[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

MODELL TÍPUSOK ÉS KAROSSZÉRIAVÁLTOZATOK A CITROËNTŐL

A CITROËN márka már több mint száz éve feszegeti az innováció határait és állít fel újabb és újabb normákat a kényelem, a design, a hasznos technológiák, a teljesítmény és persze a biztonság terén. 
Ön milyen autóra vágyik? Elegáns limuzinra, kényelmes egyterűre, fürge városi autóra, stílusos crossoverre vagy éppen egy sokféle előnyt kínáló villanyautóra? Ismerje meg a CITROËN teljes gépjárműválasztékát, és találja meg azt az autót, amelyik családja napi igényeinek és az Ön utazási szükségleteinek is megfelel!

C5-Aircross-SUV

Legyen szó városi kisautóról vagy elektromos haszongépjárműről, a CITROËN merész stílusú, 100%-ban elektromos modelljei vezetési kényelem szempontjából verhetetlenek.

Citadine-C1

A CITROËN városi autóival gyerekjáték a városi közlekedés, manőverezés és parkolás. Tesz egy próbát?

 

Nouvelle C4 Type Berline

Plasztikus formák, elegáns sziluett, igényes utastér és páratlan vezetési élmény... Fedezze fel a CITROËN 4 és 5 ajtós modelljeinek elegáns világát!

 

C3 Type Compacte

Akár városban vagy országúton, akár egyedül vagy családjával utazik élvezze a CITROËN kompakt modellválaszték sokoldalúságát és kényelmét.

 

 

C5-Aircross-SUV

C3 Aircross, C5 Aircross... Fedezze fel a merész, stílusos és modern CITROËN SUV-okat! 


Type Familiale

Családi autót, kombit, szabadidő-autót vagy multispace-t szeretne? Fedezze fel a CITROËN 5, 7 és 9 személyes családi autóit!

C4 SpaceTourer Type Monospace

A kényelmes és jól variálható CITROËN egyterűek ideális partnernek bizonyulnak a mindennapos utak és a hosszú családi utazások során.

Grand C4 SpaceTourer Type-7-places

Egy 7 személyes autó különösen a variálhatóság, a kényelem és a helykínálat szempontjából ideális választás a családi nyaralásokhoz, baráti kiruccanásokhoz.

279x120-picto-automatique

Felejtse el a kézi váltót és a kuplungot! Legyen akár városi autó, egyterű, SUV vagy kisbusz, a CITROËN automata sebességváltóval rendelkező modelljeinek számos előnye van.

c4spacetourer_face_chevron

A Citroën modellkínálata a ma kérdéseire ad választ: a városi kisautótól a kompakt modelleken és az egyterűeken át a limuzinokig minden igényt kielégít.

Top