[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

CSALÁDI AUTÓK

Megbízható, nagy autóra van szüksége a családtagok fuvarozásához és a közös nyaralásokhoz? Akkor a CITROËN családi autóit Önnek találták ki. Talál közöttük egyterűt, kompakt modellt, szabadidő-autót és kombit is, 5, 7 vagy akár 9 személyes kivitelben. A CITROËN az egész családról gondoskodik.

 

Design-7-pl_36195_2018_597X500

CITROËN
Grand C4 SpaceTourer

A CITROËN Grand C4 SpaceTourer egy 5 vagy 7 személyes egyterű, mely a nagyobb családok helyigényét és átalakíthatóságra vonatkozó elvárásait is képes kielégíteni. Élvezze a loft szellemben kialakított napfényes utastér otthonos hangulatát! Ha pedig több rakodóhelyre van szüksége, Picassóját egyetlen mozdulattal 5 személyessé alakíthatja, amitől az eredetileg 645 literes csomagtartó űrtartalma 704 literre nő.

Citroën Berlingo

Élhető, kényelmes és személyre szabható. Számtalan érv szól a Citroën Berlingo mellett : óriási csomagtér, kivételes modularitás a három különálló hátsó ülésnek köszönhetően* számos rakodóhely áll rendelkezésre köztük az új generációs, többfunkciós Modutop® tetőtároló. A csomagtartó térfogata M méretben 775 liter, XL méretben pedig 1050 liter.

* Verziótól függően
VISUEL-2-200-X-141
597x500-SpaceTourer-Sable-Monospace.jpg

Citroën SpaceTourer

Az egész család kiruccanásra vágyik? Az akár 9 személyes Citroën SpaceTourerrel a lehetőségek tárháza nyílik meg! Egy olyan világban, ahol egyre gyakoribb, hogy többen utaznak együtt, a Citroën SpaceTourer kisbusz sok szempontból megkönnyíti az életünket. Áramló vonalaival finoman uralja az utat, biztonságot és erőt sugározva.
Top