[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

A TISZTÁN ELEKTROMOS KISBUSZ

Az új Citroën ë-SpaceTourer Electric minden szempontból ideális partner:

 • referenciaértékű hatótávolság: akár 330 km,
 • gyors töltés: 30 perc alatt 80%-os töltésszint,
 • változatlanul sokoldalú és praktikus használat,
 • ë-komfort fokozatú vezetés,
 • az elektromos autózást megkönnyítő szolgáltatások (a töltés távolról történő beprogramozása, az utazások megtervezése* stb.).
elektromos_auto_palyazat

Best in Class: akár 330 km hatótávolság

A Citroën ë-SpaceTourer Electrichez két különböző teljesítményű és ezáltal különböző hatótávot biztosító akkumulátor választható: 

 • 230 km (WLTP) – 50 kWh-s akkumulátorral felszerelt XS, M és XL változat esetén,
 • 330 km (WLTP) – 75 kWh-s akkumulátorral felszerelt M és XL változat esetén. Az akkumulátorra – 70%-os töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik (amelyiket a jármű előbb eléri).
elektromos_auto_kedvezmeny

100%-os ë-komfort

Rendkívül gördülékeny, egyszerre dinamikus és nyugodt vezetés:

 • 100 kW (136 LE) motorteljesítmény és 0 km/h-tól rendelkezésre álló 260 Nm nyomaték,
 • csendes motor,
 • nincs sebességváltás,
 • nincs CO2-kibocsátás.
villanyauto_palyazat

Egyszerű és praktikus töltési megoldások

Többféle töltési mód áll rendelkezésre:

 • 100 kW-os töltés nyilvános töltőoszlopról: 80%-os töltésszint 30 perc alatt (50 kWh-s akkumulátor esetén), illetve 45 perc alatt (75 kWh-s akkumulátor esetén),
 • 11 kW-os Wallbox: 4h45–7h az akkumulátor méretétől függően,
 • 7,4 kW-os Wallbox: 7h30–11h20 az akkumulátor méretétől függően,
 • nagy teljesítményű Green’up csatlakozó: 1 éjszaka alatt akár 60%-os töltésszint. 

DESIGN & JELLEMZŐK

A SPACETOURER MINDEN JÓ TULAJDONSÁGA TISZTÁN ELEKTROMOS KIADÁSBAN

e-SpaceTourer-Charge

Kiérlelt design, minden agresszivitástól mentes áramvonalas sziluett: a Citroën ë-SpaceTourer Electric stílusa egyszerre energikus és megnyugtató. A praktikus szempontok továbbra is fontosak, a modell e tekintetben a SpaceTourer valamennyi előnyös tulajdonságát megőrizte:

 • 3 hosszméret: XS (4,60 m) = a városközpontokban különösen praktikus kompakt változat, M (4,95 m) és XL (5,30 m) változat,
 • max. 1,90 m magasság, amellyel minden parkolóba be lehet hajtani,
 • gazdag konfigurációs lehetőségek, 5, 7 vagy 8 személy kényelmes utazásához elegendő hely,
 • a mindennapi életet segítő felszerelések és tárolóhelyek, pl. lábbal nyitható oldalsó tolóajtók.

 

elektromos_auto_palyazat

1,90 m: Minden parkolóba befér

A Citroën ë-SpaceTourer Electric legtöbb változata max. 1,90 m magas, aminek köszönhetően a kisbusz bármilyen parkolóba – legyen az parkolóházban, bevásárolóközpont mélygarázsában vagy a tengerparton – be tud hajtani.

elektromos_auto_tamogatas

Lábbal nyitható oldalsó tolóajtók

A lábbal nyitható oldalsó tolóajtók funkciónak köszönhetően az oldalsó tolóajtók nyitásához elég egy láblendítés a hátsó lökhárító alá. Az ajtók zárása és a zárak reteszelése ugyanígy történik.

villanyauto_tamogatas

Nagy méretű, variálható csomagtartó

A csomagtartó szintén igény szerint alakítható. Az ülések eltávolítását követően teljesen sík padlófelület és maximális csomagtartóméret (XS változat esetén 3,397 l, XL változat esetén pedig 4,554 l) áll rendelkezésre.

Citroen_eBerlingo_gari

*Minden 2021. 07. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën ë-Spacetourer személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
***8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra, 70%-os töltő kapacitás erejéig.

Ë-KOMFORT FOKOZATÚ SPACETOURER

SpaceTourer-Trip-326115

A Citroën Spacetourert példás menetkényelem – kiváló dinamikus tulajdonságok, kimagasló kényelem és remek akusztika – jellemzik. Az ë-SpaceTourer Electric a tisztán elektromos vezetés jóvoltából ezt a kényelmet egy újabb dimenzióval gazdagítja:

 • Nulla károsanyag-kibocsátás, nulla zaj, nulla stressz: vibráció- és zajmentes működés
 • Azonnal rendelkezésre álló nyomaték és teljesítmény, észrevétlen, gördülékeny haladás
 • Az érintőképernyőről*, illetve a My Citroën alkalmazás Ë-Remote rendszerén keresztül távolról is vezérelhető előfűtés/-hűtés funkció** könnyen vezethető és a dinamikus vezetés szempontjából is ultrakényelmes: csupa olyan tulajdonság, amelyért valamennyi utas hálás lesz, és amely nélkül többé el sem tudja képzelni az életét.
elektromos_auto_palyazat

3 VEZETÉSI MÓD

3 vezetési mód közül választhat:

 • Normál: tökéletes kompromisszum a hatótáv és a dinamikus jellemzők között 
 • Eco: optimális energiafogyasztás
 • Power: használatával maximális terhelés mellett azonos teljesítmény biztosítható, mint Normál üzemmódban, rakomány nélkül Az üzemmódkapcsoló az automata sebességváltó konzolján található.

elektromos_auto_kedvezmeny

AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Az automata sebességváltóhoz új, speciális mintázatú fém váltókar tartozik, rajta a hátramenetnek, az üres fokozatnak és az előremenetnek megfelelő három pozícióval (R, N és D). Két hátulról megvilágított nyomógomb is található rajta:

 • P = „Parking” üzemmód kapcsolása 
 • B = „Brake” üzemmód kapcsolása az elektromos változaton a lassításkor bekövetkező energia-visszatermelés növelése érdekében

HATÓTÁV

e-SpaceTourer-Charge

A Citroën ë-SpaceTourer Electric akkumulátorának hatótávolsága:

 • a 230 km-t (WLTP) is elérheti (50 kWh-s akkumulátor esetén),
 • a 330 km-t (WLTP) is elérheti (75 kWh-s akkumulátor esetén). A WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures) protokol alapján mért hatótávolság pontosabb és a tényleges használatot jobban tükröző értéket képvisel.

A HATÓTÁVOLSÁGOT A VEZETÉSI STÍLUS ÉS EGYÉB TÉNYEZŐK IS BEFOLYÁSOLJÁK

villanyauto_allami_tamogatas

A SEBESSÉG ÉS A VEZETÉSI STÍLUS

elektromos_auto_allami_tamogatas

A FŰTÉS ÉS A KLÍMABERENDEZÉS HASZNÁLATA

villanyauto_kedvezmeny

A SZÁLLÍTOTT RAKOMÁNY

villanyauto_allami_tamogatas

A DOMBORZATI VISZONYOK

FELTÖLTÉS

villanyauto_allami_tamogatas

EGYSZERŰ ÉS PRAKTIKUS TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

A naponta megtett kilométerek számától és az otthonán kívül rendelkezésére álló töltési lehetőségektől függően többféle töltési megoldás közül választhat. ● Otthoni töltés esetén a 100%-os akkumulátorszint eléréséhez szükséges idő (az akkumulátor méretétől függően): 

 • 11 kW-os Wallbox falitöltővel: 4h45–7h
 • 7,4 kW-os Wallbox falitöltővel: 7h30–11h20 - Nagy teljesítményű Green’up csatlakozóval: egy éjszaka alatt akár 60%-os töltésszint
 • Nyilvános töltőoszlop és 100 kW-os szupertöltő használatával a töltési idő még rövidebb, mint Wallbox használata esetén: a 80%-os akkumulátorszint 50 kWh-s akkumulátor esetén 30 perc alatt, 75 kWh-s akkumulátor esetén 45 perc alatt érhető el.
villanyauto_palyazat

TÖLTŐNYÍLÁS

A töltőnyílás a bal első sárvédőn helyezkedik el. A töltési folyamatról a belsejében található lámpa nyújt tájékoztatást. A töltés maga rendkívül egyszerű, ráadásul programozható, illetve időzíthető, ami a kedvezményes tarifájú időszakok kihasználása szempontjából fontos. A programozás a gépkocsi érintőképernyőjén vagy a My Citroën alkalmazáson keresztül történik.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK ÉS KONNEKTIVITÁS

eSpaceTourer-TdB


Az új Citroën ë-SpaceTourer Electric kisbuszt úgy tervezték, hogy minél könnyebb legyen használni a mindennapokban. A speciális műszercsoporton folyamatosan látható az akkumulátorszint-jelző és az elektromos berendezések (pl. fűtés és légkondicionáló) fogyasztásmérője. A 7” érintőképernyő „Energia” menüjében* az elektromos működéssel kapcsolatos összes információ megtalálható.

eSpaceTourer-Combine

IDŐZÍTETT TÖLTÉS*

Az időzített töltésnek köszönhetően tetszőleges időpontra programozhatja be a töltést.

eSpaceTourer-Stat

STATISZTIKÁK*

A statisztikák segítségével nyomon követhető az áramfogyasztás és optimalizálható a vezetés.

eSpaceTourer-Flux

ENERGIAÁRAMLÁSI DIAGRAMM*

Az energiaáramlási diagram az elektromos technológia működéséről ad tájékoztatást.


* Az Energia menü aktiválásához a feláras opcióként rendelhető Navigációs rendszer szükséges. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedőjéhez!

Top