A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

 

A Citroën C-Elysée orr-része teljesen megújul! A hűtőrács és a fényszórók egységet képeznek, ezzel erősítve a tekintélyes megjelenést és a szedán innovatív dizájnját. A 4-ajtós modell színskálája két új modern árnyalattal bővült: az egyik a Lazuli kék, a másik pedig az Artense szürke. Dizájn, kényelem, megjelenés, technológia… Tekintse meg videóinkat és ismerje meg a megújult Citroën C-Elyséet!

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

*Minden 2017. 04. 18. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C-Elysée személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. **A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
Citroen_5_ev_garancia

DESIGN

EGY ELEGÁNS, TEKINTÉLYES MODELL

1500x646_1.jpg

A megújult CITROËN C-ELYSÉE elnyújtott orr-része kiváló aerodinamikai és menettulajdonságokat garantál. A limuzin legújabb stíluselemei közé tartozik a LED-es nappali menetfény, amely tekintélyes és elegáns megjelentést ad az autónak.
Kiemelkedő stílus!

LÁMPATESTEK

1500x646_4.jpg

A C-Elysée külseje sem hibázik! A megújult C-Elysée is megkapta az új Citroën modellekre jellemző 3D hatású hátsó világítótesteket, amelyek szélesebbnek és elegánsabbnak mutatják az autót. 

MEGÚJULT CITROËN C-ELYSÉE : MÉRETEK

Hosszúság

mm

Szélesség

mm

Magasság

mm

Csomagtartó mérete

l

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG

Az Új Citroën C-Elysée-t úgy tervezték, hogy se az útviszonyok, se az időjárás ne okozzon gondot számára. Megfelelő úttartás, erős gumiabroncsok, dupla tömítés az ajtóknál, az egyes karosszéria elemek gondos összeszerelése… Minden részletét hosszú élettartamra tervezték!
1500x646_9.jpg

JÓ KÖZÉRZET

test-bien_etre.jpg

A jó közérzet nem csak ígéret: kiváló úttartásával és kényelmével minden utazást kellemessé varázsol a megújult C-Elysée, útviszonyoktól függetlenül. 

VARIÁLHATÓ BELSŐ TÉR...
ÉS HATALMAS CSOMAGTARTÓ!

Az új Citroen C-Elysée kompakt méretei mellett tökéletes kényelmet biztosítanak 5 utas és a csomagjaik számára. A tökéletes felfüggesztés és a könnyed kormányozhatóság minden utazást kellemessé varázsol.

A 2/3–1/3 arányban osztott hátsó üléspad (változattól függően széria) lehajtásával a helykínálat tovább növelhető.
597x597.jpg

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

1500x500_Intelligence_techno.jpg

A Citroën C-Elysée egy modern és tágas szedán, amely tekintélyt sugall és az elegancia megtestesítője. A Citroën filozófiájának megfelelően, a Citroën C-Elysée is az intuitív technológiát erősíti. 

Belül, a felszereltségi szinthez igazodó, új műszerfali betéteket találunk az utas előtt. A műszerfal úgy módosult, hogy az új, 7”méretű érintőképernyő* helyet kaphasson rajta.
A műszerpanel is megváltozott, jelzései látványosabbak és áttekinthetőbbek.

*változattól függően opció

1.gif

ÉRINTŐKÉPERNYŐ

A megújult C-Elysée 7" érintőképernyőjén a következő funkciók jeleníthetőek meg:

 • NAVIGÁCIÓ
 • MIRROR SCREEN FUNKCIÓ (Apple CarPlayTM + MirrorLink®)
 • TELEFON NÉVJEGYZÉKE, HÍVÁSOK KEZELÉSE
 • AUDIO RENDSZER
 • VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK

  TOLATÓKAMERA

  747x322_C-Elysee-Camera_Recul.jpg

   

  A parkolás sokkal könnyebbé válhat a tolatókamerának* köszönhetően, amelynek képét akár a 7”-os képernyőn is láthatja . A lehetséges akadályokat és a távolságokat különböző színekkel jelöli.

  *változattól függően opció

  TOLATÓRADAR

  747x322_C-Elysee-stationnement-arriere.jpg

  .

  A tolatóradar* vizuális és hangjelzéssel tájékoztat a kocsi mögött elhelyezkedő tárgyakról, így téve könnyebbé a tolatást.

  *változattól függően opció

  TEMPOMAT ÉS SEBESSÉGHATÁROLÓ

  C-Elysee_tempomat

  A tempomat a gázpedál használata nélkül a kívánt sebességen tartja az autót, míg a sebességhatároló funkció egy megadott, maximális sebesség beállítását teszi lehetővé.

  BLUEHDI DÍZEL MOTOR

  A BlueHDi dízelmotor 100 LE változatban szerepel a magyarországi kínálatban.
  1500x646_motorisations.jpg
  Top