Megtekintés

SPECIÁLIS HASZONGÉPJÁRMŰ FELÉPÍTMÉNYEK

Alakítsa igényei szerint!

A Citroën kishaszonjárművek széles modellpalettáját utólagos felépítmények egészítik ki, így szélesebb körben tudják kielégíteni a különféle szakmai igényeket. A felépítmények minőségét nagy múltú, hazai felépítménygyártó partnerek garantálják.

SZIGETELT ÉS HŰTŐS FELÉPÍTMÉNY

A szigetelt és vagy  romlékony és hűtést igénylő áruk szállítására is tudunk megoldást kínálni.

 

- Szigetelt, hűtős furgon

Szigetelés 0-5 °C fokra: 80 mm vastag Styrofoam szigetelés, mosható poliészter burkolat, a hátsó ajtó és kerékdob profilok kialakítása a legjobb hőszigetelés és a legkedvezőbb raktérméretet biztosítják.

 

- Alvázra épített hűtős felépítmények

 

Átalakító partnereink az Aircon Kft és a Steel-Truck Kft.

DOBOZOS FELÉPÍTMÉNYEK

Jumpy és ë-Jumpy padlólemezes alvázra és Jumper alvázra elérhető dobozfelépítmények

JUMPER ALVÁZAKRA ELÉRHETŐ FELÉPÍTMÉNYEK

Az alvázakra épülő dobozos megoldások jól kiegészítik a gyári furgonok kínálatát, így szélesebb körben elégíthetőek ki az ügyféligények, legyen szó nagy volumenű árú szállításáról vagy vegyes használatú haszonjárművekről.

Mindkettőre kínálunk megoldást:

 • Zárt, áruszállító doboz: akár 10 raklapos kivitel, igény esetén oldalajtóval

 • R-BOX vegyes használatú haszonjármű: 7 személyes duplakabinos alváz, 4,8 m3 üvegszál dobozzal. Furgon megjelenés, visszaigényelhető ÁFA.

Átalakító partnereink az Aircon Kft és a Steel-Truck Kft.

JUMPY ÉS Ë-JUMPY PADLÓLEMEZES ALVÁZRA ELÉRHETŐ DOBOZFELÉPÍTMÉNY

Zárt áruszállító doboz akár 7,7m3 raktérfogattal, igény esetén oldalajtóval.
Elektromos változatokhoz is elérhető!

Az ë-Jumpy kiválóan kombinálja a hagyományos kishaszonjárművek tulajdonságait és az elektromos autózás előnyeit.Az akár 330km-es hatótáv és az akár 7,7m3-es raktérfogat kiváló partnerré teszi a városi szárazáru szállításban.

 

Átalakító partnerünk a Steel-Truck Kft.

PLATÓS FELÉPÍTMÉNY

Citroën Jumper szimpla vagy dupla-kabinos alvázra építhető alumínium nyitott plató, billenő plató és plató- ponyvás felépítményeket kínálunk, építőpiari, mezőgazdasági és számos más szektorban tevékenykedő vállalkozásnak.
A plató oldalfalai lenyithatóak a könnyebb rakodás érdekében. Igény szerint készülhetnek osztott kivitelben is. Billenő plató esetén a rakfelület 3 oldalra billenthető.
A plató-ponyva felépítmény igény esetén elhúzható ponyvával is kérhető.

 

Átalakító partnerünk a Steel-Truck Kft.

DUPLAKABINOS FURGON

A duplakabinos furgonok alternatívát kínálnak  az áru és/vagy szerszámok és akár 7 személy egyidőben történő szállítására. Az utasok biztonságáról és kényelméről a 3 pontos biztonsági övek, merev kabinelválasztás és ergonomikus ülések gondoskodnak.


Modelltől függően a kialakítás lehet fix vagy moduláris.


A duplakabinos változatok VTSZ8703 besorolásúak, ÁFA- és regisztrációs adó kötelesek. Részletekről érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben.

BURKOLATOK

A Berlingo, Jumpy és Jumper rakterének tökéletes védelméről belső padló és oldalburkolat gondoskodik, amely védi a sérülékeny lemezfelületeket.

 

Átalakító partnerünk az Aircon Kft.

A kép illusztráció

 

 

PARTNEREINK

AIRCON KFT

Bemutatkozás:

 • Az Air-Con Gépjárműtechnika Kft. 100%-ig Magyar tulajdonú cégként közel 20 éve egyre meghatározóbb szereplője a magyarországi 3,5 tonna alatti haszongépjármű felépítménygyártói üzletágnak. 
 • Számos terméket és műszaki megoldást kínálunk magánszemélyek, vállalkozások, állami szervezetek  fuvarfeladatainak ellátásához, legyen szó zárt furgonok vagy járóképes alvázak átalakításáról. 
 • Fontosnak tartjuk a flotta átalakítások mellett az egyedi ügyféligények kielégítését. Sikerünk egyik titka a haszongépjármű márkakereskedésekkel való szoros együttműködés. 
 • Célunk az ország egész területén sikeresen működő vállalkozásokkal megismertetni termékeinket.

 

STEEL TRUCK KFT.

Bemutatkozás:

 • A Steel-Truck Kft. egy 50-50%-ban magyar-olasz tulajdonú, dinamikusan fejlődő felépítménygyártó és haszongépjármű kereskedő cég. Telephelyünk Székesfehérváron található.
 • Fő profilunk a standard (plató, ponyvás plató, billenő plató, zárt dobozfelépítmény, hűtős felépítmény, alumínium dobozfelépítmény, stb.) és egyedi igényeket kielégítő haszongépjármű-felépítmények gyártása, felépítmények javítása és haszongépjármű kereskedelem.
 • A cégünk fő célja a különböző szállítási feladatok ellátásához szükséges fuvareszközök tervezése, gyártása, a fuvartevékenységhez szükséges haszongépjárművek biztosítása raktárról vagy rövid szállítási határidővel.
 • Fő feladatunk, hogy segítséget adjunk ügyfeleinknek a piaci igényeknek és az aktuális közúti előírásoknak megfelelő felépítmények kiválasztásában és tervezésében.
 • Fontos szerepet vállalunk ügyfeleink kérésére a felépítményekhez és a fuvarfeladatokhoz megfelelő alvázak kiválasztásában is.