[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Cit_SzervizSzerzodes_Webkepek_1200x250_

 

ÖN EGY ÚJ CITROËN BOLDOG TULAJDONOSA?

AUTÓZZON FELHŐTLEN NYUGALOMMAL

A nyugalom többet jelent, mint biztonságot: válasszon 4 szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből* saját igényei szerint.
A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet kilométerfutást és időtartamot is: 24 - 84 hónapos futamidő és 20 000 – 200 000 kilométerfutás közötti intevallumok közül választhat.

 


GARANCIAKITERJESZTÉS

KITERJESZTETT GARANCIA + CITROËN ASSISTANCE

Cit_XXI_szazadi_Szolgaltatasok_Kockak_1db_zold

 

Citroën Essential Drive  -  Igazán egyszerű és nagyszerű megoldás! Hosszabbítsa meg a szerződéses jótállás időszakát igénye szerint, és a szerződése teljes időtartamára Citroën Assistance szolgáltatást adunk ajándékba, mely 39 európai országban érvényes.

És ez nem minden! A szervizszolgáltatási szerződés keretében - 19 európai országban1 – a Citroën plusz kényelmi szolgáltatást is biztosít Önnek: az Assistance mentés során felmerült kiadásokat előre megfinanszírozza Ön helyett, azaz Ön nem utólagos költségtérítéssel jut a pénzéhez. Mivel így a felmerült kiadásokat nem kell helyben azonnal kifizetnie, nem kerülhet abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy egy külföldi kirándulás során bekövetkezett véletlenszerű meghibásodás, és az ezzel járó előre nem tervezett pillanatnyi kiadás az utazás teljes élményét tönkretegye.

  • A költségátvállalás vonatkozik: alkatrészre és munkadíjra, mechanikus, elektromos és elektronikus hibák javítására.

KARBANTARTÁS

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + CITROËN ASSISTANCE

 

 

A Citroën Cost Drive szervizszolgáltatás a gépjármű gyártó által előírt kötelező karbantartási költségeit fedezi az optimális, hatékony és kényelmes gépjármű-fenntartás megtervezéséhez, és a szerződés teljes időszakára Citroën Assistance szolgáltatást is adunk ajándékba.

A gyártó által előírt kötelező karbantartások gyakorisága és műszaki tartalma a gépjárműhasználattól, a kilométerfutástól és a gépjármű életkorától is függ.

 

Cit_XXI_szazadi_Szolgaltatasok_Kockak_1db_kek

GARANCIAKITERJESZTÉS & KARBANTARTÁS

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + CITROËN ASSISTANCE

Cit_XXI_szazadi_Szolgaltatasok_Kockak_2db

 

 

 

Citroën Cost Drive+ a kiterjesztett garancia csomagban biztosított előnyökön és az ajándék Citroën Assistance szolgáltatásokon felül ez a szervizszolgáltatási szerződés fedezi a Citroën által előírt - adott időszakra eső - valamennyi gyári kötelező karbantartás költségét is, így a gépjármű használata során nem merülnek fel előre nem látható, kényelmetlen kiadások.

 

PRÉMIUM SZERZŐDÉS

KOPÓ ALKATÉSZEK FEDEZETE + GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS + KITERJESZTETT GARANCIA + KITERJESZTETT CITROËN ASSISTANCE

 

A teljes nyugalom! Citroën Free Drive szervizszolgáltatási szerződés nem csak a kiterjesztett garancia és a gyártó által előírt kötelező karbantartás-csomag szolgáltatásait nyújtja Önnek, de fedezi az összes1 kopóalkatrész cseréjét és javítását is, valamint a gépjármű teljes körű tisztítását minden kötelező, gyártó által előírt revízió alkalmával.

  • Kopó alkatrészek cseréje is: kizárólag a CITROËN2 által 100%-ban bevizsgált és minősített alkatrészekkel.
  • Cseregépjármű3 a gyártó által előírt kötelező karbantartás idejére.

És ez még nem minden!

A prémium szolgáltatás mellé speciális kiterjesztett Citroën Assistance szolgáltatást adunk ajándékba (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén).

Sőt! A csomag tartalmazza az első műszaki vizsgára történő felkészítés költségét is!

Cit_XXI_szazadi_Szolgaltatasok_Kockak_3db

*A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű A tájékoztatás nem teljes körű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának.  A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a kiválasztott szolgáltatási szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás  térítésköteles. Egy gépjárműre kizárólag egy szolgáltatási szerződés köthető. A szolgáltatási szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. A szolgáltatások igénybevételének feltételeit az adott szolgáltatási szerződés általános szerződési feltételei tartalmazzák. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlat más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem összevonható, és a Citroën magyarországi hivatalos márkakereskedői hálózatában köthető az általános szerződési feltételekben meghatározott ideig és feltételekkel.

Az árak kizárólag a 2022.02.28. után kötött szerződésekre érvényesek, az ezen időpont előtt kötött szerződések hosszabbítására nem.

Top