[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

2021-ben a Citroën elektromos autó kínálata teljes mértékben megújul.
Az új ë-C4 az ötajtós modellek, az ë-Berlingo, az Év kishaszongépjárművének választott ë-Jumpy és az ë-Jumper a haszongépjárművek kínálatát bővíti, az ë-Spacetourer pedig a nagycsaládosok számára nyújt 100%-ban elektromos hajtást.

ÚJ ë-C4 – 100% ëlektromos

100%-ban elektromos, ötajtós, kompakt városi autó - ez az új Citroën ë-C4!

Új ë-Berlingo – 100% ëlektromos

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez. A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is!

Új ë-Jumpy – 100% ëlektromos

A tisztán elektromos új ë-Jumpy az Év haszongépjárműve lett 2021-ben. A hagyományos változat felépítéséből adódó összes előnnyel rendelkezik. A kétféle hatótávval kínált modell a kategória legjobb képviselőjének számít.

Új ë-Berlingo furgon - 100% ëlektromos

Az új Citroën ë-Berlingo furgon 100% ëlectric praktikus, ergonomikus és funkcionális modell, mely konkrét közlekedési megoldást nyújt a legkülönbözőbb tevékenységet folytató professzionális ügyfeleknek az új mobilitási kíhívásoknak megfelelően. Mindezt sokkal nagyobb kényelemben, a fenntartási költségek csökkentésével!

Új ë-SpaceTourer – 100% ëlektromos

Az ë-SpaceTourer - 100% ëlektromos egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál a nagycsaládok és a baráti társaságok számára.

Új ë-SpaceTourer Business – 100% ëlektromos

Az ë-SpaceTourer Business - 100% ëlektromos egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál majd a vállalati ügyfelek számára.

Top