Megtekintés
CITROËN C5 X KONFIGURÁTOR

Új Citroën C5 x konfigurátor

Válassza ki az önnek megfelelő Citroën C5 X vagy C5 X Plug-In Hybrid modellt és alkossa meg új autóját.

Választható felszereltségi szintek

Az új Citroën C5 X a következő kivitelekben kapható: Feel, Feel Plus, Shine és Shine Plus. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő alapfelszereltséget és tartozékokat.

 

Motorválaszték

Az új Citroën C5 X benzines (PureTech 130 S&S, Puretech 180 S&S) és hibrid változatban is rendelhető. Autóját EAT8 automata sebességváltóval szereljük, mely finom sebességváltásokat és optimális vezetési kényelmet biztosít.

 

Külső és belső design

 

Az új Citroën C5 X formabontó stílusában egy elegáns limuzin, egy dinamikus kombi és egy magas építésű SUV keveredik. A crossover modell számos személyre szabási lehetőséget kínál, legyen szó a karosszéria vagy a tető színéről, illetve a keréktárcsákról. Választhat kék, kétféle szürke, fekete és fehér színű fényezést autójára. A rendelkezésre álló stílusvilágoknak köszönhetően új Citroën C5 X gépkocsija belterét is ízlésének megfelelően alakíthatja ki.

 

Az új Citroën C5 x méretei

 

A 4805 mm hosszú, 1859 mm széles és 1485 mm magas új Citroën C5 X tágas beltérrel rendelkezik. A csomagtartó változattól függően 485 vagy 545 literes.

 

Rendelkezésre álló felszerelések

 

A választott kiviteltől függően rendelkezésre álló számos szériafelszerelés – Highway Driver Assist, nagy látókörű holttérfigyelő stb. – kimagasló kényelmet, biztonságot és vezetési élményt garantál.