[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

INSPIRËD BY YOU ALL

A CITROËN 100 ÉVE HOZZA KÖZEL MINDENKIHEZ AZ AUTÓZÁS ÉLMÉNYÉT – ÉS ESZÉBEN SINCS ABBAHAGYNI!

A Citroën 1919 óta fontos szereplője annak az irányzatnak, amely mindenki számára elérhetővé teszi az autózás élményét. A márka ma azzal tesz újabb lépést ebben a folyamatban, hogy az elektromos autózást is kézzelfogható közelségbe hozza.

Az Ön autózási szokásai folyamatosan változnak, az átgondolt közlekedés egyre fontosabb értékké válik az Ön szemében is. Nincs más hátra: a Citroën is feltolja a potmétert! A 100 éves márka ezentúl 100%-ban elektromos vagy tölhető hibrid meghajtást is kínál modelljeihez. A döntés inspirálója nem más, mint Ön, a felhasználó, és az, ahogyan Ön megéli az autózás mindennapjait.

Milyen az Ön „elektromos profilja”?

hibrid auto

Hétközben 100%-ban elektromos meghajtással szeretné használni az autót, hétvégenként viszont kötöttségek nélkül szeretne utazni vele. Autóját töltheti otthon, a munkahelyén vagy nyilvános töltőponton is, így a mindennapokban 100%-ban élvezheti az elektromos autózás előnyeit.

elektromos_auto

Ön kifejezetten környezettudatos gondolkodású: igényli a 100%-ban elektromos meghajtást, az ezzel járó csendet, nyugalmat és dinamizmust – ismerje meg tisztán elektromos modelljeinket!
A választás az Ön kezében van!

elektromos_haszongepjarmu

Hivatása, szakmai tevékenységei miatt olyan megoldást keres, amely egyaránt alkalmazható a szigorúan szabályozott közlekedésű belvárosi zónákban, illetve a külvárosi és városon kívüli utakon is, és amely semmilyen módon nem korlátozza Önt a munkájában. 

Citroen C5X parkol a ház előtt

SZÁMOLJA KI A CITROËNNEL, HOGY MELYIK AZ ÖN SZÁMÁRA IDEÁLIS MEGHAJTÁS!

Már egy ideje érzi, hogy váltania kellene, de nincs elég információja ahhoz, hogy lépjen? Szeretne fenntarthatóbb módon közlekedni, viszont nem tudja, milyen meghajtás felelne meg az igényeinek? Tudni akarja, mikor térül meg anyagilag, amit a jövőbe fektet? A Citroën segít a döntésben! Higgye el, hogy megéri zöld utat adnia önmagának!
Férfi nézi a telefonját

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Ismerje meg elektromos autózást megkönnyítő kényelmi szolgáltatásainkat, melyek elérhetők okostelefonjáról is.

VAN MÉG KÉRDÉSE AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁSSAL KAPCSOLATBAN? A CITROËN VÁLASZOL

Top