Megtekintés

HASZONGÉPJÁRMŰVEK

A Citroën a haszongépjárművek széles skáláját kínálja céges ügyfeleinek.

Nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő karosszériát, méretet és motort. 

C3 PROFI

Kevesebb, mint 4 méteres hosszával a Citroën C3 Profi kifejezetten fürge és jól irányítható még a belvárosi szűkebb utcákban is.

Csomagtartója közel 589 l, mely a kalaptartó kivételével 936 literre növelhető, azaz csaknem a duplájára. 

Benzines és dízel erőforrással is rendelhető.

 

BERLINGO & Ë-BERLINGO FURGON    

Citroën Berlingo Furgon hatékony belsőégésű és elektromos motorral (100kW, 136 LE) is rendelhető. 

2 méretben kínáljuk : M 4,4m és XL 4,75m hosszúsággal, akár 4,4m³ terhelhetőséggel.

A modellhez számos vezetéstámogató és kényelmi felszerelés rendelhető.

 

JUMPY & Ë-JUMPY

A Citroën Jumpy elektromos (100 kW (136 LE)) és dízel (100 - 180 LE) motorokkal rendelhető, igény szerint. 2 hosszméretben elérhető ( M és XL).

Számos vezetéstámogató, kényelmi és biztonsági felszereltséget kínál a Citroën a modellehez. A lábbal nyitható oldalsó tolóajtók és a Moduwork rendszer, mely akár 4 méteres tárgyak szállítását is lehetővé teszi, csak pár példa a mindennapi munkát megkönnyítő felszereltségi elemek közül. 

 

 

JUMPER & Ë-JUMPER

A Citroën Jumper zárt furgon, alváz-kabin, alváz-duplakabin és plató-kabin változatokban érhető el. 4-féle hosszúság, 3-féle tengelytávés 3-féle magasság választható. Oldalsó tolóajtaja akár 1,25 méterre is kinyitható és számos vezetéstámogató eszköz is rendelhető hozzá.

Dízel (120 - 165 LE) vagy elektromos ( 96 kW (120 LE) motorral rendelhető. Utóbbi két hatótávot kínál, változattól függően.

 

FELÉPÍTMÉNYEK

A Citroën kishaszonjárművek széles modellpalettáját utólagos felépítmények egészítik ki, így szélesebb körben tudják kielégíteni a különféle szakmai igényeket.

A felépítmények minőségét nagy múltú, hazai felépítménygyártó partnerek garantálják.

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

Teljes nyugalomban autózni? Kössön Citroën szervizszerződést.

A jogszabályban előírtnál hosszabb jótállási idő garantálásával és a szervizszolgáltatási szerződések kínálatával a Citroën biztosíthatja, hogy autója megbízható és biztonságos maradjon úgy, hogy a jármű továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az Ön számára adott a lehetőség, hogy költségvetését kézben tartsa, és gondoskodjon arról, hogy ne érjenek meglepetések. Bízza járművét a  Citroën hálózat szakermbereire, akiknek szakértelme hosszú évekre garantálja a jármű tökéletes működését, a legjobb körülmények között.

Élvezze a Citroën tulajdonosok számára nyújtott előnyöket, és kössön szervizszolgáltatási szerződést az autó használati szokásaihoz, és az Ön személyes igényeihez igazítva.