[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

DESIGN

Design2019_CL.19.007.019_1500X500

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új Citroën Grand C4 SpaceTourer-ben! A modell Live felszereltségi szinten öt-, vagy hét személyes kivitelű lehet, a magasabb felszereltségeken hét személyes kivitelben elérhető. A modern és lendületes Grand C4 SpaceTourer designjának alapja az egyediség, mely által azonnal megkülönböztethető a többi egyterűtől. A rendkívül eredeti modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű tetőívek.

ELÖLNÉZET

FaceAV2019_CL.19.007.014_747X400

A Grand C4 SpaceTourer orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A Grand C4 SpaceTourer orrán a márkajel meghosszabbítása egészen az orr-rész két széléig húzódik, és króm keretbe foglalja a LED-soros nappali menetfényt. 

TETŐÍV

ArcheToit2019_CL.19.007.018_747X400

A Citroën Grand C4 SpaceTourer kínálatát az ezüstszínű (Silver) tetőívek gazdagítják (felszereltségtől függően). Ez az egyedi stíluselem fokozza a modell eleganciáját.

360° KAMERA*

360_KAMERA_PICASSO

A műszerfalon a nagyfelbontású képernyőn megjelenő 360°-os nézetet az autón elhelyezett négy kamera biztosítja. Egy kamera a gépjármű elején, egy másik a hátsó rendszámtábla fölött kapott helyet, míg kettő a külső visszapillantó tükrök alsó részében egészíti ki a körpanoráma-nézetet. A bekapcsolt funkció 15 km/h sebességig működik, utána pedig aktivált állapotban marad egészen addig, míg a gépjármű át nem lépi a 30 km/h sebességet.

 *változattól függően opcióként rendelhető

Akár 5 év** garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën Grand C4 SpaceTourer személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Citroen_5_ev_garancia

MÉRETEK

Hosszúság

4602 mm

Szélesség

1826/2117 mm

Magasság

1638/1644 mm

Csomagtartó mérete

645 / 704 l

LED 3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

FeuxAR7places_747X322

.

Még igézőbb tekintet! Az modern, high-tech stílusú LED lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a modellt.17'' KERÉKTÁRCSA

felni

.

17 colos, részben feketére fényezett keréktárcsákat kap a modell (felszereltségtől függően).  A mesterien kidolgozott könnyűfém keréktárcsa dinamikusabbá teszi a Grand C4 SpaceTourer megjelenését.

HÁTSÓ MÁRKAJEL

CheronsAR2019_18K22_747X322

.

A Grand C4 SpaceTourer fényes fekete hátsó márkajele krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét. 

'EGY TÉR - HÁROMFÉLE ENTERIŐR

SZÉRIA HANGULAT

DUNE BEIGE HANGULAT

HYPE GREY HANGULAT

.

Az új Grand C4 SpaceTourerbe már szériában is egyedi stílusú utastér kerül, praktikus megoldásokkal és minőségi anyagokkal, illetve a műszerfalborítással tökéletes összhangot teremtő Milazzo Grey kárpitozással. 

AmbianceSerie_580X323

.

A Dune Beige dizájnt azoknak találták ki, akik szeretik a napfényt és a kényeztetést. A lehető legnagyobb kényelmet nyújtó Relax utasülések és a masszázs funkcióval rendelkező első ülések is ez utóbbiról gondoskodnak.
A rendkívül puha tapintású Yatago Grey üléshuzatok és beépített illatosító teremt nyugodt, kellemes hangulatot az utazáshoz.

AmbianceDuneBeige_380X323
AmbianceHypeGrey_580X323

.

A Hype Grey enteriőr a Shine alapfelszereltségének a része. A kifinomult szövet-bőr kárpitozás, a masszázs funkcióval rendelkező első ülések, az elektromos deréktámasz a kényeztetés magas fokát jelenti.

KOMFORT

Kupeen til Citroën C4 SpaceTourer

A Grand C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy a kényelem a Citroën márka valóságos védjegye.  A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, könnyen vezethető és agilis egyterű utazásra csábít és pihentető utazást ígér, akár a családdal, akár barátokkal indulunk útnak.    

LOFT STÍLUSÚ KÉNYELEM

A Grand C4 SpaceTourer fényben úszó, loft stílusban kialakított utastere tágas és bensőséges. Az egyterű modell  a választható feláras belső hangulatoktól függően akár az alábbi tartalmakkal is bővülhet:

  • masszázs funkcióval rendelkező első ülések, elektromos deréktámasszal elöl 
  • lábtartóval ellátott Relax első utasülés melynek köszönhetően az utas kényelmesen kinyújthatja a lábát. 
747x322_matieres.226333.72

CITROËN ADVANCED COMFORT®

A CITROËN külön programot dolgozott ki annak érdekében, hogy a márka bármely modelljében utazók (vezető és utasok egyaránt) ugyanazt a nem mindennapi kényelmet élvezhessék. A CITROËN ADVANCED COMFORT ® nevet viselő program számos technológiai újítást kínál, melynek elsődleges célja az utasok kényelme, jó közérzete. A programnak négy fő célja van: finom anyagok és akusztikai komfort, praktikusan kihasználható, alakítható utastér, nyugodt és derűs utazás, hasznos és intuitív technológia.
Tranche-5.jpg
597x597_Habitabilite_Grand_C4_Picasso.jpg

AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

Sok csomaggal utazik? A Grand CITROËN C4 SpaceTourer tágas és alakítható belső tere a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések.

CSOMAGTARTÓ

Az új Grand C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtó bőséges helyet ígér. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető. A csomagtérajtó a felszereltségtől függően elérhető szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.
597x597_coffre_Grand_C4_Picasso.jpg

TECHNOLÓGIA

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

A Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, valamint kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

CONNECT NAV

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

520x293_C4_Picasso_Connect_Nav.jpg

BlueHDi dízelmotorok: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

c4_spacetourer_effiziente_motoren_747X400

A maximális kényelem és vezetési élmény érdekében a Citroën Grand C4 SpaceTourer immár 8 fokozatú EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). automata sebességváltóval is elérhető. Az EAT8 automata sebességváltót optimalizált sebességváltás jellemzi, aminek köszönhetően csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A korábbi EAT6 automata sebességváltóhoz képest mintegy 7%-kal csökkent a fogyasztás, ami a jobb teljesítménynek, a lassításkor a motort már 20 km/h sebességnél leállító Stop&Start rendszernek, a 8 fokozatnak és az alacsonyabb tömegnek köszönhető. A használati kényelem vitathatatlan, a fokozatok közötti váltás finomsága prémiumszintet képvisel.

Erős és kiváló rugalmasságú EURO 6.3 tisztaságú PureTech benzinmotor

Essence2019_CL.19.007.017_747X400

A magas nyomású közvetlen befecskendezésű, nagy teljesítményű turbófeltöltővel ellátott (akár 240 000 fordulat/perc) 3 hengeres PureTech 130 S&S turbómotort kiváló vezetési élmény jellemzi. A négyszeres Év motorja díjas erőforrás rendkívül rugalmas: forgatónyomatékának 95%-a már az 1500-3500 ford./perc tartományban elérhető, így minden használati célnak tökéletesen megfelel. A PureTech 130 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális sebességváltó társul, és akár 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó is elérhető hozzá.

Top