Megtekintés
Citroën családi autók

CITROËN CSALÁDI MODELLEK

Megbízható, nagy autóra van szüksége a családtagok fuvarozásához és a közös nyaralásokhoz? Akkor a CITROËN családi autóit Önnek találták ki. Talál közöttük 5, 7 vagy akár 9 személyes modellt is. A CITROËN az egész családról gondoskodik.
CITROËN C4 X & Ë-C4 X

A C4 X  és Ë-C4 X modellek formatervükben egy elegáns fastback, egy korszerű SUV és egy 4,60 m hosszú, tágas négyajtós modell időtlen sziluettje egyesül. A modell a MyCitroën Drive Plus intuitív infotainment interfészen keresztül a legmodernebb kapcsolódási szolgáltatásokat kínálja. A modell nagy hangsúlyt fektet a helykínálatra és általában a jó közérzetre: a fedélzeti élményt nagyban meghatározza a bőséges hátsó térdtér, az 510 literes tágas csomagtartó, az elérhető Advanced Comfort ülések és a Citroën Advanced Comfort® felfüggesztés .
A Citroën C4 X benzines, dízel és elektromos erőforrással rendelhető.

 

CITROËN C5 AIRCROSS 

Az Advanced Comfort® programba illeszkedő C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Citroën Advanced Comfort® felfüggesztésnek és üléseknek köszönhetően. 

A három különálló, csúsztatható, összecsukható és lehajtható hátsó ülés a kategória legjobban variálható és legkényelmesebb SUV-jává teszi.

A csomagtér térfogata 580 és 720 l között változtatható. Az akár 20 vezetéstámogató rendszernek és a 6 online fedélzeti alkalmazásnak köszönhetően az új Citroën C5 Aircross már a következő gerenáció SUV-jaként mutatkozik be.

A modell plug-in hibrid változatban is rendelhető.

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez.

A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is, amelyek különösen erősen foglalkoztatják az ilyen modelleket kereső ügyfeleket. Ők ugyanis döntő részben olyan emberek, akik kötődnek a természethez, érzékenyek saját ökológiai lábnyomukra, és fegyelmezetten kezelik saját költségvetésüket is.

Az elektromos meghajtás összeköti a kellemest a hasznossal: az elektromos technológia legmodernebb vívmányait használja, magasabb szintre emeli a biztonságos, kellemes és sima utazási élményt, de közben a legkevésbé sem enged a Berlingo oly nagyra értékelt funkcionalitásából.

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A két méretben elérhető, tisztán elektromos Citroën ë-SpaceTourer akár 330 kilométeres, referenciaértékű hatótávolsága révén valóban ideális társ lehet hosszabb utakon. Gyors töltéssel akár 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el, így egy hosszabb kávészünet után már folytatódhat is az út.