Megtekintés
Citroën C4 konfigurátor

Alkossa meg saját új Citroën C4 vagy ë-C4 gépkocsiját!

Egy egyszerre robusztus és áramvonalas kompakt ötajtóst szeretne? Konfigurátorunk segítségével új Citroën C4 gépkocsiját hagyományos belső égésű vagy tisztán elektromos változatban is megtervezheti, és a vágyainak mindenben megfelelő autót alakíthatja ki. A kiviteltől a felszereléseken és a motoron át a designig mindent kedvére megválaszthat.

Választható felszereltségi szintek

Az új Citroën C4 és ë-C4 ötféle kivitelben kapható: Live, Feel, Feel Plus, Shine és Shine Plus. Mindegyik kiviteli szint gazdag felszerelés- és opciós kínálattal rendelkezik, de az alapmodell is rendkívül gazdag, így elérhető áron magas szintű kényelemben és biztonságban lehet része.

Motorválaszték

Az új Citroën C4 az új generációs Euro 6d benzin- (PureTech 100, 130 vagy 155 S&S) és dízelmotorok (BlueHDi 110 vagy 130 S&S) gazdag választékát kínálja, melyekhez manuális vagy 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó társul. Az új Citroën ë-C4 136 lóerős (100 kW) villanymotorjának hatótávolsága a 350 kilométert is elérheti.

Külső és belső design

Az új Citroën C4 és ë-C4 hófehér, fekete, platinaszürke, izlandi kék, acélszürke, elixírvörös és karamellbarna színben rendelhető. De ne feledkezzünk meg színcsomagokról és – kiviteli szinttől függően – a 18” gyémántcsiszolt könnyűfém felnikről sem.

A beltérben visszafogott és elegáns hangulatot teremthet a fekete, szürke, kék és piros kárpitoknak köszönhetően.

Az új Citroën C4 méretei

Az új Citroën C4 hagyományos és elektromos változata a vezetőnek és az utasoknak egyaránt bőséges helyet biztosít, és példás hátsó térdtérrel (198 mm) rendelkezik. Igazi élettérhez méltón sok az átgondolt tárolóhely és kiválóak a csatlakoztatási lehetőségek (az autó számos pontján USB-aljzatok találhatók). Az ezzel együtt kompakt autó városban és országúton egyaránt elemében érzi magát. A két helyzetbe állítható padlóval ellátott csomagtartó 380 liter űrtartalmú, a hátsó ülések közül 1 vagy mind a három lehajtható.

Rendelkezésre álló felszerelések és tartozékok

Az új Citroën C4 és ë-C4 kínálatában számos biztonsági és kényelmi felszerelés az alapfelszereltség része, ilyenek például a „Biztonság” csomag, a visszagurulás-gátló, az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer vagy a kihangosítókészlet. Ezek mellett számos egyéb berendezés közül választhat: fűthető kormánykerék és ülések, napténytető, 360°-os parkolóasszisztens stb.