A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Igéző tekintet, egyedülálló design - az új Citroën C3 az első pillanatban kitűnik a tömegből. A 97-féle színkombináció pedig egyenesen páratlanná teszi. A kényelem terén a kategória legjobbjává avatják az új Advanced Comfort ülések, illetve a felfüggesztések  az új Citroën C3-ast. Modern kisautó, amely széleskörű kapcsolódási lehetőségeinek és az elérhető 12 vezetéstámogató rendszerének köszönhetően megkönnyíti a mindennapokat. Az új Citroën C3 2020 júniusában érkezik a márkakereskedésekbe.

FEDEZZE FEL VIDEÓN AZ ÚJ CITROËN C3-AST

ÚJ
MEGJELENÉSŰ
ORR-RÉSZ
ÚJ
MEGJELENÉSŰ
ORR-RÉSZ

Az új Citroën C3 orr-része újabb szintre emeli a stílust a Citroën modellek kínálatában.

97-FÉLE
SZEMÉLYRE SZABÁSI
LEHETŐSÉG
97-FÉLE
SZEMÉLYRE SZABÁSI
LEHETŐSÉG

Az új Citroën C3 színes karakterével látványosan kiemelkedik a szegmensből. Egyedi megjelenését többek között a személyre szabási lehetőségek páratlan kínálatának köszönheti: akár 97 különböző külső színösszeállítás választható, amely még tovább személyre szabható a 3 belső színvilág, az új keréktárcsa vagy a 3 féle tetőmatrica jóvoltából.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Az új Citroën C3-ast úgy tervezték meg, hogy minden utazás kellemes élményt nyújtson. Az új Citroën Advanced Comfort ülések számottevően hozzájárulnak az autóban utazók jó közérzetéhez.

12
VEZETÉSTÁMOGATÓ
RENDSZER
12
VEZETÉSTÁMOGATÓ
RENDSZER

Az új Citroën C3-ashoz 12 vezetéstámogató rendszer elérhető. Nyugodtabb és biztonságosabb vezetést biztosítanak, megkönnyítik a manőverezést, segítik a vezetőt és hozzájárulnak a balesetek elkerüléséhez. 

DESIGN

Formavilága és stílusa a SUV-okra jellemző elemekkel is gazdagodott, így hangsúlyos és erőtől duzzadó megjelenést biztosít az új C3-asnak.  

Superposition_Design_DSK_1500x600
Face-Avant_625x400

HATÁROZOTT MEGJELENÉS

Az új Citroën C3 stílusa egy újabb szintet képvisel a Citroën modellek kínálatában. Az erőteljesebb és dinamikusabb orr-részt a CXPERIENCE tanulmányautó ihlette.

AKÁR 97-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ

TEGYE EGYEDIVÉ ÚJ CITROËN C3-ASÁT

7 KAROSSZÉRIA SZÍN

Két új ragyogó színárnyalattal, az Elixír vörössel és a Spring Blue-val bővül a meglevő paletta (fekete Perla Nera, Artense szürle, Platinaszürke, Homokszín és Hófehér).


Teintes-carosserie2_625x400

4 SZÍNCSOMAG

Pack-Color_1500x400

A mostantól 4 színben elérhető színcsomaggal egyedivé varázsolható a ködlámpa díszkeretének színe és az új Airbump® betétek díszgyűrűje. Az új Citroën C3 meglévő színcsomagjai (Fekete, Fehér, Piros) mellett újdonságként megjelent az Emerald színvilágú változat is.

4 TETŐSZÍN

Az új Citroën C3 elérhető trendi kétszínű változatban is, számos variációs lehetőséggel. Emerald színnel bővült a választható tető színek palettája (Opálfehér, Onyx fekete és Rali piros). Kétszínű fényezés esetén a tetővel azonos színben fog pompázni a visszapillantó tükrök háza, valamint azzal harmonizáló lesz a C-oszlop matricája.


Teintes-toit-C3_625x400

3 TETŐMATRICA

Decor-toit-4_1500x400

Piros, Emerald vagy Techwood tetőmatrica: tegye egyedivé az új Citroën C3 tetejét a kínálatban szereplő 3 dekormatrica által.

3 BELSŐ HANGULAT

Trois-Ambiance-Interieure-2_1500x400

A letisztult megjelenésű szériaváltozaton kívül az új Citroën C3 két új opcionális belső színösszeállítást kínál. A belső hangulat magába foglalja az üléshuzatokat és a színes műszerfal betéteket:

 • Az Emerald színösszeállítás a túlnyomórészt sötét árnyalatok és a színes részek közötti kontrasztra építve dinamikus megjelenést kölcsönöz az utastérnek.
 • A Techwood színösszeállítás igényességet árasztó, finom tapintású anyagai skandináv hangulatot idéznek. 

CITROËN
ADVANCED COMFORT®

A Citroën Advanced Comfort® program szellemiségét követve az új C3-ast kivételes kényelmet biztosító modellnek tervezték. A tágas utastér még kényelmesebb utazást garantál akár öt személy számára.

Citroen-Advanced-Comfort_DSK_1500x600
Sieges-Advanced-Comfort_625x400

ÚJ CITROËN
ADVANCED COMFORT ÜLÉSEK

Az új Citroën kifogástalan kényelméről a 100 százalékig Citroën fejlesztésű, speciális Advanced Comfort ülések is gondoskodnak.
A párnázat kialakítása és tagolása, a vastagabb, strukturált szivacs és a megerősített deréktámasz nemcsak az ülést teszi kényelmesebbé, hanem a vizuális komfortot is fokozza.

300 LITERES CSOMAGTARTÓ

ÉS SZÁMTALAN RAKODÓHELY

Coffre-Rangement_1500x400

Az új Citroën C3 a mindennapi praktikus használatot szolgálja. A középső rakodóhely kialakításával jelentős hely szabadult fel elöl. A kesztyűtartón (6,25 liter) kívül jó tárolási lehetőséget nyújtanak a méretes ajtózsebek. A poggyászok elhelyezésére bőséges helyet kínál a 300 literes csomagtartó.

MŰSZAKI MEGOLDÁSOK

A Citroën meghallgatta ügyfelei elvárásait, és tapasztalataik figyelembevételével tervezte meg az új Citroën C3 számos kényelmi és biztonsági felszereléseit, melyekkel könnyebbé teszi a mindennapi autózást.

WIP_Technologies-Superposition_DSK_1500x600

12 VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

A FELHŐTLEN VEZETÉS ÉLMÉNYE

ELSŐ PARKOLÓRADAR

ELSŐ PARKOLÓRADAR

A városi autózás megkönnyítésére tervezett rendszer 6 első parkolószenzort foglal magába, melyek hangjelzéssel segítik a manőverezést.  

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

Önnek elő sem kell vennie a kulcsot a zsebéből, ha szeretné kinyitni, bezárni, vagy elindítani a járművét, mert a Citroën C3 felismeri, ha közeledik a vezető.

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Az aktív fészvékező  rendszer csökkenti az ütközés veszélyét. A rendszer 5 km/óra sebességtől, álló vagy mozgó tárgyak, valamint gyalogosok észlelése esetén lép működésbe. Amennyiben a vezető nem reagál az ütközésveszélyre figyelmeztető jelzésre, a rendszer automatikusan lelassítja az autót.

EMELKEDŐSEGÉD

EMELKEDŐSEGÉD

Ez a vezetéstámogató rendszer az emelkedőn történő indulást könnyíti meg. Megakadályozza a jármű akaratlan visszagurulását az emelkedőn, ha a vezető lelép a fékről, és 3 százalékosnál meredekebb emelkedőn két másodpercig megtartja az autót.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Ez a berendezés a vezető figyelmének lankadásából vagy pillanatnyi figyelemkihagyásából adódó vészhelyzeteket segít megelőzni, 60 km/h menetsebességtől. Amikor a jármű az irányjelző használata nélkül lépi át a felezővonalat, a rendszer riasztást ad ki: a vezetőt hangjelzés és felvillanó piktogram figyelmezteti.

FÁRADTSÁG- FIGYELŐ JELZÉS

FÁRADTSÁG- FIGYELŐ JELZÉS

Ez a rendszer figyeli, hogy a jármű milyen gyakran lépi át a sávot jelző felfestést, és ez alapján méri fel a vezető éberségi állapotát. A funkció különösen hasznos olyan utakon, ahol az autó 65 km/óránál gyorsabban halad.

ADAPTÍV SEBESSÉG- SZABÁLYOZÓ

ADAPTÍV SEBESSÉG- SZABÁLYOZÓ

A nyugodt vezetés érdekében, a rendszer jelzi a sebességkorlátozó táblán észlelt értéket, így a vezető az ajánlott értékekkel is felülírhatja a beállított sebességet a sebességtartó- és korlátozó automatikában.

TOLATÓKAMERA

TOLATÓKAMERA

Hátramenetbe kapcsoláskor a kamera a központi képernyőn jeleníti meg az autó mögötti területet. Az esetleges akadályok közelségét színes vonalak jelzik. Ez a kiterjesztett nézet jelentősen megkönnyíti a manőverezést.

FIGYELMEZTETŐ JELZÉS PIHENŐ BEIKTATÁSÁRA

FIGYELMEZTETŐ JELZÉS PIHENŐ BEIKTATÁSÁRA

Ez a rendszer pihenő beiktatására figyelmezteti a vezetőt, ha már több mint két órája vezet 65 km/h-nál gyorsabban.

AKTÍV FÉNYSZÓRÓ- VEZÉRLÉS

AKTÍV FÉNYSZÓRÓ- VEZÉRLÉS

A fogalom többi résztvevőjének elvakítását megelőzendő, rendszer automatikusan átvált távolsági fényről tompított fényre autó észlelésekor.

SEBESSÉGJELZŐ TÁBLÁK FELISMERÉSE

SEBESSÉGJELZŐ TÁBLÁK FELISMERÉSE

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, majd kijelzi a műszerfalon a vezetőnek. Ezt az értéket a vezető beállíthatja az adaptív sebességszabályozó automatika számára. A funkció a teljes sebességtartományban működik. A berendezés a sebességkorlátozás feloldását jelző táblákat szintén felismeri.

HOLTTÉRFIGYELŐ JELZÉS

HOLTTÉRFIGYELŐ JELZÉS

A berendezés a visszapillantóba épített piktogram segítségével jelzi a vezetőnek, ha egy másik jármű tartózkodik a jármű holtterében. A funkció ugyanazon az elven működik, mint a tolatóradar, és komoly biztonságnövelő tényezőt lehet például a városi kétszer többsávos utakon vagy autópályán.

Connectivite_625x400

KAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGEK

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK

Az új Citroën C3 a modern és természetes kapcsolódási lehetőségek új kínálatát vezeti be:
 • Connect Assist (SOS vészhívás és Assistance hívás - elérhetősége országonként eltérhet),
 • Connect Nav (navigáció),
 • Connect Play (multimédia).

 • A Citroën Advanced Comfort® programmal összekapcsolt kínálat célja, hogy a fokozott biztonság, a könnyebb navigáció és a jobb kapcsolat biztosításával könnyebbé és intuitívabbá tegye az online szolgáltatások elérését.

  LEGÚJABB GENERÁCIÓS MOTOROK

  ÉS AZ EAT6 AUTOMATIKUS SEBESSÉGVÁLTÓ

  Motorisation_1500x400

  Az új Citroën C3 hatékony, jó teljesítményű és takarékos, legújabb generációs motorokat kínál, Euro 6 szerinti besorolással:

  • Benzines: Háromhengeres Puretech 83 S&S ötfokozatú kézi váltóval és Puretech 110 S&S 6-sebességes kézi váltóval
  • BlueHDi: BlueHdi 100 S&S ötsebességes kézi váltóval.

  Az új Citroën C3 EAT6 (PureTech 110 S&S EAT6) hatfokozatú automata váltóval is rendelhető, amely még kényelmesebb és nyugodtabb vezetést garantál.

  Top