Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseinkben és szervizeinkben újra teljeskörű nyitvatartással várjuk Önöket.

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

2021-ben a Citroën elektromos autó kínálata teljes mértékben megújul.
Az új ë-C4 az ötajtós modellek, az ë-Berlingo, az Év kishaszongépjárművének választott ë-Jumpy és az ë-Jumper a haszongépjárművek kínálatát bővíti, az ë-Spacetourer pedig a nagycsaládosok számára nyújt 100%-ban elektromos hajtást.

ÚJ ë-C4

100%-ban elektromos, ötajtós, kompakt városi autó - ez az új Citroën ë-C4! A modell már rendelhető!

Új Citroën ë-Jumpy – 100% ëlektromos

A tisztán elektromos új ë-Jumpy az Év haszongépjárműve lett 2021-ben. A hagyományos változat felépítéséből adódó összes előnnyel rendelkezik. A kétféle hatótávval kínált modell a kategória legjobb képviselőjének számít.

Citroën ë-SpaceTourer – 100% ëlektromos

Az ë-SpaceTourer - 100% ëlektromos egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál a nagycsaládok és a baráti társaságok számára.

Citroën ë-SpaceTourer Business – 100% ëlektromos

Az ë-SpaceTourer Business - 100% ëlektromos egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál majd a vállalati ügyfelek számára.

Top