Jelenleg kereskedéseink hétköznapokon 15 óráig, szervizeink pedig legalább 14 óra 30-ig fogadják az ügyfeleket. A szombati nyitva tartás változó.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
MY_Citroen_alkalmazás

Ismerje meg személyre szóló szolgáltatásainkat, töltse le a My Citroën alkalmazást iPhone vagy Android készülékére.

ISMERJE MEG AZ APPLIKÁCIÓ HASZNÁLATÁT

HASZNÁLAT A MINDENNAPOKBAN

AUTÓ HELYMEGHATÁROZÁSA

MY Citroen

A My Citroën applikáció "Helymeghatározás" funkciójával feleslegessé válik a "Jaj, hol is parkoltam?!" kérdés... Parkolás után jelölje meg, hol áll az autója, majd amikor meg szeretné találni, egyszerűen csak kövesse az applikáció utasításait!

KÖVESSE MEGTETT ÚTJAIT

consulter les statistiques d’un itinéraire

Időtartam, kilométerőra-állás, fogyasztás.. Rögzítse útjai minden részletét a "Vezetés" funkcióval. Kategorizálja utazásait és tekintse meg azok statisztikáit. Első használat előtt állítsa be az aktuális kilométeróra-állást és az érvényes üzemanyag-árat. Egy hasznos szolgáltatás azoknak, akiknek fontos vezetési stílusuk megfigyelése, fogyasztási értékeik szemmel tartása, esetleg javítása.

SZEMÉLYES SZERVIZNAPLÓ

Felejtse el az esedékes karbantartások észben tartását! A My Citroën applikációban, amennyiben rögzíti gépjárművét, egy kattintással megtalálja az autójához tartozó esedékes karbantartási/kötelező szerviz időpontokat: garancia, kilométeróra-állás, karbantartási diőpont felajánlása... Válassza ki kedvenc márkaszervizét és lépjen vele kapcsolatba azonnal, foglaljon időpontot online! Amennyiben nincs preferált szervize, tekintse meg az egyes márkaszervizek értékelését a szerviz neve alatt, és válasszon az alapján! Ön is értékelne egy márkaszervizt? mi sem egyszerűbb! Kattintson a csillagok mellett a vélemények számára, és máris a Citroën Advisor oldalra jut, ahol elmondhatja véleményét. Ilyen egyszerűm ilyen praktikus!
MY Citroen

INFORMÁCIÓK AZ AUTÓRÓL

MY Citroen

A My Citroën applikációnak köszönhetően könnyedén elérheti az autójához kapcsolódó dokumentációt. Ezeket az információkat a 4. « autó » fülön tekintheti meg.

Kigyulladt egy lámpa a műszerfalon ? Figyelmeztetés jelent meg ? A My Citroën applikációnak köszönhetően egy kattintással megtekintheti a "Kezelési könyv" részben a műszerfal kijelzőinek jelentését, és hozzáférhet kezelési könyvéhez is a "Scan My Citroën" alkalmazással.

ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS

-

Meghibásodás, baleset ? Ne essen pánikba ! A  My Citroën applikációban jelölje meg kedvenc márkaszervizét és baj esetén egy kattintással azonnal felveheti velük a kapcsolatot! A « Kapcsolat & Segítség » fülön gyorsan kapcsolatba léphet a Citroën Assistance szolgáltatással a nap 24 órájában a hét 7 napján vagy, reklamáció esetén, a helyi márkaképviselettel is.

assistance utilisateur
Top