[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Már tisztán ëlektromos változatban is!

Citroen elektromos Berlingo villanyauto

Nagycsaládos ajánlatunk

Citroen nagycsalados ajanlat

   

DESIGN

Citroen Berlingo design

A Citroën Berlingo határozott és merész karakterével, dinamikus külsejével, stílusos Airbump® elemeivel* és élénk színfoltjaival maga a megtestesült kompakt egyterű ikon.
* Verziótól függően

Citroen Berlingo


AZ IKONIKUS KOMPAKT EGYTERŰ

A Citroën Berlingo külseje masszív és határozott. A modern és játékos stílusú modell kétféle méretben rendelhető: a normál M-es kivitel hosszúsága 4,40 m, míg az új XL-es változat 4,75 m hosszú.

Az M és az XL kivitel egyaránt alkalmas 5 illetve 7 személy befogadására és szállítására.

A Citroën Berlingo orr-része markáns jegyeivel tűnik ki. A motorházfedél magasabb és rövidebb lett, elődjéhez képest, a jellegzetes Citroën stílusjegyeket hordozó első rész pedig szélesebb; magában foglalja a két szinten elhelyezett világítótesteket, valamint az előretolt helyzetéből fakadóan tágasabb és világosabb belső teret eredményező szélvédőt

A hosszan hátranyúló tetővonal és az Airbump® design elemek a karosszéria robusztusságát és védelmező jellegét hangsúlyozzák.

*Verziótól függően.


24- féle személyre szabási lehetőség

Az új Citroën Berlingo a külsõ színek széles választékát kínálja: Artense szürke, Platinium Szürke, Onyx Fekete, Deep Kék és Hófehér.

Az autó megjelenésének egyedi színvilágot kölcsönöznek a Color csomagok fehér és narancsszínű betétei a ködlámpák és az oldalsó díszlécek körül.

Az új Citroën Berlingo utasterét a magas üléspozíció és a rakodóhelyekben bővelkedő műszerfal dizájnos, letisztult vonalvezetése határozza meg.

Az XTR színösszeállítás sajátossága a Line Green szövet üléshuzat, a háttámlán futó narancs színű csíkkal.

* Verziótól függően.

650x500-New-Berlingo-Sable-Perso.jpg

Citroën Berlingo akár 7 év garanciával*

*Minden 2021.05.21. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített belsőégésű motorral meghajtott Citroën Berlingo személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 4 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 7 évig vagy 150 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Citroen_Berlingo_7_ev_garanciaval

ÍGY ALAKULT ÁT A CITROËN BERLINGO

AZ ÚJ GENERÁCIÓS BERLINGO ÚJDONSÁGAI: MÉG TÁGASABB, MÉG TÖBB VARIÁCIÓS LEHETŐSÉGGEL…

Méretek

Hosszúság

mm

Szélesség

mm

Magasság

mm

Csomagtartó mérete

l


Ülésszám

Össztömeg

kg

CITROËN ADVANCED COMFORT®

JÓ KÖZÉRZET

Maximális kényelem az ön teljes lelki nyugalmáért

VISUEL-4-K9-200-X-141

A Citroën Berlingo része a Citroën Advanced Comfort® programnak.

Kitűnő menetkomfortot biztosít: a kényelmes üléseknek és felfüggesztéseknek, valamint a kiváló hangszigetelésnek köszönhetően az utazás élménnyé válik, melyet megoszthatunk a velünk utazókkal.

A hatalmas üvegfelületeken át csak úgy árad a fény a Citroën Berlingo utasterébe. A nagyméretű panoráma üvegtető tovább növeli a világosságot, és ha már túl sok a fény, egy mozdulattal behúzhatjuk az elektromos árnyékolót.

*Verziótól függően

Ötletes rakodóhelyek és tárolók

PHOTO 5 OK 200 X 141

A széles és funkcionális oldalsó tolóajtók használatával gyerekjáték a beszállás a kívül-belül praktikusan kialakított Citroën Berlingóba. Ugyanilyen egyszerű a hozzáférés a csomagtérhez a nyitható csomagtérablakon keresztül.

A lehajtható üléseknek köszönhetően a  Citroën Berlingo utastere új mércét állít fel a tágasság és az alakíthatóság terén. A csomagtér űrtartalma az M változatban 775 liter, míg az XL kivitelben akár a 1050 litert is elérheti.

A  Citroën Berlingo 186 liternyi rakodóhelyeit a mindennapi igények figyelembe vételével alakították ki. Az ötletesebbnél ötletesebb tárolóhelyek közül is kiemelkedik a 92 liter összakapacitású Modutop®.

 

*Verziótól függően

REMEK VARIÁLHATÓSÁG

A hátsó ülések külön-külön vagy együtt is eltüntethetők a padlóban, így ön mindig az igényei szerint variálhatja a teret, és akár egy teljesen sík, egybefüggő felületet is kialakíthat. Az első utasülés lehajtásával 4000 literre és 3 méter hosszúra növelhető az XL kivitel kapacitása.
A kalaptartó kétféle pozícióba állítható: a hagyományos felső álláson kívül középre is helyezhetjük, ha szeretnénk megosztani a csomagtartót. A teherbírása 25 kg, és könnyen hozzáférhetünk a nyitható csomagtérablakon keresztül. Ha nincs rá szükség, a második üléssor mögé rejthetjük.
plancher 1500
fokep

A Citroën Berlingo mostantól kétféle hosszúsággal kapható, mindkettő igényelhető 5, illetve 7 személyes kivitelben. A modell valamennyi változatát mértéktartó méretek és kiegyensúlyozott arányok jellemzik.


Az XL változat a megnövelt tengelytávból és hátsó túlnyúlásból adódóan 35 cm-rel hosszabb az M méretnél. A harmadik üléssor kivehető és csúsztatható, így igény szerint dönthetünk, hogy kényelmesebben utazunk, vagy szükség esetén megnöveljük a csomagtartó méretét.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

1430x350-New-Berlingo-TdB.jpg

A Citroën Berlingo 19 vezetéssegítő rendszerrel támogatja az ön kényelmesebb és biztonságosabb utazását.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Vezessen teljes biztonságban...

650x500-New-Berlingo-Couple.jpg

A Citroën Berlingo számos modern és a mindennapokban nélkülözhetetlen technológiát kínál.

A magas fokú biztonság és a tökéletes vezetési élmény biztosítása érdekében az élenjáró technológiák legjavát ötvözi.

... a számos vezetéstámogató funkciónak köszönhetően...

650x500-New-Berlingo-Sable-Route.jpg

Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer*, éberségfigyelő rendszer*, holttérfigyelő rendszer*, sebességtábla-felismerő rendszer*, automatikus vészfékezés*, tolatókamera Top Rear Vision funkcióval…*

*Verziótól függően

... és legyen folyamatos kapcsolatban a külvilággal a 8 colos érintőképernyőnek köszönhetően.

650x500-New-Berlingo-Mirror-Screen.jpg

A 8 colos érintőképernyő* és a négy kapcsolódási technológia, a Mirror Screen*, a Citroën Connect Nav*, a Citroën Connect Box* és a vezeték nélküli okostelefon-töltés* folyamatos kapcsolatot biztosít az ön digitális világa és az autó között.

* Verziótól függően.

MOTORISATIONS K9 200X141

MOTOROK

A dizájn, a kényelem és a praktikum szempontjait sikeresen ötvöző Citroën Berlingót dinamikus menettulajdonságok és élvezetes vezetés jellemzik, amit a könnyű és hatékony új padlólemez, valamint a fogyasztás és CO2-kibocsátás szempontjából kifejezetten gazdaságos, legújabb generációs motorok társításával sikerült elérni. A motorok fogyasztási és kibocsátási adatait itt találja.Az új Berlingo városi és országúti használatra egyaránt alkalmas benzines és dízel erőforrásokat kínál, melyek a nagy teljesítmény mellett a környezet védelméről sem feledkeznek el. Egyes motorokhoz 8 fokozatú EAT8 sebességváltó is társulhat, mely hosszú és rövid utakon egyaránt még élvezetesebb vezetést garantál.1.2 PureTech benzinmotorok: PureTech 110 S&S 6 seb. és PureTech 130 S&S EAT8 1.5 BlueHDi dízelmotorok: BlueHDi 100 S&S 5 seb., BlueHDi 130 S&S 6 seb. vagy EAT8Top