Megtekintés
CITROËN C5 AIRCROSS KONFIGURÁTOR

Tervezze meg Citroën C5 aircross suv vagy Citroën C5 aircross hybrid suv gépkocsiját!

Modern, ultrakényelmes SUV-ra vágyik? Konfigurálja kedvére Citroën C5 Aircross gépkocsiját: válasszon a hagyományos vagy a hibrid meghajtás és a különböző kivitelek, motorok, külső és belső kialakítások és felszerelések közül!

Választható felszereltségi szintek

Hagyományos változat esetén 5 (Live, Feel, Feel Plus, C-Series és Shine), plug-in hibrid változat esetén 4 (Feel, Feel Plus, C-Series és Shine) kiviteli szint közül választhat. Minden szinthez más-más széria-, illetve opciós felszerelések és tartozékok, valamint motorok és belső stílusvilágok tartoznak.. 

Motorkínálat

A Citroën C5 Aircross benzines (PureTech 130 S&S motor) vagy dízelváltozatban (BlueHDi 130 S&S motor) is kérhető, kiviteli szinttől függően manuális vagy automata váltóval. A hibrid változat hajtáslánca egy 200 voltos, 13 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátorral kiegészülő, 55 km hatótávolságú Hybrid 225 motorból és egy nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval társított PureTech 180 benzinmotorból áll.   

Külső és belső design

A Citroën C5 Aircross a következő színekben áll rendelkezésre: hófehér, gyöngyházfehér, Perla Nera fekete, platinaszürke, Tijuca kék, acélszürke és Volcano vörös. A hibrid változatot eloxált kék dekor betétekkel teheti még különlegesebbé. Végül válassza ki az SUV-jához leginkább illő keréktárcsát!

Az igényeinek leginkább megfelelő beltér kialakításához többféle stílusvilág és fekete, szürke vagy bézs kárpitok állnak rendelkezésre.

A Citroën C5 aircross suv & a Citroën C5 aircross hybrid suv méretei

Az SUV-hagyománynak megfelelően a Citroën C5 Aircross és a Citroën C5 Aircross Hybrid legfőbb erénye a kényelem és a variálhatóság. A modellek beltere egyszerre tágas, funkcionális és elegáns. Különlegességük a 150 mm hosszan csúsztatható, dönthető és lehajtható 3 különálló hátsó ülés. A két szintbe állítható padlóval felszerelt csomagtartó mérete így ideális módon 460 literről 1630 literre növelhető. Az SUV minimális méreteit tekintve egyébként 4500 mm hosszú, 1969 mm széles és 1654 mm magas.

Felszereltség

A Citroën C5 Aircrosson és hibrid változatán a kiviteli szinttől függően a biztonságot, a fedélzeti kényelmet és az optimális vezetést szolgáló számos szériafelszerelés elérhető. Ilyenek például a bőrbevonatú kormány, a középkonzolban és a csomagtartóban elhelyezett 12 voltos csatlakozók, az elektromosan behajtható fűthető visszapillantó tükrök vagy a keréknyomás-ellenőrző rendszer. Ezen felül az opciós berendezések és tartozékok széles választéka áll rendelkezésre. Tekintse meg őket és alkossa meg álmai SUV-ját!