töltési folyamat során. Az egyes lépések távolról, a My Citroën alkalmazásban is nyomon követhetők.

Az érintőképernyőn vagy a My Citroën alkalmazáson keresztül időzített töltésre van lehetőség, így kihasználhatók a kedvezményes tarifájú időszakok.

A töltőkábelek tárolása a csomagtérpadló alatt, egy külön erre kialakított helyen történik.

TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK

Egyszerű mindennapos töltés

A plug-in hibrid meghajtású C5 Aircross töltése többféleképpen történhet:

 • Hagyományos csatlakozóról 7 óra, Green’Up™ típusú csatlakozóról 4 óra alatt tölthető fel az akkumulátor.
 • 32 amperes Wall Box és opciós 7,4 kW-os fedélzeti töltő használata esetén a töltés kevesebb, mint 2 órát vesz igénybe. A közterületen és egyes parkolókban rendelkezésre álló Wall Box akár otthonában is felszerelhető.

A 100 kW-os gyorstöltőoszlopok nem kompatibilisek a Citroën C5 Aircross Plug-in Hybriddel.

A C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID FELTÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IDŐ MODELLEZÉSE

A rendelkezésre álló töltési lehetőségek függvényében becsülje meg Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid gépkocsija töltési idejét.

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID - Ë-SZOLGÁLTATÁSOK

FELHASZNÁLÓBARÁT INTERFÉSZEK 

Személyre szabható digitális műszercsoport és új érintőképernyő

A Citroën C5 Aircross Hibrid & Plug-in Hybrid kifejezetten az elektromos működéssel kapcsolatos képernyőkkel is rendelkezik:

A digitális műszercsoporton a töltésszint vagy a hatótávolság, illetve a teljesítménymérő és az energiaáramlási diagramok láthatók.

A 10”-os érintőképernyő a rendszer működési állapotát vagy az időzített akkumulátortöltés, illetve az előfűtés/-hűtés beprogramozására szolgáló felületet jeleníti meg. Ugyanitt lehet konfigurálni az elektromos hatótáv tartalékolására szolgáló e-save funkciót is, plug-in hibrid változat esetén.

MY CITROËN ALKALMAZÁS

A Citroën C5 Aircross plug-in hibrid változatához, a MY Citroën applikáción belül az alábbi funkciók is rendelkezésre állnak:

Az akkumulátor töltésszintjére, a töltésből hátralevő időre és a még rendelkezésre álló hatótávolságra vonatkozó információk lekérdezése

Töltési tanácsok igénylése

Időzített töltés beprogramozása

Az előfűtés/-hűtés bekapcsolása

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK A CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID MODELLRŐL

0 ÉRTÉKELÉS
A MODELL ÉRTÉKELÉSE
-/5
0 Ügyfeleink {5] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {4] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {3] csillagot adtak
0 Ügyfeleink {2] csillagot adtak
0 (1) csillag

Citroën
Advisor

ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ, AKI LEÍRJA VÉLEMÉNYÉT!

ÖSSZES VÉLEMÉNY
ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

0, 0 vélemény alapján

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .

 

*Az akciós finanszírozási ajánlat új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross és C5 X modellekre készletről történő megrendelésére vonatkozik. Az induló THM értéke tájékoztató jellegű. Akciós Citroën finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében,  a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól az akciós Citroën finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. Az akciós Citroën finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozott összeg folyósításának feltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el, illetve keresse fel az akciós oldalt. A képen szereplő jármű illusztráció. Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross, C5 X személygépjárművekre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

Reprezentatív példa Citroën finanszírozás, fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén: finanszírozási ajánlat új C3 Aircross, C4 – YOU PT100 és MAX felszereltségű verziójára –, C4 X, C5 Aircross, C5 X személygépjárművekre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 55 141 Ft, THM: 3,99%, ügyleti kamat: 3,92%, lízingbe vevő által fizetendő teljes összeg: 3 308 467 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett.

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID OKTATÓVIDEÓK