Megtekintés

ÚJ JUMPER

 

7 990 000 FORINTTÓL**

Akár 2 tonnás hasznos terhelhetőségével az új Jumper a Citroën-haszonjárműcsalád legizmosabb tagja, ugyanakkor sosem látott, személyautókhoz méltó felszerelésekkel is büszkélkedhet, melyek optimális körülményeket biztosítanak a mindennapos munkavégzéshez.

A Citroën Jumper zárt furgon, alváz-kabin és -duplakabin, illetve plató-kabin és duplakabin változatokban érhető el. 4-féle hosszúság, 3-féle tengelytávés 3-féle magasság választható. 

Az új 2,2 literes dízelmotor például 120, 140 és 180 lóerős változatban is rendelkezésre áll, és alapból egy új 6 fokozatú kézi sebességváltó kapcsolódik hozzá. A BlueHDi 140 és 180 motorhoz most először 8 fokozatú automata váltó is kérhető.

Az új Jumper természetesen elektromos változatban is elérhető. Az előző, 90 kW/122 LE-s villanymotort felváltó elektromos motor 200 kW/270 LE teljesítményre képes, a leadott maximális nyomaték pedig 260 Nm-ről 400 Nm-re nőtt. A korábbi 37 vagy 70 kWh-s akkumulátor helyett mostantól csak egyféle – 110 kWh kapacitású – akkumulátor lesz elérhető, mely akár 420 km WLTP szerinti hatótávolságot is képes biztosítani.

 

ÚJ JUMPY & Ë-JUMPY

A külsőleg és belsőleg is megújult Citroën Jumpy 120, 145 és 180 LE BlueHDi és 100% elektromos erőforrásokkal is rendelhető. Az 50 kWh-s akkumulátor 230 km hatótávolságot biztosít, ami tökéletesen alkalmas például a városközpontokba történő napi áruszállításra. A 75 kWh-s akkumulátorral felszerelt ë-Jumpy hatótávolsága mostantól a 350 km-t is elérheti (ez 20 km-rel több, mint az előző változat esetében), ami rendkívül sokoldalú használatot tesz lehetővé.
Az új Citroën Jumpy kétféle hosszméretben - M (4,98 m) és L (5,33 m) – kapható, hasznos térfogata akár a 6,6 m3-t is elérheti. 

Természetesen számos vezetéstámogató, kényelmi és biztonsági felszereltséget kínál a modellhez a Citroën.

 

 

ÚJ BERLINGO & Ë-BERLINGO FURGON    

Az új Citroën Berlingo Furgon új designnal, hatékony belsőégésű és elektromos motorral (100kW, 136 LE) is rendelhető. Az elektromos változat hatótávja 20%-kal nagyobb (akár 330 km), mint elődjéé.

2 méretben kínáljuk : M 4,4m és XL 4,75m hosszúsággal, akár 4,4m³ terhelhetőséggel, 2 vagy 3 üléses változatban.

A modellhez számos vezetéstámogató és kényelmi felszerelés rendelhető.

 

C3 PROFI

CSAK A KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ

Kevesebb, mint 4 méteres hosszával a Citroën C3 Profi kifejezetten fürge és jól irányítható még a belvárosi szűkebb utcákban is.

Csomagtartója közel 589 l, mely a kalaptartó kivételével 936 literre növelhető, azaz csaknem a duplájára. 

Benzines és dízel erőforrással is rendelhető.

 

FELÉPÍTMÉNYEK

A Citroën kishaszonjárművek széles modellpalettáját utólagos felépítmények egészítik ki, így szélesebb körben tudják kielégíteni a különféle szakmai igényeket.

A felépítmények minőségét nagy múltú, hazai felépítménygyártó partnerek garantálják.

BUSINESS CENTEREINK

Szolgáltatások

Minden vállalati ügyfelünk élvezheti a külön erre a célra kiképzett értékesítők, a szakmai ügyfelek igényeihez igazított nyitvatartási idő, valamint a speciális hívószám előnyeit. Kötelezettséget vállalunk, hogy szervizünkben a megadott határidőn belül fogadjuk a járművét, és minden esetben csereautót biztosítunk Önnek.

A Business Centerekben ezen felül a következők állnak rendelkezésére:

 

 • kizárólag vállalati ügyfelekkel foglalkozó, speciálisan képzett értékesítők,

 

 • a teljes haszongépjármű-kínálat kiállítása,

 

 • segítségnyújtás a gépjárművek kiválasztásához,

 

 • a legmegfelelőbb beszerzési mód meghatározása,

 

 • a legjobb flottakezelő eszközök rendelkezésre bocsátása,

 

 • flottája TCO-jának optimalizálása (Total Cost of Ownership - teljes életútköltség),

 

 • az ügyfelek igényeihez igazított nyitvatartási idő,

 

 • gépjárműve üzem- vagy mozgásképtelensége esetén csereautó vagy kedvezményes tarifával igénybe vehető bérautó biztosítása,

 

 • a teljes Citroën haszongépjármű-kínálatra kiterjedő szervizszolgáltatások (minimális belmagasság: 3,5 m, emelőpad teherbírása: 3,5 tonna).

SZOLGÁLTATÁSOK

       

    

 

 

 

 

*Minden 2019.10.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garancia jár. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az ajánlat visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

**Jelen ajánlat 2024.05.01-től visszavonásig érvényes gyártásból megrendelt, új L2H1 3,0t 2.2 BlueHDi 120 S&S M6 verziójú Citroën Jumper modellre leadott és visszaigazolt megrendelés esetén. A feltüntetett kedvezményes ár a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve 2+2 év Essential Drive kiterjesztett garancia szolgáltatás**), a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A Citroën Jumper vegyes fogyasztása változattól függően, alapfelszereltség esetén, opciók nélkül: 7,5-10,4 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 198 - 275 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció. A képen szereplő autó a Citroën Jumper L4H2 változata, amelynek kezdő listaára nettó 11 900 000 Ft, a piros szín további felárat vonz maga után. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az ajánlat visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedéseknél.

 

 

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK

Teljes nyugalomban autózni? Kössön Citroën szervizszerződést.

A jogszabályban előírtnál hosszabb jótállási idő garantálásával és a szervizszolgáltatási szerződések kínálatával a Citroën biztosíthatja, hogy autója megbízható és biztonságos maradjon úgy, hogy a jármű továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtja.

Az Ön számára adott a lehetőség, hogy költségvetését kézben tartsa, és gondoskodjon arról, hogy ne érjenek meglepetések. Bízza járművét a  Citroën hálózat szakermbereire, akiknek szakértelme hosszú évekre garantálja a jármű tökéletes működését, a legjobb körülmények között.

Élvezze a Citroën tulajdonosok számára nyújtott előnyöket, és kössön szervizszolgáltatási szerződést az autó használati szokásaihoz, és az Ön személyes igényeihez igazítva.