Jelenleg kereskedéseink hétköznapokon 15 óráig, szervizeink pedig legalább 14 óra 30-ig fogadják az ügyfeleket. A szombati nyitva tartás változó.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

ISMERJE MEG A MODELLT !

Új szelek fújnak a kompakt városi autók kategóriájában! Az Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó  Airbump® és olyan technológiák, mint például a  Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi az új modellt.

 

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

Szerelem első pillantásra ! A magas kialakítású, karizmatikus orr-rész és az erősen ívelt oldalvonalak erőteljes és energikus megjelenést kölcsönöznek az autónak. A letisztult formák, a jellegzetes grafikai elemek és a színek összjátéka korszerű, trendi autót eredményezett.
Helyezkedjen el kényelmesen és figyelje az új idők szavát !

Hosszúság

3996 mm

Szélesség

1749/2007 mm

Magasság

1474 mm

Csomagtartó mérete

589 / 936 l

EGYEDI FÉNYEK

747x322C3_signature_lumineuse.jpg

A két szinten elhelyezett jellegzetes Citroën világítótestek kiemelik az autó „tekintetét”, és ráirányítják a figyelmet a magas motorháztetőre. A márkaemblémából kiinduló dupla krómcsík a gépjármű teljes szélességében egészen a LED-es nappali menetjelző lámpákig húzódik.
A ködfényszórókat üde színfoltként színes betétek keretezik (változattól függően).

LEBEGŐ TETŐ

747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

A C3 egyik legegyedibb jellemzője az ún. lebegő tető. Ez a különleges elem, melyet a fekete szélvédőkeret tart, még dinamikusabbá téve az autó sziluettjét, három színben rendelhető (Feel és Shine felszereltség esetén).
Az oldalablakok alsó pereme a megemelt motorháztető vonalát követi. Ez a formai egyensúly higgadtságot és nyugodt derűt kölcsönöz az autónak.

Airbump nouvelle citroen C3 new

AIRBUMP® : ÉR A
LEPATTANÓ!

Az Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik.

A karcolásbiztos felület alatt rejlő légbuborékok ütéstompító hatással rendelkeznek. A hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készült védőelemek ellenállnak a nap, a víz, az elöregedés vagy a karcolások jelentette mindennapi megpróbáltatásoknak.

Az Airbump® védőelemek 6 levegőkapszulából állnak, és az ajtók – különösen városban sérülékeny – alsó részét védik. Az Airbump® elemeket a tető színétől függően függően fehér, vagy piros keretezés díszíti.

36-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ

A CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Montecarlo kék, Artense szürke, Platinaszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín...

Ez a 9 külső szín 3-féle tetőszínnel kombinálható (Onyx fekete, Rally piros, Opálfehér) - válassza ki az ízlésének megfelelőt a lehetséges 36 kombinációból! (Feel és Shine felszereltség esetén)”

Melyik az ön C3 modellje?
597x507_perso_blur.jpg

HATÁRTALAN VARIÁCIÓS LEHETŐSÉG

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

A C3 számtalan lehetőséget kínál, hogy modellje valóban tükrözze az ön egyedi stílusát.  Egyszínű vagy kétszínű? Airbump®? Letisztult vagy inkább vagány belső hangulat?
Válassza a számtalan variációs lehetőségből az egyéniségéhez legjobban illőt !

KÉNYELEM A BELSŐ TÉRBEN

1500x500_Citroën_C3_bien_etre_v3.jpg

A belső dizájnt letisztult terek, teljes egyöntetűség, szelíd, telt formák jellemzik. A térérzékelést azonnal meghatározza a jellemzően vízszintes tagolás, azon belül is a jármű teljes szélességében húzódó, egy tömbből faragott műszerfal, melynek letisztultsága a többi forma egyszerűségét visszhangozza.
Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, a C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülőhelyeket kínáljanak. A hangsúly a térérzet növelése és a kényelem fokozása érdekében itt is a szélességen volt. Ezt az érzést erősítik a jellemzően nem autós területekről kölcsönvett meleg hatású, ragyogó anyagok is. A legapróbb elem is szervesen illeszkedik a gondosan kidolgozott, egységes egészbe.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

A C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, remek támaszt nyújtanak a deréknak. Kiemelt figyelmet kapott a futóműrendszer is, mely továbbfejlesztett és kényelmes karakterisztikájú lengéscsillapítót kapott. Az új futómű karakterisztika kivételesen jól szűr, és a Citroën modelleknél megszokott módon kis kilengések esetén hagyja „lélegezni” a karosszériát.
uj_citroen_c3

TÁROLÓHELYEK
& CSOMAGTARTÓ

A C3 fedélzetén egyszerű az élet. A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb, ugyanakkor a belső harmónia sem szenved csorbát. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l).

Az első ajtókban hatalmas ajtózsebek találhatók. Belső felületük világos színe praktikus módon elüt a bennük elhelyezett tárgyakétól, így gyerekjáték megtalálni őket. A C3 a csomagok tekintetében sem ismer kompromisszumot: közel 300 literes csomagterében bőven jut hely mindennek.
597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg

BELSŐ KIALAKÍTÁS

1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg


A rendkívül kényelmes ülések, az utasteret fénnyel elárasztó panoráma üvegtető, a tekintélyes méretű tárolóhelyek és a hívogató, tágas terek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. A pozitív benyomást tovább erősíti a színek és anyagok összjátéka, mely a lakberendezés és az utazás világából merít ihletet.

Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb. A harmónia érzését az ajtók, az ülések és a műszerfal egységes kiképzése is erősíti. A meleg hatású, világos textil minőségi megjelenést és kivételes vizuális egységet biztosít.

Az egységes dizájnnak köszönhetően a C3 utasai igazi védőburokban érezhetik magukat, mely – akárcsak egy elegáns, ugyanakkor kényelmes ruha – az otthonosság érzetét nyújtja.

PANORÁMATETŐ

Toit de la nouvelle new citroen C3

Az opcióként rendelhető panoráma üvegtetőnek köszönhetően a Citroën C3 belső terét meghatározó kivételes fényviszonyok az utasoknak összehasonlíthatatlan térérzetet biztosítanak.
A fény erőssége bármikor szabályozható a tetőhöz tartozó árnyékolóval.

MŰSZERFAL

747x322_Citroën_C3_Plance_Bord.jpg

Mintha csak a saját nappalijában lenne ! Az utasteret szelíd, telt formák és letisztultság jellemzik, és a dominánsan vízszintes műszerfalnak köszönhetően a rendelkezésre álló tér is nagyobb.

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Sieges nouvelle citroen C3, new seats

A C3 tervezői különösen nagy gondot fordítottak az ülőhelyekre. A széles, nagy ülések nemcsak rendkívül kényelmesek, hanem modern stílusukkal is kitűnnek. Kényelmes támaszt nyújtanak a deréknak, és a választott anyagoknak, valamint a rugalmasabb szivacsoknak köszönhetően komfortszintjük a legjobbakéval vetekszik. A vezető és az utasok több lépcsőben tapasztalhatják meg ezt a kényelmet: először az ülőlap puhaságát, majd az ülés formájából következő remek tartást élvezhetik. A puhább szivacsok egyben az út egyenetlenségeit is jobban szűrik, és nagyobb menetkényelmet biztosítanak.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

1500x500_Citroën_C3_Technos.jpg

A Citroën C3 újító designja mellett technológiai fejlesztéseiben is élen jár.

A C3-on világelsőként kerül bevezetésre például az interaktív Citroën ConnectedCAM™ rendszer.

Emellett számos, a kényelmet szolgáló, vezetést segítő rendszert is kínál a modell. A teljesség igénye nélkül: Connect Nav navigációs rendszer, tolatókamera, holttérfigyelő rendszer, visszagurulás-gátló.

RÖGZÍTSE VEZETÉSI ÉLMÉNYEIT

609x343_ConnectedCam_V2.jpg

Lélegzetelállító panoráma, különleges helyek, barangolás a városban: filmezze le élményeit a  C3 Citroën ConnectedCAM™-jével (opció).


Ez az autó fedélzetén elhelyezett rendszer lefilmezi, amit az autón kívül lát.
Rögzítse vezetési élményeit egyetlen kattintással minden nap, és ossza meg a közösségi hálózaton: ami a szélvédő előtt történik, rögzítve lesz, így egy esetleges baleset esetén a felvétel akár még hasznos is lehet.

 

VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK A FOKOZOTT BIZTONSÁGÉRT

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

A rendszer a lejtős talajon történő indítást segíti. Emelkedőn a fékpedál felengedésekor megakadályozza a gépjármű nem kívánt elmozdulását, és 3%-osnál meredekebb lejtőn 2 másodpercre egy helyben tartja a gépjárművet.

 

747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg

A rendszer* a visszapillantó tükrökben kigyulladó piktogrammal figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. A tolatóradarokhoz hasonlóan működő funkció jelentősen növeli a biztonságot, és különösen városi autópályákon hasznos.

* változattól függően rendelhető opció

747x322-1.jpg

A rendszer 60 km/h sebesség fölött sikeresen küzd a figyelemlankadás, ill. a pillanatnyi figyelemkiesés ellen. Ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül átlép egy hosszirányú felfestést, a rendszer vezérlőegysége riasztást küld. A vezetőt sípoló hang és vizuális jelzés figyelmezteti a sávelhagyásra.

747x322_Caméra_Recul_Citroen_C3_blur.jpg

Hátramenetbe kapcsoláskor a gépkocsi mögötti terület képe megjelenik a központi képernyőn. Az esetleges akadályoktól függően különböző színű jelölések segítik a tájékozódást. A kamera* által szolgáltatott kép megkönnyíti a parkolási manővereket.

*változattól függően rendelhető opció

747x322_Citroën_C3_alerte_somnolence.jpg

Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni.
A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!”
A rendszer két órás vezetési idő után, 65 km/h feletti sebességnél ad figyelmeztető jelzést, és óránként megismétli a figyelmeztetést, ha a vezető pihenő tatása nélkül tovább vezet.
A vezetési idő nullázódik minden új út alkalmával.

747x322-2.jpg

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és ennek megfelelően tájékoztatja a vezetőt. Ezt a sebességet a vezető beprogramozott értékként rögzítheti a sebességkorlátozó/-szabályozó berendezésben.

DÍZEL BlueHDI & BENZINES PureTech MOTOROK

A Citroën C3 motorkínálatában hatékony, benzines PureTech és takarékos BlueHDi motorok is megtalálhatóak.

A háromhengeres PureTech 82 és 110 LE S&S benzinmotorhoz és a BlueHDi 100 S&S dízelhez kézi váltó rendelhető.
A maximális vezetési élmény és kényelem érdekében a PureTech 110 Stop & Start motor akár automata EAT6 váltóval is megrendelhető a Shine felszereltségi szinten.


520x293_Conso_C3_Blur.jpg
Top