[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Citroën: közel száz éve a kisáruszállítók fő partnere

A Citroën kishaszonjárművek története a huszadik század elején kezdődött. A Berlingo eredete az 1928-ban megjelent C4 furgonig nyúlik vissza. 1950-ben mutatták be az ikonikussá vált 2CV kishaszonjárművet, a kultikus 2CV modell kisteherautó változatát.

1978-ban a 2CV kisteherautót az Acadiane váltotta fel.

Az igazi áttörést a nyolcvanas évek hozták el az Citroën C15 típussal, melyből 22 év alatt több mint 1,18 millió példányt készült.

A 20. század végének másik nagy újítása pedig nem más, mint a Berlingo furgon! A modell 1996 júliusában megjelent első nemzedéke igényességével és komfortszintjével ismét felülírta a kategória bevett hagyományait. A formabontó külső és a vezetőfülkével egységet alkotó raktér - titkát a Berlingo őrzi - olyan újítások, amelyek az évek során a szegmens etalonjává avatták a Berlingót.

Már tisztán ëlektromos változatban is!

Citroen_E_Berlingo_furgon

   

DESIGN

Berlingo-Van-Artiste

A Citroën Berlingo furgon külseje robusztus és védelmező, ám mégsem agresszív, áramló vonalai dinamizmust árasztanak.

 • Az orr-részen visszaköszönnek a márka és a nagytestvér, a Citroën Jumpy jellegzetes stílusjegyei, a magas és rövid motorházfedél, valamint a széles fényszórók.
 • Az oldalnézet lendületes vonalakat és kidolgozott oldalfalakat mutat, praktikus és tágas belső teret sejtetve.

JÓL ALAKÍTHATÓ, KÉNYELMES UTASTÉR

MINDENT MEGOLD, AKÁRCSAK ÖN

A Citroën Berlingo furgon az ön ideális partnere a mindennapokban, hiszen a többféle raktér- és fülkeméretnek, valamint a választható belső kialakításoknak köszönhetően a legkülönbözőbb szállítási feladatokhoz is kínál megoldást. A Berlingo kínálatát most még vonzóbbá teszi a két alapváltozat, a Worker és a Driver megjelenése.
715x350-New-Berlingo-Van-Version-Worker

A « Worker » a különböző építési területekre anyag- és személyszállítást végző vállalatok igényeinek kíván megfelelni:

 • Extenso® fülke: háromfős kabin, mobil iroda, hosszú tárgyak szállítási lehetősége.
 • Grip Control rendszer lejtmenet vezérlő-funkcióval, megemelt hasmagasság (+30 mm), nagyobb kerekek (690 mm) Mud & Snow abroncsokkal, ami fokozza a tapadást.
 • 1000 kg-ra megnövelt hasznos teherbírás, LED-es raktér világítás, középmagasságban elhelyezett, praktikus rögzítőgyűrűk.
Berlingo-Van-Version-Driver

A « Driver » azokat a vállalatokat és munkavállalókat célozza, akik távolsági fuvarozást végeznek, vagy egy településen belül több helyre szállítanak. A Driver változat erősségei:

 • Utazási komfort
 • Akusztikai komfort
 • Surround Rear Vision parkolás segítő rendszer (Kamera alapú perspektívikus hátsó nézeti kép megjelenítés, tolatókamera képi megjelenítés, utasoldali képi megjelenítés).
 • 8 colos érintőképernyő

A fokozott kényelem és a praktikus megoldások egész sora gondoskodik arról, hogy ön hatékonyan és kellemesen végezze munkáját a mindennapokban.

AZ EXTENSO® FÜLKE: 3 ÜLÉSHELY ÉS NAGYFOKÚ ALAKÍTHATÓSÁG

625x250-New-Berlingo-Van-Worker-charge

Alakítsa mindenkor az igényei szerint az Extenso® fülkét! Így akár hárman is utazhatnak benne, vagy ha a helyzet úgy kívánja, megnövelheti a raktér hosszát és hasznos térfogatát.
Ha ez utóbbit szeretné, az oldalsó utasülés lehajtásával az M méretű fülkében 3 méterre, az L kivitelben 3,4 méterre növelheti a hasznos hosszúságot.

625x250-New-Berlingo-Van-Cabi-Extenso

1 - A kétszemélyes első üléspadnak köszönhetően az Extenso® fülkében három személy is utazhat.
2 - A középső ülés lehajtható támlája szükség esetén mobil íróasztalként szolgál, amelyet el is forgathatunk. Az ülés alatt zárható rakodórekeszt találunk.
3 - Ha az oldalsó ülést összecsukjuk, még nagyobb jól hasznosítható hely szabadul fel, és a hasznos raktérfogat az M méretben 3,3 köbméterről 3,8 köbméterre, az XL kivitelben 3,9-ről 4,4 köbméterre növelhető.

 • felszereltségi szinttől függően széria vagy opció

FELSZERELÉSEK A LEGKÜLÖNBÖZŐBB FELHASZNÁLÁSOKHOZ

625x250-New-Berlingo-Van-Driver-Ouvrants

KÖNNYŰ BE- ÉS KIRAKODÁS

Bárhol is parkoljon le a Citroën Berlingo furgonnal, a be- és kirakodást jelentősen megkönnyítik a következő megoldások:

 • egy vagy két tolóajtó, melyek nyitási szélességét 675 mm-re, magasságát 1072 mm-re növelték
 • 180 fokban nyitható, 1/3-2/3 arányban osztott kétszárnyú hátsó ajtók
 • optimalizált hátsó kerékjáratok közötti távolság
625x250-New-Berlingo-Van-Chargement

KIMAGASLÓ TERHELHETŐSÉG

A Citroën Berlingo furgon raktérfogata akár a 4,4 köbmétert is elérheti, hasznos terhelhetősége 650 kg-tól 1000 kg-ig terjed. Az opcióként igényelhető túlterhelésjelző figyelmezteti önt, ha túllépi az engedélyezett legnagyobb össztömeget.
A mindennapok megkönnyítését szolgálja a Raktér csomag, amely megnövelt fényerejű LED-világításból, a 4 plusz rögzítőgyűrűből és egy 12 V csatlakozóból áll.

EBBEN HISZÜNK: KIMAGASLÓ MENETKOMFORT

625x300-New-Berlingo-Van-Confort

KITŰNŐ MENETKOMFORT AZ ÖN MAXIMÁLIS NYUGALMÁÉRT

A Citroën Berlingo furgon minden körülmények között kiszűri az úthibákat. Az optimális vezetési komfortról a magasított üléshelyzet, a futómű és a magas szintű hangszigetelés gondoskodik. Az ülések magassága és dőlésszöge állítható*, így bármilyen testfelépítéshez alkalmazkodnak. A nagyobb kényelem érdekében minden üléshez kartámasz* tartozik.

*felszereltségi szinttől függően


Jó szolgálatot tesz a mindennapokban a kulcs nélküli ajtónyitás és indítás**, az elektromos parkolófék** és a színes vetített kijelző**, amely egyike az autó húsz vezetéstámogató rendszerének.

**felszereltségi szinttől függően széria, opció vagy nem rendelhető

625x300-New-Berlingo-Van-Driver-Bureau-Mobile300x150-New-Berlingo-Van-Driver-Bureau-Mobile

KÉNYELMES MUNKAKÖRNYEZET: A MOBIL IRODA

A Citroën Berlingo furgon mobil irodai környezettel segíti önt, hogy a kiszállítások során zökkenőmentesen végezhesse a munkáját.
Ha dolgozni szeretne, csatlakoztassa számítógépét a 220 V aljzathoz*, majd ha befejezte, elhelyezheti a TopBoxba.
Bizonyára értékelni fogja a két USB-csatlakozót* és a két 12 V aljzatot* is, akárcsak az okostelefon vezeték nélküli feltöltésének* lehetőségét.

* opció


Az Extenso® fülke kényelmes irodai környezetét mozgatható írótábla** egészíti ki, amelyet a középső ülés támlájának lehajtása után vehet igénybe.

** felszereltségi szinttől függően széria vagy opció

FELSZERELÉSEK ÉS HASZNOS TECHNOLÓGIA

1430x350-New-Berlingo-Van-TdB.jpg

A Citroën Berlingo furgon koncentráltan tartalmazza a mindennapi felhasználásban rendkívül hasznos technológiákat.
A Citroën Berlingo nem csak funkcionális és praktikus, hanem rendkívül megnyugtató is. A mai kor igényeinek megfelelően az egyre biztonságosabb és nyugodtabb vezetésre törekszik. A szegmensben egyedülálló módon:

 • Modern technológiai megoldásokat kínál, köztük a Citroën Nav* és a Mirror Screen*(Apple Car Play(TM) / Android Auto / Mirror Link®) funkciót, valamint a vezeték nélküli okostelefon-töltést*
 • akár 20 vezetéstámogató rendszer is elérhető

* opció

SURROUND REAR VISION – parkolást segítő rendszer

A  Citroën Berlingo furgonban eddig nem látott újítást vezet be: a Surround Rear Vision technológiát, amely egyedülálló láthatóságot garantál.
Az utasoldali visszapillantó aljára illetve a kétszárnyú hátsó ajtók felett beépített két kamera a központi visszapillantó helyén található 5 colos színes képernyőre közvetíti a képeket.
A kijelzés háromféle lehet:

 • Az autó hátsó környezetének ellenőrzése: a képernyő az autó mögötti területet mutatja, hosszan beláthatóan, a jármű tengelyének meghosszabbításában; ez a nézet az autó környezetéről nyújt információt vezetési helyzetben
 • Az oldalsó terület ellenőrzése: a képernyőn az autó jobb oldali környezete látható, az utasoldali holttér csökkentése érdekében
 • Tolatókamera - a képernyő az autó mögötti területet mutatja, megkönnyítve ezzel a parkolást hátramenetben
500x250-New-Berlingo-Van-SRV
625x300-New-Berlingo-Van-connect

3D NAVIGÁCIÓ - TARTSA A SZEMÉT MINDIG AZ ÚTON!

A Citroën 3D navigációs rendszer hangfelismerés segítségével vezérli (kizárólag angol és francia nyelven kommunikál)  a navigáció, a telefon és a média funkcióit.

A Mirror Screen funkció segítségével pedig közvetlenül a 8 colos érintőképernyőre tükrözheti azokat az okostelefon funkciókat, amelyek a vezetéssel összeegyeztethetők.

625x300-New-Berlingo-Van-Version-Worker-flaque

BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉS ÚTBURKOLATTÓL FÜGGETLENÜL

A lejtmenet vezérlő funkcióval kiegészített Grip Control rendszer segítségével a Citroën Berlingo furgon az adott útburkolatnak megfelelően alakítja az első kerekek tapadását, és a jármű sebességét a legmeredekebb lejtőkön is megtartja. A még hatékonyabb működés érdekében ez az intelligens kipörgésgátló, mely valamennyi modellbe aTerep csomaggal együtt kerül, 30 mm-rel megemelt hasmagassággal, a motor alatt elhelyezett védőlemezzel, valamint 690 mm átmérőjű, nagyméretű kerekekkel és Mud&Snow gumiabroncsokkal egészül ki.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK


Legújabb generációs motorok

Berlingo-Van-Driver-Blanc-Moteur

Új, könnyű padlólemez és hatékony motorok gondoskodnak a dinamikus viselkedésről, a kitűnő vezetési komfortról és a gazdaságos fenntartásról.

 • négy dízelmotor: a 75 lóerős BlueHdi Euro 6.1, 5 sebességes manuális váltóval, , a 100 lóerős BlueHDi Euro 6.1 stop-start funkcióval és 5 sebességes manuális váltóval, valamint a 130 lóerős BlueHdi Euro 6.2 stop-start funkcióval, hatfokozatú manuális illetve EAT8, 8 sebességes automata váltóval
 • egy benzines változat: 110 lóerős PureTech benzinmotor Stop-Start rendszerrel és 6-fokozatú mechanikus váltóval.

A legújabb generációs, nyolcfokozatú, automata EAT8 (Efficient Automatic Transmission) sebességváltó a kormányon található kapcsolóknak köszönhetően jelentősen javítja a vezetési komfortot a hosszú utakon épp úgy, mint a mindennapok rövidebb, ám gyakoribb fuvarai során. 

Top