Jelenleg kereskedéseink hétköznapokon 15 óráig, szervizeink pedig legalább 14 óra 30-ig fogadják az ügyfeleket. A szombati nyitva tartás változó.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]
Progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés (PHC™)
Progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés (PHC™)

Kivételes kényelmet biztosító, csúcstechnológiás megoldás a komfortfutómű progresszív hidraulikával (PHC™). A rendszer hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Az autót egyedülállóan dinamikus viselkedés jellemzi, és a karosszériakilengésektől sem kell tartani. 

Advanced Comfort ülések
Advanced Comfort ülések

Innovatív kialakítású ülések a nagy sűrűségű belső magnak és a speciálisan strukturált, vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak.

Tágas belső
Tágas belső

Visszafogott külső méreteivel (4,17 m hosszú, 1,71 m széles) a C4 Cactus tökéletesen hozza a kategória alapvető értékeit: a nagy helykínálatot és a városi, városkörnyéki és országúti környezetben egyaránt megnyilvánuló sokoldalúságot.

A Citroën bemutatja kompakt modelljét, a C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át a korábbi változatokhoz képest: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül.
A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (PHC™) és Advanced Comfort párnázott ülésekkel rendelkező ultrakényelmes 5 ajtós új színt hozott ebbe a nem túl változatos kategóriába!

 

NÉZZE MEG A MODELLRŐL KÉSZÜLT VIDEÓT!

Azonnal elvihető modellt keres?

Válasszon készleten lévő modelleink közül és kérjen ajánlatot még ma!

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

KÜLSŐ DESIGN

A C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások.

A C4 Cactus a 7 karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően számos külső személyre szabási kombinációt kínál.


AZ ULTRAKÉNYELMES ÖTAJTÓS

A Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis a C4 Cactuson találkozhattunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions® - PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem. Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.
C4_Cactus_Int_Av_Gris_Paysage

Egyedi karakter, merész design

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

A Citroën C4 Cactust organikus, áramvonalas design és az egyedi karaktert hangsúlyozó erőteljes grafikai elemek jellemzik:

  • A 360°-ban körbefutó üvegfelületektől lebegni látszik a tető.
  • A C4 Cactus oldalnézetből különösen áramvonalasnak hat: az autó a dinamikusabb megjelenés és a karosszéria optimális védelme érdekében – különösen, ami a városi környezetet illeti – kerékdobvédőkkel és az ajtók alsó részén a korábbiaknál keskenyebb, új Airbump® betétekkel szerelkezett fel.

A kompakt méretek és a nagy tengelytáv jóvoltából az autót országúton és városban egyaránt dinamikus és fürge viselkedés jellemzi, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Szélesebbnek hat a megújult orr-rész, melyen a márkajelet magában foglaló hűtőrács egészen az új ledes nappali lámpákig húzódik. A keskeny fényszórókat csillogó fekete betétek emelik ki, a karosszéria színére fújt lökhárítónak pedig dinamikusabb megjelenést kölcsönöznek az oldalsó légbeömlők.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Hátul a karosszériával megegyező színű, letisztult vonalú csomagtérfedelet új 3D hatású ledes lámpák díszítik, melyek finom metszésükkel szélesebbnek tüntetik fel az autót, és modernebb megjelenést biztosítanak.

Egyedi kialakítás és elegancia

600x268-New-C4-Cactus-4-Pack-Colors

A C4 Cactus számos külső személyre szabási kombinációt kínál:

  • 7 karosszériaszín
  • 4 trendi színcsomag: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White és Anodised Deep Red. A művészien adagolt kontrasztszínek az első ajtók alján, az Airbump® betéteknél és az első lökhárító alsó részén hívják fel magukra a figyelmet.

A többféle színben elérhető,  gyémántcsiszolt kivitelben is kapható könnyűfém keréktárcsák további személyre szabási lehetőségeket kínálnak.

MÉRETEK

Hosszúság

4170 mm

Szélesség

1714/1979 mm

Magasság

1480 mm

Csomagtartó mérete

348 / 358 l

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

Hagyományaihoz híven a Citroën folyamatos újításokkal igyekszik tökéletesíteni az autózás kényelmét. A C4 Cactusban ülve a kényelem korábban nem tapasztalt dimenzióit fedezhetjük fel.
Európában a C4 Cactusban jelent meg először a komfortfutómű progresszív hidraulikával (Progressive Hydraulic Cushions® - PHC), melynek köszönhetően a nagyközönség is megtapasztalhatja az ún. repülő szőnyeg hatást.
Emellett világpremiernek számítanak az Advanced Comfort párnázott ülések, melyek egyedülálló utazási és menetkényelmet biztosítanak.
A C4 Cactus egy ultrakényelmes 5 ajtós, mely teljesen egyedi karakterével garantáltan felpezsdíti a kompakt autók piacát.

Komfortfutómű progresszív hidraulikával (PHC™)

A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutómű (Progressive Hydraulic Cushions® - PHC) hatékonyan szűri, illetve elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit, és olyan érzést kelt, mintha egy repülő szőnyegen utaznánk. Az autót egyedülállóan dinamikus viselkedés jellemzi, és a karosszériakilengésektől sem kell tartani.
A rendszer működési elve rendkívül egyszerű. Míg egy hagyományos felfüggesztés egy lengéscsillapítóból, egy rugóból és egy mechanikus ütközőből áll, addig a Citroën által kifejlesztett rendszerbe két hidraulikus ütközőelem van beépítve a két végállásnál, a ki- és berugózott állapotnak megfelelően.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

ADVANCED COMFORT PÁRNÁZOTT ÜLÉSEK*

C4_Cactus_Int_AV_Rouge

Az innovatív kialakítású párnázott ülések a nagy sűrűségű belső magnak és a speciálisan strukturált, vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

A speciális kiképzés a széles és már ránézésre is kényelmes párnázott ülésekkel párosulva rövid és hosszú utakon is kiváló menetkényelmet és kifogástalan testtartást biztosít.

*opció

 

 

TECHNOLÓGIA

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

A C4 Cactus 12-féle* vezetést segítő eszközt kínál, melyek megnyugtatóbbá, biztonságosabbá teszik a mindennapi vezetést, segítve elkerülni a kialvatlanságból vagy apró figyelmetlenségekből származó esetleges baleseteket.

Kétféle intuitív internetalapú szolgáltatást kínál a rendszer, az egyik a CITROËN Connect Nav, a másik a Mirror Screen funkció (Android Auto, Apple Car Play™).

*változattól függően

TECHNOLÓGIA

Vezetéssegítő rendszerek

Active Safety Brake

Az elölről bekövetkező ütközések elkerülése érdekében 5 km/h sebesség fölött lefékezi a gépjárművet a vezető helyett.

*változattól függően

Éberségfigyelő rendszer

65 km/h sebesség fölött elemzi az autónak a menetpálya útburkolati jelekhez képest mutatott helyzetét, és a vezetői figyelem lankadása esetén riasztást küld.

*változattól függően

INTUITÍV INTERNETALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOK

Android Auto és Apple CarPlay™ protokollal működő Mirror Screen funkció*

Új Citroen C4 Cactus

A  Citroën C4 Cactus kínálatában szereplő USB-s Mirror Screen funkcióval okostelefonunk képernyőjét a gépjármű érintőképernyőjére másolhatjuk.
Így elérhetővé válik az okostelefon multimédia-tartalma, és a telefont, valamint a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat közvetlenül az érintőképernyőről vezérelhetjük. Egyes telefonoknál az alkalmazások vezérlése a hangfelismerő funkció jóvoltából hangvezérléssel is történhet.
A Mirror Screen funkció Android Auto és Apple CarPlay™ protokollal működik.

*változattól függően rendelhető opció, a MirrorScreen funkció nem működik a navigációs fejegységeken

CITROËN Connect Nav*

Új Citroen C4 Cactus Connect NAv

Kapacitív típusú 7” érintőképernyővel kiegészülő 3D navigációs rendszer.

*változattól függően rendelhető, széria vagy opció

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORKÍNÁLAT

Környezetkímélő tulajdonságok és vezetési élmény

A könnyű padlólemez és a legújabb generációs motorok házasításának köszönhetően fokozott mozgékonyság, dinamikusabb gyorsítások és előzések, valamint intenzívebb vezetési élmény jellemzi az autót. Az Év Motorjának választott legújabb generációs PureTech benzinmotorok és a BlueHDi dízelmotorok a nitrogén-oxid-kibocsátás és a fogyasztás csökkentését előíró Euro 6 környezetvédelmi normának is megfelelnek.

A PureTech 110 S&S motorhoz és a BlueHDi 120 S&S motorhoz kapcsolódó EAT6 sebességváltó gyors váltásokat és gördülékeny, élvezetes használatot biztosít.
Top