[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
1440x545_SpaceTourer_Ë_cinemascope

SPACETOURER 4x4 Ë CONCEPT

A SpaceTourer 4X4 Ë Concept a márka „ Ë ”  névre keresztelt Lifestyle butiktermék-kollekciójának autós megvalósulása. A 4x4 hajtás mellett jellegzetes külső grafikai elemek és egyedi belső elrendezés jellemzi ezt a sokoldalú, kényelmes és látványos személyszállítót.

 

597x500_SpaceTourer_Ë_Design

ENERGIÁVAL TELI DIZÁJN

A személyszállítók és az SUV-k legjavát nyújtó koncepcióautó határozottan hirdeti terepképességeit.

A SpaceTourer 4X4 Ë Concept elöl-hátul egyedi karosszériavédő elemekkel és selyemfényű alumínium tetősínekkel rendelkezik. Tükörházain és a csomagtér-ajtón is megjelennek a 4x4 logók, kerekei hólánccal szereltek.

A SpaceTourer 4X4 Ë Concept egyéniségét a frontrészen és a hátfalon megjelenő „technikai” fehér fényezés erősíti. A profil és a motorház-fedél divatos szürke mintázatot kapott, amelyet piros „pontrács” - díszítés dob fel. A piros szín visszaköszön a 19‘’ –os kerekekre szerelt gumiabroncsok hóláncain is is.

SZÓRAKOZÁSRA ÉS KALANDRA TEREMTVE

1500x500_collection_Ë


A tereptulajdonságokat hangsúlyozó külső és a megemelt karosszéria is egyértelművé teszi, hogy a SpaceTourer 4X4 Ë Concept jó partner az intenzív, nomád életstílushoz is.

A márka nevétől és történelmétől elválaszthatatlan « Ë » betű a SpaceTourer 4X4 Ë Concept fontos grafikai eleme. A logó metálszürke színe és minimalista dizájnja jól érvényesül a sötétített hátsó oldalüvegeken.

520x293_interieur

A SpaceTourer 4X4 Ë Concept utasterének hangulatát az oldalanként külön árnyékolható panoráma üvegtető, valamint a műszerfal és a kárpitok egyedi kialakítása határozzák meg. A kék, fehér és piros színek utalnak az « Ë » Lifestyle termékek grafikai világára és finoman hirdetik a francia örökséget is.

A Citroën Advanced Comfort® programhoz híven a SpaceTourer 4X4 Ë Concept kényelmes üléseket és egyedi belső elrendezést kínál. Az eredetileg akár 9 személy szállítására alkalmas XS változat itt 2+2 üléses kialakítású, hátul két darab kartámaszos, sínen csúsztatható hátsó üléssel.

Az utastér eleganciáját az alumíniumszürke műszerfal-betét teszi teljessé, amely finom utalás az „Ë” kollekció részeként kapható ing és kabát fényes szürke technikai anyagára.


 

4x4

A BlueHDi 150 S&S motorral és 6 fokozatú manuális sebességváltóval rendelkező Citroën SpaceTourer 4X4 Ë Concept az útviszonyoktól függetlenül kényelmes utazást biztosít.

Az intenzívebb használati igényeket a kapcsolható összkerékhajtás szolgálja. Ez az átalakítás - amely már elérhető a Citroën hálózatban - a 4x4 specialista Automobiles Dangel cég fejlesztése. A hátsó differenciálzár a műszerfalról vezérelhető, segítségével a nehéz helyzetekből is kiutat találunk.

transfo-4x4_SpaceTourer_Ë-1
Top