[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

MÁR TISZTÁN ELEKTROMOS VÁLTOZATBAN IS!

Citroen_E_Jumpy

A Citroën Jumpy modularitása, kompaktsága és nagy teherbírása immár 100% elektromos változatban is elérhető. A Citroën ë-Jumpy 2021-ben az Év Kishaszongépjárműve lett.

A JUMPY FŐ JELLEMZŐI

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace.jpg

RENDKÍVÜL PRAKTIKUS BELSŐ TÉR

.

A Jumpy két oldalán a széles oldalsó tolóajtók tágas belső teret és számtalan elrendezési és átalakítási lehetőséget sejtetnek.
A Jumpy hatékony megoldás a vállalati ügyfelek számára, akiknek ügyfeleik gyors és hatékony elérése mindennél fontosabb.

 

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_3.jpg

SZEMÉLYAUTÓHOZ MÉLTÓ VEZETÉSI ÉLMÉNY

.

A Citroën Jumpy utasterét a személyautók ihlették, de a hatékony és zavartalan közlekedés érdekében a tervezők a professzionális használat kívánalmait is szem előtt tartották.
A kényelmes, magas vezetési pozícióhoz társuló enyhén megemelt műszerfal magabiztosságot ad, mögüle a vezető még jobban uralja az utat. Kialakításának köszönhetően minden a vezető keze ügyében vagy szeme előtt van: a színes head-up display kivetítő*, a 7 colos érintőképernyő*, a fűtés vezérlőgombjai, a tárolóhelyek, a motoros működtetésű oldalsó tolóajtó nyitógombjai* stb.

*opció

747x322_Citroen_Jumpy_Multispace_2.jpg

LEGÚJABB GENERÁCIÓS MOTOROK

.

A Citroën Jumpyhoz a legújabb generációsa BlueHDi dízelmotorok rendelhetők.
A CITROËN márka kínálatában 2013 vége óta megtalálható motorok drasztikus mértékben csökkentik a környezetbe jutó nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét, amellett hogy a szén-dioxid-kibocsátási szintet is leszorítják, emellett fogyasztásuk is igen kedvező.

 

Citroen_E_Jumpy

MODULÁRIS KIKÉPZÉSŰ PADLÓLEMEZ

A Citroën Jumpy az EMP2-ből továbbfejlesztett legújabb generációs moduláris padlólemezre épült. A kifejezetten a modell igényeinek megfelelően kialakított platform megerősített szerkezettel és speciális első és hátsó futóművekkel rendelkezik.

Az autó hasznos terhelhetősége az 1400 kg-ot is elérheti, akár 6,60 m3-es rakodókapacitással, és akár 2,5 tonnás utánfutót (súlyelosztással) is vontathat. A moduláris kialakítás kétféle tengelytávot (2,92 m és 3,27 m) és kétféle hátsó túlnyúlást (0,80 m és 1,15 m) jelent, melyek kombinációjával háromféle hosszméret áll rendelkezésre.
CITROEN-JUMPY

3 HOSSZMÉRET

A Citroën Jumpy háromféle hosszmérettel rendelhető. A piacon megszokott 4,95, ill. 5,30 m-es változatok mellett egy egyedülálló, mindössze 4,60 m-es, egyszerre kompakt és praktikus verzió is rendelkezésre áll. M, ill. XL méretű társaihoz hasonlóan az XS kivitel is akár 1400 kg hasznos terhelhetőséget biztosít.


608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

1,90 MÉTERES MAGASSÁG

A Citroën Jumpy magassága - XS és M változat esetén, motorizációtól függően - mindössze 1,90 m.

Ennek köszönhetően kiválóan használható még zsúfolt belvárosban is, ahol esetleg gondot jelenthet az utcai parkolás,  hiszen ez a magasság a hasonló gépjárművek számára gyakran problémát jelentő mélygarázsokba is bejutást biztosít.

 

LÁBMOZDULATTAL NYITHATÓ OLDALSÓ TOLÓAJTÓK*

Tele a keze ? Nem gond : a lábmozdulattal nyitható oldalsó tolóajtók (változattól függően opció) nyitásához elég egy lábmozdulat a hátsó lökhárító sarka alá, és automatikusan kioldanak a gépjármű zárjai, illetve kinyílik a megfelelő oldali tolóajtó. Ez a megoldás egyedülálló ebben a szegmensben! Az ajtók ugyanígy zárhatók, ha elhagyjuk a járművet, amely ekkor automatikusan lezárul. Akkor sem szükséges a földre pakolnunk, ha tele van a kezünk, elég, ha a kulcs a zsebünkben van. *XL változathoz az elektromos tolóajtó és a lábmozdulattal nyitható tolóajtó 2016 decemberétől rendelhető
CITROEN-JUMPY

MODUWORK ÜLÉSPAD

A Moduwork üléspad (változattól függően széria) speciális válaszfalának és a felhajtható szélső utasülésnek köszönhetően sík padlófelület biztosítható. A Moduwork kabinban 1,16 méterrel hosszabb rakodófelület alakítható ki. Az utastér ráadásul igazi mozgó irodává alakítható: a középső könyöktámasz leengedésével egy – laptop, tablet stb. rögzítésére szolgáló gumipánttal felszerelt – forgóasztal áll rendelkezésre.
597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg
597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

OPTIMÁLIS MENETKÉNYELEM

A Citroën Jumpyt az út minőségétől függetlenül kiváló menetkényelem jellemzi, ami többek között a precíz irányítást és rendkívül jó csillapítást biztosító futóműveknek köszönhető.

A Jumpy elöl stabilizátorrúddal kiegészülő, megerősített pszeudo-McPherson típusú futóművel, hátul új típusú független, ferde háromszög-lengőkaros futóművel rendelkezik, így hasznos terhelhetősége az 1400 kg-ot is elérheti.
608x262_bois_Citroen_Jumpy.jpg

BELSŐ FABURKOLAT

A raktér burkolatok tartozékként rendelhetőek.

608x262_rangements_Citroen_Jumpy.jpg

RAKODÓHELYEK

Az utastér különböző pontjain számos rakodóhely áll Ön és utasai rendelkezésére:  nagyméretű, zárt kesztyűtartó, alsó tároló, az első üléspad alatt kialakított nagyméretű tárolóhely* pl. cipők és védősisak tárolására, a műszerfal két oldalán elhelyezett pohártartók, nyitott középső tárolórekesz a műszerfal felső részén és 1,5 literes palackot is befogadó első ajtózsebek.
Igény esetén az autó USB, Jack és 12V csatlakozóval is rendelhető.

*opció

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

A Citroën Jumpy számos kényelmi, biztonsági és vezetést segítő felszereltségi eleme megkönnyítik ön és munkatársai számára a mindennapi munkavégzést.

747x322_K0.jpg

VISIOPARK 1

-

Az igazi különlegességnek számító, opcióként rendelhető Visiopark 1 kamerarendszer jóvoltából a 7 colos érintőképernyőn megjeleníthető a gépjármű hátsó környezetének (180 fokos nézet) rekonstruált felülnézeti képe.
Ha a gépjármű akadályhoz közelít, a rendszer rögzíti és automatikusan felnagyítja a gépkocsi hátsó környezetének képét, hogy minél pontosabb információt nyújthasson az akadálytól mért távolságról. 
Opcióként rendelhető továbbá  a látott képet a belső visszapillantó tükrön megjelenítő hagyományos tolatókamera, valamint az első és hátsó távolságérzékelőkkel működő parkolóradar is.

747x322_Grip_Control_Nouveau_Jumpy.jpg

GRIP CONTROL

-

Ez az opcióként rendelhető továbbfejlesztett kipörgésgátló az adott terephez igazodva optimalizálja az első kerekek meghajtását.
A rendszer Terep csomaggal (megnövelt hasznos terhelhetőség, 20 mm-rel megemelt felfüggesztés, alsó motorvédő lemez) is kiegészülhet, mely nehezebb terepen (építési terület, erdei ösvények, földutak) tovább segíti a Jumpy meghajtását.

747x322_K0_grip_control_2.jpg

SZÍNES HEAD-UP DISPLAY

-

A head-up display* vezető látóterében elhelyezett átlátszó lapra vetíti a fontos vezetési információkat (aktuális és ajánlott sebesség, a sebességszabályozó/-korlátozó beprogramozott sebességértékei, navigációs utasítások és az ütközésveszély-jelző figyelmeztetései), így a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét. 
Ez az opcióként rendelhető felszereltségi elem ebben a szegmensben igazi újdonságnak számít.*átmenetileg nem rendelhető

BIZTONSÁG

747x322_techno_Nouveau_Jumpy.jpg

Adaptív sebességszabályozó

Az adaptív sebességszabályozó* az előttünk haladó jármű sebességéhez igazítja a gépkocsi sebességét. Az automata sebességszabályozó rendszerrel aktív fékezés nélkül, pusztán a gázpedálra hatva akár 20 km/h-ra is lecsökkenthető a sebesség. A rendszer különösen közepesen erős forgalomban, pl. autópályán hasznos.

*változattól függően opció vagy nem rendelhető

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Holttérfigyelő rendszer

Az opcióként rendelhető ultrahangos holttérfigyelő rendszer* a visszapillantó tükör sarkában található narancssárga dióda segítségével figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. Az első és hátsó lökhárítóba beépített négy érzékelővel működő rendszer 12 és 140 km/h sebesség között működőképes.

*változattól függően opció vagy nem rendelhető

747x322_limite_vitesse.jpg

Táblafelismerés és sebességkorlátozás-figyelmeztetés funkció

A szegmensben igazi újdonságnak számító multifunkciós kamera* felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat, és a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra. A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.


*átmenetileg nem rendelhető

747x322_techno_Nouveau_Jumpy_2.jpg

Active Safety Brake

Az Active Safety Brake* a szélvédő tetején található többfunkciós kamera információira támaszkodva szükség esetén automatikusan fékez a vezető helyett, és ezzel mérsékli az esetleges testi sérülések súlyosságát:
- 0–30 km/h: a mozgó vagy álló akadályokkal, ill. gyalogosokkal történő ütközés elkerülése,
- 30 km/h fölött: az ütközési sebesség mérséklése érdekében.

*változattól függően opció vagy nem rendelhető

HATÉKONY MOTORKÍNÁLAT

citroen-jumpy_uj

A Citroën Jumpy az Euro 6 normának megfelelő környezetkímélő, takarékos és hatékony BlueHDi erőforrásokat kínál.

A CITROËN márka kínálatában 2013 vége óta megtalálható motorok nagyon nagy mértékben csökkentik a környezetbe jutó nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét, amellett hogy a szén-dioxid-kibocsátási szintet is leszorítják.

A részecskeszűrő elé épített SCR-katalizátor (Selective Catalytic Reduction), az (a víz és karbamid keverékéből álló) AdBlue®*adalékanyag segítségével a nitrogén-oxidok (NOx) akár 90%-át teljesen ártalmatlan vízgőzzé (H2O) és nirogéngázzá (N2) alakítja át.

A Citroën Jumpy a következő erőforrásokkal rendelhető:

  • 1,5L BlueHDi 100 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
  • 1,5L BlueHDi 120 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
  • 2,0L BlueHDi 120 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
  • 2,0L BlueHDi 120 LE S&S, 8 fokozatú automata váltóval
  • 2,0L BlueHDi 150 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
  • 2,0L BlueHDi 180 LE S&S, 8 fokozatú automata váltóval

ISMERJE MEG AZ Ë-JUMPY KOMBIT !

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_1.jpg

A Citroën ë-Jumpy Kombi ideális megoldás a professzionális személyszállítók számára. Az XS-től az XL méretig elegendő férőhelyet kínál 9 személynek és csomagjaiknak. A robusztus és rendkívül funkcionális Citroën Jumpy Kombi sokféle elrendezési módot kínál.
A hátsó ülések* eltávolításával XS változat esetén 4,50 m³-re, XL méret esetén pedig akár 6 m³-re növelhető a rakodótér. A harmadik üléssorba való beszállást jelentősen megkönnyíti, hogy a második sor ülései egy mozdulattal lehajthatók. Kétféle kapacitással, 50 és 75 kW akkumulátorral rendelhető.

* opciós felszerelés

AKÁR 9 SZEMÉLY IS KÉNYELMESEN ELFÉR BENNE !

1500x646_Citroen_Jumpy_Multispace_Inter.jpg

Háromféle hosszméret: a piacon megszokott 4,95, ill. 5,30 m-es változatok mellett egy egyedülálló, mindössze 4,60 m-es, egyszerre kompakt és praktikus verzió is rendelkezésre áll. M, ill. XL méretű társaihoz hasonlóan az XS kivitel is 1400 kg hasznos terhelhetőséget biztosít, és kombi változatban ugyanúgy 9 személy befogadására alkalmas.

Top