Megtekintés
Dízel Citroën modellek

DÍZEL CITROËN MODELLEK

TE IS A DÍZELRE ESKÜSZÖL?
Te is a dízelre esküszöl, ha nagy a család, ha sok a csomag, ha sokat autóztok, ha messzire mentek?

Kivételes üzemanyag-hatékonyság


A dízel autók verhetetlen fogyasztással rendelkeznek, így minden liter üzemanyagból több kilométer hozható ki. Ez különösen fontos hosszabb utaknál, ahol a kevesebb tankolás mind anyagilag, mind időben megtakarítást eredményez..

 

Erő és teljesítmény minden terepen
 

Dízel autóink magas nyomatékot kínálnak alacsony fordulatszámon, ami jobb gyorsulást és nagyobb teherbírást eredményez. Akár a család összes holmiját kell szállítani, akár meredek emelkedőkön kell áthaladni, a dízel motor biztosítja a szükséges erőt és stabilitást.

 

Kényelem és egyszerűség az utazások során
 

Az automata sebsességváltóval a vezetés kényelmesebbé válik. Az automata sebességváltó vezérlőrendszerei gondoskodnak arról, hogy az autó mindig a megfelelő fokozatban legyen, így optimalizálva a teljesítményt és a fogyasztást.

CITROËN C4 

A Citroën C4 nagy kerekeivel, jellegzetesen magas felépítésével és lendületes vonalvezetésével sikeresen egyesíti a kompakt ötajtósok dinamizmusát az SUV modellek erőt és karaktert sugárzó megoldásával. Az otthonos, praktikus tárolókban gazdag utastér, a repülőszőnyeg-hatást keltő Citroën Advanced Comfort® futómű és az otthoni fotelek kényelmét idéző ülések kellemes, komfortos és modern utazási élményt nyújtanak.

 

Fogyasztás: 5,1 l/100 km (WLTP, kombinált)

 

Üzemanyagtartály mérete: 50 l 

 

Hatótáv: akár 980 km

CITROËN C4 X 

A Citroën C4 X a klasszikus középkategóriás szedánok és a vonzó SUV-k megfizethető alternatívája. Az időtlen stílusú négyajtós nagy hangsúlyt fektet a helykínálatra és általában a jó közérzetre: a fedélzeti élményt nagyban meghatározza a bőséges hátsó térdtér, az 510 literes tágas csomagtartó és a kimagasló fedélzeti komfort jellemzi.

 

Fogyasztás: 4,9 l/100 km (WLTP, kombinált)

 

Üzemanyagtartály mérete: 50 l 

 

Hatótáv: akár 1020 km

 

CITROËN C5 AIRCROSS 

A fedélzeti kényelem szempontjából etalonnak számító C5 Aircross SUV Citroën Advanced Comfort® futóművével és a Citroën Advanced Comfort® üléseivel, páratlan helykínálatával és variálhatóságával minden utazást stresszmentes, pozitív élménnyé varázsol.

 

Fogyasztás: 5,5 l/100 km (WLTP, kombinált)

 

Üzemanyagtartály mérete: 53 l 

 

Hatótáv: akár 960 km

ÚJ CITROËN BERLINGO

Stílust váltott a kompakt egyterűek szegmensének megkerülhetetlen szereplője. A Berlingo immár a Citroën új stílusjegyeit hordozza. 

A kétféle karosszériaváltozatban rendelhető, akár Citroën Advanced Comfort ülésekkel ellátott modell a családok "hivatalos szállítója".

Akár 7 üléssel a 7 minden napjára(i) 7 ülés az XTR csomaghoz és a rövid változathoz nem rendelhető   .

Üzemanyagtartály mérete: 50 l 

 

Plus M változat

Fogyasztás: 5,3 l/100 km (WLTP, kombinált)

Hatótáv: akár 943 km

 

Plus XL változat 7 üléssel

Fogyasztás: 5,7 l/100 km (WLTP, kombinált)

Hatótáv: akár 877 km

A HATÓTÁVOT AZ ÖN VEZETÉSI STÍLUSA ÉS MÁS TÉNYEZŐK IS BEFOLYÁSOLJÁK

SEBESSÉG ÉS DOMBORZATI VISZONYOK

A túl magas vagy épp túl alacsony sebesség (araszolás a dugóban)  és a domborzati viszonyok a WLTP szabvány szerint megállapított hatótávot jelentősen befolyásolhatják.

 

 

HŐMÉRSÉKLET

Az időjárási viszonyok is hatnak a hatótávra: számíthat az is, ha fűteni vagy hűteni kell az utasteret.

 

 

VEZETÉSI STÍLUS

A hatótávra természetesen az Ön vezetési stílusa is hatással van. Az optimális hatótáv eléréséhez vezessen visszafogottan. 

AZ AUTÓ TERHELÉSE

Az autó többet fogyaszt akkor, ha nagyobb terheléssel halad, vagy ha tetőcsomagtartóval használjuk.  

 

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben.