Megtekintés
Citroën haszongépjárművek: kényelem és könnyű használat

CITROËN HASZONGÉPJÁRMŰVEK: TECHNOLÓGIA ÉS KÉNYELEM

Ügyfelei igényeiből kiindulva a Citroën immár 100 éve kínál olyan innovatív és egyedi haszongépjárműveket, melyek minden utas számára egyformán magas szintű kényelmet biztosítanak. Kényelmes vezetés, könnyű használat, variálhatóság, fedélzeti komfort és bőséges tárolóhely. Minden adott a zavartalan és kényelmes munkavégzéshez.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Kényelemből jeles

A Citroën Advanced Comfort® az ergonómiára fektetett hangsúly és a mentális terhelés csökkentése révén minden utas számára páratlan kényelmet és jó közérzetet biztosít. Az úthibák kiszűrésének és az alacsony zajszintnek köszönhetően a funkcionális, ugyanakkor elegáns beltérben tökéletes nyugalom uralkodik. Az utazások derűs, nyugodt légkörben zajlanak, az intuitív technológia jóvoltából pedig a praktikus és egyedi funkciók vezérlése is gyerekjáték. 

VEZETÉSI KÉNYELEM

A Citroën haszongépjárműveket a magas vezetési pozíciónak, a finom sebességváltásoknak, a felfüggesztési beállításoknak és a kiváló hangszigetelésnek köszönhetően az útviszonyoktól függetlenül optimális vezetési kényelem jellemzi. A Berlingo furgon és a Jumpy első üléseinek ergonomikus kialakítása révén bőséges hely és kényelmes vezetési pozíció áll rendelkezésre. Az ülések állítható deréktámasszal rendelkeznek, és magasságuk is szabályozható. 

VARIÁLHATÓSÁG

Moduwork®

A Citroën Jumpy Moduwork® fülkéjében a válaszfal és a felhajható szélső ülés jóvoltából tovább növelhető és sokoldalúan alakítható a rendelkezésre álló tér. Az XL méretű változatban a rakodóhossz ezzel 4 m-re nő. A nagyobb biztonság érdekében a vezető felől egy védőháló került beszerelésre. 

Cabine extenso®

A Berlingo furgonon rendelkezésre álló Extenso® fülke 3 teljes értékű ülőhelyet kínál. Ha a helyzet úgy kívánja, a raktér hossza és hasznos térfogata is növelhető. A rakodóhossz a szélső utasülés összecsukásával az M változatban 3 méterre, az XL változatban 3,4 méterre nő. 

CONFORT À BORD

Bureau mobile

A Citroën Berlingo furgon vezetőfülkéje mobil irodára emlékeztet, ahol útjai során kiváló körülmények között dolgozhat. Minden egyes furgonban kialakításra került egy olyan hely, ahol kényelmesen dolgozhat a dossziéin vagy a laptopján. Egy USB-csatlakozón keresztül az áramellátás is biztosított. 

Ötletes tárolóhelyek

A Citroën kishaszonjárműveket a vállalkozói lét kívánalmainak megfelelően tervezték. Éppen ezért rengeteg praktikus tárolóhellyel vannak felszerelve a különböző munkaeszközök és értékesebb szerszámok számára. Méretes ajtózsebek, nagy tárolódoboz az utasülés alatt, kesztyűtartó, a műszerfalba beépített pohártartók, hatalmas tetőpolc: minden tárgynak megvan a maga helye.

Lábmozdulattal nyitható oldalsó tolóajtók

A piacon egyedülálló, rendkívül praktikus, lábbal nyitható oldalsó tolóajtó* funkciónak köszönhetően a Citroën Jumpy modellen teli kézzel sem sem jelent gondot az ajtók nyitása, illetve zárása. Elég egy lábmozdulat a hátsó lökhárító sarka alá, és a gépjármű kireteszelődik, a megfelelő oldali tolóajtó pedig automatikusan kinyílik.

* A funkció csak a Citroën Jumpy modellen áll rendelkezésre.

TÚLTERHELÉSJELZŐ

Exkluzív újítás

A túlterhelésjelző figyelmezteti Önt, ha túllépi az engedélyezett legnagyobb össztömeget.