[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

DESIGN

Grand_C4_SpaceTourer_hetszemelyes_csaladi_egyteru

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új Citroën Grand C4 SpaceTourer-ben! A modern és lendületes Grand C4 SpaceTourer designjának alapja az egyediség, mely által azonnal megkülönböztethető a többi egyterűtől. A rendkívül eredeti modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű tetőívek.

NAGYCSALÁDOS AJÁNLAT

ELÖLNÉZET

Grand_C4_SpaceTourer_csaladi_egyteru

A Grand C4 SpaceTourer orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A Grand C4 SpaceTourer orrán a márkajel meghosszabbítása egészen az orr-rész két széléig húzódik, és króm keretbe foglalja a LED-soros nappali menetfényt. 

TETŐÍV

Grand_C4_SpaceTourer_csaladi_egyteru

A Citroën Grand C4 SpaceTourer kínálatát az ezüstszínű (Silver) tetőívek gazdagítják (felszereltségtől függően). Ez az egyedi stíluselem fokozza a modell eleganciáját.

LED 3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

Grand_C4_SpaceTourer_csaladi_egyteru

.

Még igézőbb tekintet! A modern, high-tech stílusú LED lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.

17'' KERÉKTÁRCSA

Grand_C4_SpaceTourer_csaladi_egyteru

.

17 colos, részben feketére fényezett keréktárcsákat kap a modell (felszereltségtől függően).  A mesterien kidolgozott könnyűfém keréktárcsa dinamikusabbá teszi a Grand C4 SpaceTourer megjelenését.

HÁTSÓ MÁRKAJEL

Grand_C4_SpaceTourer_csaladi_egyteru

.

A Grand C4 SpaceTourer fényes fekete hátsó márkajele krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a modell modernségét. 

EGY TÉR - HÁROMFÉLE ENTERIŐR

SZÉRIA HANGULAT

DUNE BEIGE HANGULAT

HYPE GREY HANGULAT

.

A Grand C4 SpaceTourerbe már szériában is egyedi stílusú utastér kerül, praktikus megoldásokkal és minőségi anyagokkal, illetve a műszerfalborítással tökéletes összhangot teremtő Milazzo Grey kárpitozással. 

Grand_C4_SpaceTourer_karpit

.

A Dune Beige dizájnt azoknak találták ki, akik szeretik a napfényt és a kényeztetést. A lehető legnagyobb kényelmet nyújtó Relax utasülések és a masszázs funkcióval rendelkező első ülések is ez utóbbiról gondoskodnak.
A rendkívül puha tapintású Yatago Grey üléshuzatok teremtenek nyugodt, kellemes hangulatot az utazáshoz.

Grand_C4_SpaceTourer_karpit

.

A Hype Grey enteriőr a Shine alapfelszereltségének a része. A kifinomult szövet-bőr kárpitozás mellett az első utasülés tetszés szerinti állíthatósága, variálhatósága jelenti a fő vonzerejét ennek a beltérhangulatnak.

Grand_C4_SpaceTourer_kenyelem

KÉNYELEM

Grand_C4_SpaceTourer_kenyelem

A Grand C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy a kényelem a Citroën márka valóságos védjegye.  A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, könnyen vezethető és agilis egyterű utazásra csábít és pihentető utazást ígér, akár a családdal, akár barátokkal indulunk útnak.   

CITROËN ADVANCED COMFORT®

A CITROËN külön programot dolgozott ki annak érdekében, hogy a márka bármely modelljében utazók (vezető és utasok egyaránt) ugyanazt a nem mindennapi kényelmet élvezhessék. A CITROËN ADVANCED COMFORT ® nevet viselő program számos technológiai újítást kínál, melynek elsődleges célja az utasok kényelme, jó közérzete. A programnak négy fő célja van: finom anyagok és akusztikai komfort, praktikusan kihasználható, alakítható utastér, nyugodt és derűs utazás, hasznos és intuitív technológia.

Grand_C4_SpaceTourer_kenyelem
FÉNY
FÉNY

A panorámaszélvédőnek köszönhetően az utastér fényben fürdik és mindenhonnan tökéletes a kilátás. A panoráma napfénytetővel* kiegészülő hatalmas üvegfelületnek hála, csak úgy árad a fény az autó belsejébe, kivételes térélményt és páratlan látványt nyújtva minden utasnak.
* változattól függően, felár ellenében érhető el

VÉDŐBUROK
VÉDŐBUROK

A Citroën Grand C4 SpaceTourer kimagasló akusztikai és vibrációs kényelmet kínál. A belső tér szinte védőburokként öleli körül az utasokat, mely egyrészt az elektromos szervokormánynak köszönhető, amely kiszűri az út egyenetlenségeit, másrészt a gördülési zajok nagyfokú elnyelésének és az optimális lengéscsillapításnak.

MODULARITÁS
MODULARITÁS

A hátsó üléssorban három azonos méretű, dönthető és csúsztatható ülés várja az utasokat. Az első ülések háttámláján lehajtható asztalka található*. A kivételesen tágas belső térben mindenki ideális körülmények között utazhat. Az asztalka helyzetbe hajtható első utasülés* és a sík padló* jóvoltából hosszú tárgyak szállítására is lehetőség nyílik. A Grand C4 SpaceTourer számtalan tárolóhelyet kínál. Ilyenek a hűtött első kesztyűtartó, az USB csatlakozót magában foglaló középső tárolóhely, az első ülések között elhelyezett nagy tárolódoboz, a hátsó sor padlójában kialakított két, fedéllel ellátott tárolórekesz és az első ülések háttámláján található hálós zsebek*. Személyes holmijaink elhelyezésére pedig ott vannak az első ülések alatt kialakított tárolódobozok*.

* Változattól függően

FELFÜGGESZTÉS
FELFÜGGESZTÉS

A Citroën tapasztalt szakembereinek hála, a járművet kifogástalanul kényelmes felfüggesztés, valamint az úttartás és a vezetési élmény kitűnő egyensúlya jellemzi.

KAPCSOLÓDÁS - KIKAPCSOLÓDÁS
KAPCSOLÓDÁS - KIKAPCSOLÓDÁS

A Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív képernyővel rendelkezik. Az egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős kijelzőt.

LOFT STÍLUSÚ KÉNYELEM

Grand_C4_SpaceTourer_kenyelem

A Grand C4 SpaceTourer fényben úszó, loft stílusban kialakított utastere tágas és bensőséges. Az egyterű modell  a választható feláras belső hangulatoktól függően akár az alábbi tartalmakkal is bővülhet:

  • masszázs funkcióval rendelkező első ülések, elektromos deréktámasszal elöl 
  • lábtartóval ellátott Relax első utasülés melynek köszönhetően az utas kényelmesen kinyújthatja a lábát. 

FINOM TAPINTÁSÚ ANYAGOK

Grand_C4_SpaceTourer_kenyelem

Az utastérben finom tapintású anyagok fogadják az utasokat. A Citroën Grand C4 SpaceTourer puha felületű műszerfalához és ajtajainak minőségi anyaggal burkolt belsejéhez élmény hozzáérni. Az utastér belsejét számos szövet vagy bőrkárpittal alakíthatjuk, a belső hangulatok függvényében.

AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

Grand_C4_SpaceTourer_kenyelem

Sok csomaggal utazik? A Grand C4 SpaceTourer tágas és alakítható belső tere a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések.

ELÉG EGY LÁBMOZDULAT

A Citroën Grand C4 SpaceTourer csomagtartója a modell egyik erőssége. A remekül kihasználható és hozzáférhető csomagtartó 645 literesről 704 literesre növelhető a második sor üléseinek előre csúsztatásával.

A Grand C4 SpaceTourer kínálatában szereplő kényelmi szolgáltatás a lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó. A funkciónak köszönhetően teli kézzel is gyerekjáték az ajtó nyitása, illetve zárása: elég, ha a hátsó lökhárító alá beépített érzékelő felé lendítjük a lábunkat, és már hozzá is férhetünk a csomagtartóhoz.
Grand_C4_SpaceTourer_labmozdulattal nyithato_csomagter

TECHNOLÓGIA

KAPCSOLÓDÁS ÉS BIZTONSÁG

Grand_C4_Spacetourer_12_colos_erintokepernyo

A Citroën Grand C4 SpaceTourer 3-féle kapcsolatot biztosít a jármű és a digitális világ között. Csevegjen, navigáljon, pihenjen a Citroën Connect Nav, a Connect Box és a Mirror Screen technológiáknak köszönhetően!

A Citroën Grand C4 SpaceTourer 15-féle vezetéstámogató rendszere elősegíti a biztonságos vezetést és hozzájárulhat a balesetek elkerüléséhez.

KONNEKTIVITÁS ÉS INTUÍCIÓ

Digitális műszerfal

Grand_C4_Spacetourer_digitalis_muszerfal

A Grand C4 SpaceTourer különlegessége (FEEL felszereltségi szinttől) a műszerfal tetején, középen elhelyezett műszeregység. A 12" személyre szabható HD panorámaképernyő tartalma egyénre szabható: a navigáció 3D-s nézete mellett a vezetéstámogató rendszerek, a multimédia-rendszer vagy a fedélzeti számítógép adatai is megjeleníthetők rajta.

Mirror Screen

Grand_C4_Spacetourer_mirror_screen

Az Android Auto és Apple CarPlayTM rendszerekkel kompatibilis Mirror Screen funkciót* is magában foglaló technológia segítségével telefonjának kijelzőjét (rajta a kedvenc alkalmazásaival) a gépjármű központi érintőképernyőjére tükrözheti. 

*A funkció abban esetben használható, ha a csatlakoztatott telefonon van letöltött Android Auto vagy Apple CarPlayTM alkalmazás..Citroën ConnectNav

Grand_C4_Spacetourer_navigacio

A gépjármű és a digitális világ között folyamatos kapcsolatot biztosít a Citroën Grand C4 Spacetourer 7" érintőképernyője. Az irányítóközpontként működő képernyő lehetővé teszi a gépjármű konfigurálását, és hozzáférést biztosít a legújabb generációs Citroën Connect Nav 3D online navigációs rendszerhez. Az utóbbihoz olyan internetalapú szolgáltatások kapcsolódnak, mint például a TomTom Traffic, amely valós idejű forgalmi információkkal szolgál, figyelmeztet a veszélyzónákra, tájékoztat a töltőállomások és parkolók elhelyezkedéséről és árairól, a várható időjárásról vagy a közelben található szolgáltatóegységekről.

TECHNOLÓGIA

15 VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

BLUEHDI DÍZELMOTOROK : A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

EAT8_AP308_2017_054_747X400

A maximális kényelem és vezetési élmény érdekében a Citroën Grand C4 SpaceTourer immár 8 fokozatú EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). automata sebességváltóval is elérhető. Az EAT8 automata sebességváltót optimalizált sebességváltás jellemzi, aminek köszönhetően csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A korábbi EAT6 automata sebességváltóhoz képest mintegy 7%-kal csökkent a fogyasztás, ami a jobb teljesítménynek, a lassításkor a motort már 20 km/h sebességnél leállító Stop&Start rendszernek, a 8 fokozatnak és az alacsonyabb tömegnek köszönhető. A használati kényelem vitathatatlan, a fokozatok közötti váltás finomsága prémiumszintet képvisel.

PURETECH BENZINMOTOR

Essence2020_CL-19.007.018_2_747X400

A magas nyomású közvetlen befecskendezésű, nagy teljesítményű turbófeltöltővel ellátott (akár 240 000 fordulat/perc) 3 hengeres PureTech 130 S&S turbómotort kiváló vezetési élmény jellemzi. A négyszeres Év motorja díjas erőforrás rendkívül rugalmas: forgatónyomatékának 95%-a már az 1500-3500 ford./perc tartományban elérhető, így minden használati célnak tökéletesen megfelel. A PureTech 130 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális sebességváltó társul, és akár 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó is elérhető hozzá.

Top