Megtekintés
Citroën haszongépjárművek

ÚJ HASZONGÉPJÁRMŰ PALETTA

Megújult kínálat

Ismerje meg megújult haszongépjármű-kínálatunkat, amelyet kifejezetten a szakemberek számára terveztek, igényeikhez igazítva a modelleket. A Berlingotól a Jumperig élvezheti az elektromos járművek nyújtotta előnyöket is.

ÚJ HASZONGÉPJÁRMŰ PALETTA

Megújult kínálat

Ismerje meg megújult haszongépjármű-kínálatunkat, amelyet kifejezetten a szakemberek számára terveztek, igényeikhez igazítva a modelleket. A Berlingotól a Jumperig élvezheti az elektromos járművek nyújtotta előnyöket is.

ÚJ BERLINGO & Ë-BERLINGO

Élvezze a Berlingo - a mozgékony és kompakt haszonjármű minden előnyét, amely új dizájnnal, új funkciókkal és a Citroën minden kényelmével rendelkezik.

 

Továbbra is elérhető 100%-ban elektromos változatban is.

Minden igényt kielégít

Cége igényei és tervei határozzák meg az ön  választását. A Berlingo alkalmazkodik az Ön igényeihez, motorváltozattól függetlenül 2 vagy 3 üléses változatban és két hosszméretben kapható: M (4,40 m) és XL (4,75m). A hasznos térfogat akár 4,4 m3 is lehet.

Advanced Comfort ülések

A  Berlingo furgon most először Citroën Advanced Comfort ülésekkel érkezik, amelyeket kiegészítő habszivaccsal és továbbfejlesztett háttámlával láttak el, így javítva az ön kényelmét.

Okostelefon-dokkoló 

Használja ki, hogy okostelefonjának külön helyet biztosít, megkönnyítve ezzel a vezetést.

Az okostelefon Bluetooth-szal automatikusan csatlakozik a járművéhez, így. használhatja azt navigálásra, telefonálásra, rádióhallgatásra, illetve egyéb médiához való hozzáférésre.

Új JUMPY & Ë-JUMPY

Fedezze fel újra a Jumpy-t, az egyik  legsokoldalúbb haszonjárműveket, mely számos funkcióval és modern dizájnnal büszkélkedhet, és tisztán elektromos változatban kapható! 

A szakemberek partnere

Az új Citroën Jumpy magasra teszi a lécet a sokoldalúság terén. Tágas raktere akár a 6,6 m3 -t is elérheti; kompakt méreteivel – alig 12,4 m-es fordulókörével és 1.90 m-es magasságával – ügyesen boldogul a zsúfolt városi forgalomban éppúgy, mint az országutakon.

Modern technológiák

Az új Jumpy egy 100%-ban digitális 10” műszercsoporttal rendelkezik. 

Még könnyebb vezetés

Használja ki az akár 16 vezetőtámogató funkciót, melyek segítik Önt, és biztonságosabbá teszik a mindennapi munkavégzést.

ÚJ JUMPER & Ë-JUMPER

Az ön igényeihez igazodva
Az új Jumper alaposan átalakított dízelüzemű és elektromos motorválasztéka egyre hatékonyabb megoldásokat kínál használóinak, akik továbbra is féken tarthatják költségeiket.

Megnövelt elektromos hatótáv

A modell 110 kWh kapacitású – akkumulátorral lesz elérhető. Használja ki a WLTP szabvány szerinti akár 420 km-es hatótávolságot és a 150 kW-os villámtöltő kapacitást.

Az ön munkájára tervezve

Akár 2 tonnás hasznos terhelhetőségével az új Jumper a Citroën-haszonjárműcsalád legizmosabb tagja, akár 1900 kg rakodókapacitással és akár 17 m3 raktérfogattal.

Megújult motorkínálat

Az új 2,2 literes dízelmotor például 120, 140 és 180 lóerős változatban is rendelkezésre áll, és alapból egy új 6 fokozatú kézi sebességváltó kapcsolódik hozzá. A BlueHDi 140 és 180 motorhoz most először 8 fokozatú automata váltó is kérhető.