[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]


A C5 Aircross és a C5 X plug-in hibrid meghajtású változatai optimális megoldást nyújthatnak azoknak, akik szeretik a nagyobb erőt és nyomatékot a motortérben, miközben tisztában vannak vele, hogy a károsanyag-kibocsátás csökkentése korunk egyik legfőbb társadalmi felelőssége.
Közülük sokan még nem érzik elérkezettnek az időt a tisztán elektromos autózásra, de nyitottak egy olyan középútra, mely félúton van a megszokott tankolás és a megszokandó töltés között. Nekik alkottuk meg a C5 Aircross és C5 X modellek plug-in hibrid változatait.

C5_Aircross_Hibryd_SUV

C5 Aircross Plug-In Hybrid SUV

A Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid SUV technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

ÚJ CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

A C5 X plug-in hibrid változata hihetetlenül kényelmes, és a csendes és gördülékeny vezetés örömét nyújtja. Az elektromos üzemmódban rendelkezésre álló hatótáv bőségesen elegendő a mindennapi utazásokhoz. A hosszabb utak alkalmával pedig a benzinmotoré a főszerep.
C5X_Hibrid
Top