[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

ÚJ C-SERIES SPECIÁLIS SZÉRIA

IGAZI EGYÉNISÉGEKNEK

Az emblematikus színekkel, egyedi anyagokkal és a fokozott kényelmet kiszolgáló technológiai berendezésekkel ellátott C3 C-SERIES speciális széria a Citroën szellemiség minden aspektusát egyesíti. 
A C-Series C betűje utal a Citroën C-jére, valamint a Comfort-ra, a márka egyik kulcsfontosságú alappillérére. A C emellett a Connectivity-ről is szól, a nyugodt vezetési élményt és a karaktert is megtestesíti, amely meghatározza a speciális széria egyedi identitását.

MEGKÜLÖNBÖZTETŐ DESIGN

ELOXÁLT BRONZ SZÍNCSOMAG

Eloxált bronz színcsomag a Citroën C3 C-Series modellen

A tető is C-SERIES speciális tetőmatricát kap, a visszapillantó tükrök alatt pedig megjelenik a speciális szériát jelző logó. A C oszlopot díszítő bézs csík erősíti a modell grafikus koherenciáját.

Citroën C3 C-Series 5-féle karosszéria színe

5 KÜLSŐ SZÍN

ELEGANCIA ÉS DINAMIZMUS

Az új Citroën C3 C-SERIES kiegészítő elemei a modell erős egyéniségét hangsúlyozzák. Az eloxált bronz ködfényszóró-keret és az ugyanilyen színű betét az Airbump® első elemén kitűnő kontrasztot ad a rendelhető színekkel, melyek:
 • Hófehér;
 • Homok;
 • Artense szürke;
 • Platinaszürke;
 • Perla Nera fekete.

  KIFINOMULT BELSŐ TÉR

  C-SERIES BELSŐ HANGULAT

  Citroën C3 C-Series műszerfal

  A Citroën C3 C-Series elegáns, visszafogott műszerfalát a fehér varrás és a légbefúvókat körülvevő matt króm keretek teszik igazán dekoratívvá. 

  Citroën C3 C-Series első ülései

  Az utastér igazi otthonos fészek. A műszerfal szín- és anyaghasználata derűt sugároz és harmonikus egységet alkot az ajtókkal és ülésekkel.

  Top