[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

 

 

Ha Önnek professzionális autójavító vállalkozása van, és a Citroënen kívül más autómárkák karbantartásával és javításával is foglalkozik, akkor ez az oldal Önnek szól!

A Citroën alkatrész kínálatával maximálisan igazodik a piac, azaz az Ön elvárásaihoz. A forgalmazott alkatrészek között a gyári családokon kívül megtalálja a PSA konszern új alkatrész márkáját, az Eurorepar-t, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb autóparkhoz fejlesztettek és teszteltek a PSA mérnökei. Az Eurorepar márka kínálatából kiváló minőségű, de a gyárinál jóval kedvezőbb árú multimárkás autóalkatrészeket, tartozékokat és ápolási termékeket vásárolhat, mely termékek az  árérzékenyebb és/vagy több éves autóval rendelkező ügyfelei számára jelenthetnek minőségi megoldást.

Lépjen be a kifejezetten a független autójavító szervizek számára létrehozott speciális műszaki oldalunkra, a Service Box-ba, és regisztráljon!

A regisztráció csakis előnyökkel jár vállalkozása számára. Miért? Mert:

 • a műszaki alkatrész katalógushoz ingyenes, korlátlan hozzáférést biztosítunk, nem kell érte fizetnie,
 • lehetősége van a gyártói műszaki dokumentáció előfizetésére, mely tartalmaz többek között:
  • javítási eljárásokat,
  • kapcsolási rajzokat,
  • normaidő táblázatokat
 • személyre szabott vásárlási kondíciókat személyesen egyeztetheti az Ön által választott, és az Ön kiszolgálását biztosító Citroën Márkaszervizünkkel.

Regisztráljon még ma néhány kattintással!

Milyen további előnyöket jelent a regisztráció?

 • Azonnali értesítést küldünk minden gyári és multimárkás Eurorepar alkatrész, valamint tartozék és ápolószer akcióról, így akkor is tudni fog az akciókról, ha a felületet nem használja napi szinten.
 • Elsők között értesítjük a PSA konszern új alkatrész-centrumának indításáról, mely a budapesti és Budapest környéki autójavító szervizek számára napi 2 rendelési és kiszállítási lehetőséget kínál majd a gyári és multimárkás Eurorepar alkatrészekből! Indulás hamarosan!

Nincs mit mérlegelnie, regisztráljon, és szerezze be alkatrészeit gyorsan, jó áron!

 

Top