[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

GÉPJÁRMŰDIAGNOSZTIKA VIDEOFILMEN

Cit_2020_Videocheck_Webkepek_1200x250_

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a szervizelésre átadott autón a karbantartást – javítást végző szakember olyan berendezésen, alkatrészen is felfedezett kopást, meghibásodást, elhasználódást vagy elváltozást, amelyre Ön nem számíthatott, és a gépjármű munkafelvételekor sem látszott.

Mi történik?

A szerelő a Citroën minőségi előírásainak megfelelően több ponton ellenőrzi autóját. Az emelőn a járművet alaposabban átvizsgálhatja, és közelről láthatja a jármű alsó részét is. Ilyenkor sokszor kiderül, hogy például nem csak a fékbetétek szorulnak cserére, hanem a féktárcsák vastagsága is elérte a kritikus határt, és rövid időn belül ismét esedékes lenne, hogy szervizbe vigye autóját.

Cit_Videocheck_Statik_750x564

Hogy működik?

Az autóján dolgozó vezető szerelő egy videofilmet készít a problémás területről, melyhez szóbeli magyarázatot is rögzít. A videofilm alapján a munkafelvevő árajánlatot készít, és a felvett filmmel együtt megküldi Önnek jóváhagyásra.

A film és az árajánlat megtekintése után Ön szabadon dönthet arról, hogy a plusz beavatkozást megrendeli-e vagy sem, illetve lehetősége van kiegészítő információkat is kérni.

 

CITROËN VIDEOCHECK

  • Világos, átlátható árajánlat.
  • Tervezhető kiadások.
  • Pontos kép a felmerült javítási és karbantartási munkákról.
  • A CITROËN szervizekben végzett valamennyi művelet esetén igénybe veheti a Videocheck szolgáltatást!
AC_2019_ATELIER_VIDEOCHECK_WORKSHOP_VIDEOCHECK-1

De miért is jó nekem ez a szolgáltatás?

  • A szolgáltatás ingyenes, minden Citroën márkaszervizben szervizeltetett járműhöz térítésmentesen igénybe vehető!
  • Nem kell újabb szervizidőpontot kérnie, egyeztetnie.
  • Kényelmesebb, hiszen nem kell ismételten nélkülöznie autóját egy újabb szervizbeavatkozás miatt.
  • Bizonyos beavatkozásokat egy megbontással elvégezhetnek, így például, ha a fékbetét-cserével egyidőben a féktárcsákat is cserélik, akkor összességében kevesebb munkaóra ráfordítással, és ezáltal alacsonyabb munkadíj-költséggel megoldhatja a problémát!
  • Számos berendezés, alkatrész csak komoly megbontással hozzáférhető, és a megbontás munkaóra-díja esetenként magasabb költséget jelent, mint a cserélendő alkatrész ára. Ha ilyen esetben a szerelő észreveszi, hogy egy másik alkatrész cseréje is rövid időn belül esedékes lesz, akkor egy picivel előrébb hozott cserével Ön komoly költségeket takaríthat meg, hiszen ha külön cseréltetné az alkatrészt, akkor ismét a teljes és költséges megbontást el kellene végeztetnie az autón.

 *A Videocheck a hivatalos magyarországi Citroën márkaszerviz hálózatban igénybe vehető szolgáltatás, amely egy karbantartási vagy javítási munkára váró gépjármű állapotfelmérése során felmerülő további elvégzendő beavatkozásokról ad részletes tájékoztatást. Az ügyfél e-mailben vagy SMS-ben egy - elektronikus linken elérhető - videofelvételt és egy árajánlatot kap a javasolt munkákra vonatkozóan, melyekhez hozzájárulását kérik. Az állapotfelmérés a rejtett hibákra nem tér ki, és semmi esetre sem helyettesíti a kötelező Műszaki Vizsgát és a kötelező gyári karbantartást.

Top