[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

2021-ben a Citroën elektromos autó kínálata teljes mértékben megújult.
Az új ë-C4 az ötajtós modellek, az ë-Berlingo furgon, a 2019-ben az Év kishaszongépjárművének választott ë-Jumpy a haszongépjárművek kínálatát bővíti, az ë-Berlingo és ë-Spacetourer pedig a nagycsaládosok számára nyújtanak 100%-ban elektromos hajtást.

ÚJ ë-C4 Electric

100%-ban elektromos, ötajtós, kompakt városi autó - ez az új Citroën ë-C4 Electric!

Ë-Berlingo Electric

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez. A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is!

Ë-Jumpy furgon Electric

A tisztán elektromos ë-Jumpy az Év haszongépjárműve lett 2021-ben. A hagyományos változat felépítéséből adódó összes előnnyel rendelkezik. A kétféle hatótávval kínált modell a kategória legjobb képviselőjének számít.

Ë-Berlingo furgon Electric

Az új Citroën ë-Berlingo furgon Electric praktikus, ergonomikus és funkcionális modell, mely konkrét közlekedési megoldást nyújt a legkülönbözőbb tevékenységet folytató professzionális ügyfeleknek az új mobilitási kíhívásoknak megfelelően. Mindezt sokkal nagyobb kényelemben, a fenntartási költségek csökkentésével!

Ë-SpaceTourer Electric

Az ë-SpaceTourer Electric egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál a nagycsaládok és a baráti társaságok számára.

Ë-SpaceTourer Business Electric

Az ë-SpaceTourer Business Electric egy sokoldalú, modern, elegáns kisbusz. Háromféle hosszméretével és különböző konfigurációs lehetőségeivel egy új, tisztán elektromos megoldást kínál majd a vállalati ügyfelek számára.

Top