Megtekintés
Citroën elektromos és hibrid modellek

CITROËN ELEKTROMOS ÉS PLUG-IN HIBRID MODELLEK

Válassza a felelősségteljes mobilitást az elektromos és a plug-in hibrid Citroën modellekkel. Az új C5 Aircross Plug-in Hybrid, az új C5 X Plug-in Hybrid, az ë-Berlingo Electric, a ë-Spacetourer Electric és az ë-C4 Electricsegítségével fedezze fel az elektromos járművek számos előnyét: élvezze a csendes és könnyű vezetés minden kényelmét, a rezgésmentességet, a nulla CO2-kibocsátást, az alacsony üzemeltetési költségeket...

Ezek a járművek a legújabb technológiával vannak felszerelve. Találja meg az Önnek megfelelőt, hogy elkísérje napi utazásain. Egyikük megvásárlásához állami támogatásban is részesülhet.

CITROËN Ë-C4 X ELECTRIC

Karcsú és aerodinamikus formájának, valamint hatékony, emissziómentes elektromos meghajtásának köszönhetően az ë-C4 X Electric akár 360 kilométeres hatótávot kínál WLTP ciklusban.
Élvezze útközben a zaj-, rezgés és füstmentes vezetés minden előnyét, valamint az azonnal rendelkezésre álló nyomatékot.
Az ë-C4 X Electric akkumulátorának töltésére számos lehetőség áll rendelkezésre. Ezek egyike, hogy nyilvános, villámtöltő-állomáson mindössze 30 perc alatt akár 80%-os akkumulátorszint érhető el.

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC

Az elegáns  Citroën ë-C4 Electric 50 kWh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 350 km-es hatótávolsággal rendelkezik a WLTP (Worldwide Harmoned Light vehicles Test Procedure) ciklusban.

A maximális kényelmet az Advanced Comfort ülések és a különféle korszerű digitális szolgáltatások egyszerű kezelhetősége biztosítja. Az elektromos változat néhány részletben különbözik a belsőégésű változattól, kattintson a bemutatóterem linkjére, tekintse meg, melyek azok.

CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID

A Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid SUV technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

- 55 km hatótáv elektromos üzemmódban*
- gyorstöltés kevesebb, mint 2 óra alatt
- előre ütemezhető töltés
- 8 év vagy 160 000 km garancia az akkumulátorra

 

* A hatótávolság elektromos üzemmódban 54 és 55 km között található, mely függhet a járműre felszerelt opcióktól. A hatótávolság a tényleges használati feltételektől függően egyénileg is változhat.
**8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra 70%-os töltő kapacitás erejéig.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

A C5 X plug-in hibrid változata hihetetlenül kényelmes, és a csendes és gördülékeny vezetés örömét nyújtja.Az elektromos üzemmódban rendelkezésre álló hatótáv bőségesen elegendő a mindennapi utazásokhoz. A hosszabb utak alkalmával pedig a benzinmotoré a főszerep.

CITROËN Ë-BERLINGO ELECTRIC

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez.

A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is, amelyek különösen erősen foglalkoztatják az ilyen modelleket kereső ügyfeleket. Ők ugyanis döntő részben olyan emberek, akik kötődnek a természethez, érzékenyek saját ökológiai lábnyomukra, és fegyelmezetten kezelik saját költségvetésüket is.

Az elektromos meghajtás összeköti a kellemest a hasznossal: az elektromos technológia legmodernebb vívmányait használja, magasabb szintre emeli a biztonságos, kellemes és sima utazási élményt, de közben a legkevésbé sem enged a Berlingo oly nagyra értékelt funkcionalitásából.

CITROËN Ë-SPACETOURER ELECTRIC

A két méretben rendelhető ,tisztán elektromos Citroën ë-SpaceTourer akár 330 kilométeres, referenciaértékű hatótávolsága révén valóban ideális társ lehet hosszabb utakon.

Gyors töltéssel akár 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el, így egy hosszabb kávészünet után már folytatódhat is az út.

CITROËN AMI ÉLECTRIQUE

La mobilité dès 14 ans

Voilà plus d’un siècle que l’audace de Citroën permet à l’automobile d’avancer et de démocratiser la mobilité. AMI est l’un des objets les plus anticonformistes créés par la marque aux Chevrons. Son objectif ? Offrir au plus grand nombre, le moyen de se déplacer en ville en toute sécurité, sans rejeter le moindre gramme de CO2

Le quadricycle offre 2 places, une conduite électrique, un habitacle épuré mais confortable, ainsi qu’un extérieur entièrement personnalisable. Citroën AMI est accessible à tous, sans permis de conduire, avec des offres ultra-compétitives, pour 1h, 1 journée, 1 semaine, 1 mois ou encore 1 an.