Megtekintés

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

A mindennapok biztonsága

Igyekszik a karbantartási költségeket jól megtervezni és szeretné ha a jármű értéke a lehető legmagasabb lenne, amikor értékesíteni szeretné azt? 

A még nagyobb nyugalom érdekében hosszabbítsa meg autója garanciáját.

Autózzon teljes nyugalomban, kösse meg szerviszolgáltatási szerződéseink egyikét.

 

AZ ÖN IGÉNYEIHEZ IGAZODÓ SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

Ennek a szolgáltatási szerződésnek a birtokában Ön jogosult a gyártási eredet miatt meghibásodott autó helyszíni javítására és elszállítására a hét minden napján, a nap 24 órájában, mindezt több, mint 40 országban. Ugyanígy jogosult a gyártási eredet következtében meghibásodott mechanikai vagy elektromos alkatrész cseréjére az autó szerződéses jótállási idejének lejárta után, de a szolgáltatási szerződés érvényességi idején belül.
Ennek a szolgáltatási szerződésnek a birtokában Ön jogosult a gyártási eredet miatt meghibásodott autó helyszíni javítására és elszállítására a hét minden napján, a nap 24 órájában, mindezt több, mint 40 országban. Ugyanígy jogosult a kötelező karbantartási műveletek elvégzésére, a szolgáltatási szerződés érvényességi idején belül.
A garancia és karbantartás szolgáltatási szerződéssel Ön sok előnyhöz jut. Mint a neve is mutatja, ez a szerződés egyesíti a garancia kiterjesztés és a karbantartási szerződés nyújtotta szolgáltatásokat. Ezzel a szolgáltatási szerződéssel Ön jogosult az országúúti segélyszolgálatra, a gyártási eredetű meghibásodások kijavítására és a kötelező karbantartási műveletek elvégzésre.

A teljes nyugalom! Citroën Free Drive szervizszolgáltatási szerződés nem csak a kiterjesztett garancia és a gyártó által előírt kötelező karbantartás-csomag szolgáltatásait nyújtja Önnek, de fedezi az összes1 kopóalkatrész cseréjét és javítását is, valamint a gépjármű teljes körű tisztítását minden kötelező, gyártó által előírt revízió alkalmával.

  • Kopó alkatrészek cseréje is: kizárólag a CITROËNáltal 100%-ban bevizsgált és minősített alkatrészekkel.
  • Cseregépjármű3 a gyártó által előírt kötelező karbantartás idejére.

És ez még nem minden!

A prémium szolgáltatás mellé speciális kiterjesztett Citroën Assistance szolgáltatást adunk ajándékba (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén).

Sőt! A csomag tartalmazza az első műszaki vizsgára történő felkészítés költségét is!

1 Gumiabroncsok kivételével
2 A 3 évnél idősebb gépjárműveken a cseréhez a PSA konszern saját alkatrész-márkája, az EUROREPAR is alkalmazható
A rendelkezésre állás függvényében, maximum 1 munkanapra, azzal a feltétellel, hogy az időpontfoglalás a beavatkozás napjához képest legalább 2 munkanappal korábban történt.

CITROËN SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

GARANCIAKITERJESZTÉS KARBANTARTÁS GARANCIAKITERJESZTÉS & KARBANTARTÁS PRÉMIUM SZERZŐDÉS

Citroën Assistance

Helyszíni javítás vagy beszállítás a nap 24 órájában, a hét minden napján, több mint 49 országban, mozgásképtelenséget okozó mechanikus, elektromos vagy elektronikus meghibásodás és defekt esetén.
A meghajtó akkumulátor lemerülése esetén is, maximum 80 km távolságra.

Magában foglalja

 Magában foglalja
Magában foglalja
Magában foglalja

Meghibásodás

Az autó szerződéses jótállási időszakán kívül a rendeltetésszerű használatot akadályozó mechanikus, elektromos vagy elektronikus hibák kijavítása

Magában foglalja
Magában foglalja
Magában foglalja

Kötelező karbantartás

A gyártó által előírt kötelező karbantartási műveletek alkatrész- és munkadíj-szükséglete

Magában foglalja
Magában foglalja
Magában foglalja

Kopóalkatrészek

Az autó normál működéséhez szükséges kopó- és elhasználódó alkatrészek cseréje, mint pl. a fékbetétek, lengéscsillapítók, biztosítékok, ablaktörlő lapátok, stb.

Magában foglalja

Műszaki vizsgára történő felkészítés

A legalább 48 hónapos fedezetet adó szerződések esetében

Magában foglalja

EGYSZERŰ SZERZŐDÉSKÖTÉS

Mi sem egyszerűbb, mint szolgáltatási szerződést kötni :

• Már új autójának átvételekor lehetősége van szerződést kötni.

• Garancia kiterjesztés legkésőbb az autó két éves koráig köthető,

• Egyéb szerződések az első esedékes karbantartás előtt, de legkésőbb az első az autó egy éves koráig köthetők.

Válassza ki azt a km- és időkorlátot, amely a legjobban igazodik az Ön felhasználási szokásaihoz.

KITERJESZTETT GARANCIA - GYAKORI KÉRDÉSEK

MÉG NEM KÖTÖTTEM GARANCIA KITERJESZTÉST ÉS KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉST SEM. MI A TEENDŐ?

Amennyiben a garancia kiterjesztés érdekli, autójának két éves koráig kötheti meg ezt a szolgáltatási szerződést.
Amennyiben karbantartást is tartalmazó szolgáltatási szerződés érdekli, ezt az első esedékes karbantartás  előtt, de legkésőbb az autó egy éves koráig kötheti meg. A szolgáltatási szerződéseket bármelyik márkakereskedésben meg tudja kötni.

MÓDOSÍTHATOK EGY MÁR MEGKÖTÖTT GARANCIA KITERJESZTÉST?

Igen, ez lehetséges. A szolgáltatási szerződés lejárta előtt hosszabbíthatja a km- és/vagy az időkorlátot, a választható maximumok mértékéig.

A hosszabbítás ára az Ön eredeti szolgáltatási szerződésének megkötésekor érvényben levő árlista alapján lesz kiszámolva, kiegészítő díjak nélkül.

MI TÖRTÉNIK ABBAN AZ ESETBEN, HA A SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS KM- VAGY IDŐKORLÁTJÁT TÚLLÉPEM?

Az Ön szolgáltatási szerződése érvényét veszti, amikor autója eléri a szerződésben rögzített km- vagy időkorlátot.

ÉS HA ELLOPJÁK AZ AUTÓMAT VAGY BALESETET TÖRTÉNIK?

Ebben az esetben a szolgáltatási szerződés érvényét veszti abban az időpontban, amikor ellopják autóját vagy olyan baleset történik, amely a az autót véglegesen használhatatlanná teszi. Ilyenkor Ön a szerződés árából időarányos visszatérítésre jogosult, az esemény időpontját figyelembe véve.

ÉS HA ELADOM AZ AUTÓMAT?

Aggodalomra semmi ok! A szolgáltatási szerződés által fedezett szolgáltatásokra az autó mindenkori tulajdonosa jogosult, így - amennyiben az új tulajdonos is betartja a szerződés feltételeit - a szolgáltatásokat ő is igénybe tudja venni.
A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű A tájékoztatás nem teljes körű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának.  A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a kiválasztott szolgáltatási szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás  térítésköteles. Egy gépjárműre kizárólag egy szolgáltatási szerződés köthető. A szolgáltatási szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. A szolgáltatások igénybevételének feltételeit az adott szolgáltatási szerződés általános szerződési feltételei tartalmazzák. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlat más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem összevonható, és a Citroën magyarországi hivatalos márkakereskedői hálózatában köthető az általános szerződési feltételekben meghatározott ideig és feltételekkel.

Az árak kizárólag a 20223.03.01. után kötött szerződésekre érvényesek, az ezen időpont előtt kötött szerződések hosszabbítására nem.