Megtekintés
Citroën elektromos és hibrid modellek

CITROËN ELEKTROMOS ÉS PLUG-IN HIBRID MODELLEK

Válassza a felelősségteljes mobilitást az elektromos és a plug-in hibrid Citroën modellekkel. Az új C5 Aircross Plug-in Hybrid, az új C5 X Plug-in Hybrid, az ë-Berlingo Electric, a ë-Spacetourer Electric és az ë-C4 Electricsegítségével fedezze fel az elektromos járművek számos előnyét: élvezze a csendes és könnyű vezetés minden kényelmét, a rezgésmentességet, a nulla CO2-kibocsátást, az alacsony üzemeltetési költségeket...

Ezek a járművek a legújabb technológiával vannak felszerelve. Találja meg az Önnek megfelelőt, hogy elkísérje napi utazásain. Egyikük megvásárlásához állami támogatásban is részesülhet.

ÚJ CITROËN Ë-C3
A 2024 nyarán érkező modellen  alkalmazza első ízben a Stellantis a kifejezetten elektromos járművekhez kifejlesztett, költséghatékony megoldást, amelynek alapját egy (WLTP szerint) akár 320 km-es hatótávolságot biztosító, 44 kWh-s LFP (lítium-vas-foszfát) akkumulátorcsomag képezi. Az akku töltöttsége 100 kW-os egyenáramú gyorstöltéssel alig 26 perc alatt 20%-ról 80%-ra növelhető. A 320 km-es hatótávolságú ë-C3 kezdőára 9 890 000 Ft A feltüntetett ár 2024.03.01-től érvényes ë-C3 YOU modellre, Monte Carlo kék fényezéssel, további opciók és forgalomba helyezési díj nélkül.

CITROËN Ë-C4  ELECTRIC

A Citroën ë-C4 Electric tisztán elektromos meghajtással használható a mindennapokban is. Puha fészekként ölel körbe, tökéletesen elszigetelve az utasokat az út és a környezet külső zajaitól és egyéb zavaró tényezőitől.

Csendes működés, sima mozgás, kellemes vezetési élmény, finomra hangolt futómű, az Advanced Comfort ülések puhasága, rázkódásmentes haladás, könnyen használható, ergonomikus fedélzeti szolgáltatások – minden az utasok kényelmét szolgálja.

CITROËN Ë-C4 X ELECTRIC

Karcsú és aerodinamikus formájának, valamint hatékony, emissziómentes elektromos meghajtásának köszönhetően az ë-C4 X Electric akár 360 kilométeres hatótávot kínál WLTP ciklusban.
Élvezze útközben a zaj-, rezgés és füstmentes vezetés minden előnyét, valamint az azonnal rendelkezésre álló nyomatékot.
Az ë-C4 X Electric akkumulátorának töltésére számos lehetőség áll rendelkezésre. Ezek egyike, hogy nyilvános, villámtöltő-állomáson mindössze 30 perc alatt akár 80%-os akkumulátorszint érhető el.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

A C5 X plug-in hibrid változata hihetetlenül kényelmes, és a csendes és gördülékeny vezetés örömét nyújtja.Az elektromos üzemmódban rendelkezésre álló hatótáv bőségesen elegendő a mindennapi utazásokhoz. A hosszabb utak alkalmával pedig a benzinmotoré a főszerep.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

A Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid SUV technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

- 55 km hatótáv elektromos üzemmódban*
- gyorstöltés kevesebb, mint 2 óra alatt
- előre ütemezhető töltés
- 8 év vagy 160 000 km garancia az akkumulátorra

 

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.

ÚJ CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

Stílust vált a családi szabadidő-autó prototípusának megteremtője, a Berlingo: a modern és magabiztos megjelenésű új változat már a Citroën új stílusjegyeit hordozza. Az erős (100 kW / 136 LE) villanymotorral és 50 kWh hasznos kapacitású új LFP akkumulátorral felszerelt új ë-Berlingo hatótávolsága mostantól a 320 km-t is elérheti(i) vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat   , ami teljes összhangban van az ilyen típusú ügyfelek átlagos napi futásteljesítményével. 

ÚJ CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A most megújuló, az elfoglalt életet élő magánszemélyek és hivatásos személyszállítók mindennapjait megkönnyíteni hivatott járműben akár 9 személy is kényelmesen elfér.

Az ë-SpaceTourer, az ügyfelek igényeihez igazodva, kétféle akkumulátort kínál. A nagyobbik hatótávolsága immár a 350 km-t is elérheti (vegyes WLTP ciklusban mért, hitelesítésre váró adat), aminek hála teljes nyugalommal vághatunk neki napi útjainknak.