Megtekintés
Citroën nyíiltvégű pénzügyi lízing ajánlatok

NYÍLTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZING AJÁNLATOK

Válasszon Citroën finanszírozást személy- vagy haszongépjármű modelljeinkhez vállalkozása számára! 

 

KÖLTSÉGKÍMÉLŐ MEGOLDÁS ÁFA VISSZAIGÉNYLÉSSEL CÉGEK SZÁMÁRA

Az ÁFA-törvény lehetővé teszi a személygépjárművekhez kapcsolódó lízingdíjak áfa tartalmának visszaigénylését bérleti konstrukcióknál. Áfa szempontjából a nyíltvégű pénzügyi lízing bérleti konstrukciónak számít, így e konstrukció esetén is visszaigényelhető a lízingdíjak tőkerésze után megfizetett áfa, beleértve a kezdő lízingdíjat és a havi lízingdíjakat is. Amennyiben a gépjármű megvásárlásra kerül, a maradványértékre eső áfa nem levonható.
Ez a cégek számára komoly könnyebbséget jelent és azt eredményezi, hogy kedvezőbb feltételekkel tudják lízingbe venni céges autóikat, ami komoly megtakarítást jelent a költségvetésükben.

A kedvezményes akció keretében cége rugalmasan választhat biztonságos fix kamatozású nyílt végű pénzügyi lízing konstrukcióink közül.

 

A nyílt végű pénzügyi lízing jellemzői:

társas vállalkozások és egyéni vállalkozók vehetik igénybe;

• csak új személygépjármű finanszírozható;

• 36-84 hónapig terjedő futamidő;

• forint alapú finanszírozás, tehát árfolyam-kockázattól mentes;

• a fix kamatozás kiszámítható és biztonságos;

• szerződéskötéskor vállalkozásának nem kell a teljes vételárat egyszerre kifizetnie és nincs lekötve a pénze, amit így másra is fordíthat.

 

Hitelkalkulátorunk segítségével könnyedén megtalálhatja a vállalkozása számára legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot. 

SZÉCHENYI LÍZING MAX

VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA, ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Ha új vagy használt kishaszongépjárművet venne, válassza a bármely Citroën márkakereskedésben elérhető Széchenyi Lízing Max nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízinget. 
SZÁMOLJA KI A CITROËNNEL, HOGY MELYIK AZ ÖN SZÁMÁRA IDEÁLIS MEGHAJTÁS!
Már egy ideje érzi, hogy váltania kellene, de nincs elég információja ahhoz, hogy lépjen? Szeretne fenntarthatóbb módon közlekedni, viszont nem tudja, milyen meghajtás felelne meg az igényeinek? Tudni akarja, mikor térül meg anyagilag, amit a jövőbe fektet? A Citroën segít a döntésben! 
Tovább a zöldváltóhoz
CITROËN HITELKALKULÁTOR
Hitelkalkulátorunk segítségével könnyedén megtalálhatja a magánszemélyként önnek legideálisabb, vagy vállalkozásának legelőnyösebb finanszírozási ajánlatot.  
Számoljon velünk!
2+2 ÉV GARANCIA CITROËN HASZONGÉPJÁRMŰVEKRE

A CarGarantie új  Citroën Berlingo, Jumpy és Jumper modellekre vonatkozó kiterjesztett garanciájával a gyártói garancia lejártát követően is megkíméljük a nem várt javítási költségektől. Ismerje meg a többféle futáskorláttal és terjedelemmel rendelkező garanciáinkat.

 

 
Tovább a részletekhez