A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Dugók, araszolás, csúcsforgalom, késések, lehetetlen parkolás... Ugye ismerős problémák? A CITROËN városi autóival nemcsak egyszerűbb az élet, de értékes időt takaríthat meg. Modern, kompakt és vidám sziluettjével az új CITROËN C3 és a CITROËN C-Zero is a városi közlekedésre termett. Vezetni és parkolni mostantól gyerekjáték lesz. Készen áll, hogy kipróbálja őket?

CITROËN C3

A CITROËN C3 új színt hoz a városi autók palettájára. A minden tekintetben korszerű autó optimista, trendi designjával, üde színfoltjaival és sajátos grafikai elemeivel - pl. a bizonyos változatokon elérhető Airbump® betétekkel - hívja fel magára a figyelmet. Karakteres, jellegzetesen városi sziluettjével azonnal kitűnik a mezőnyből. Stílus, gazdag személyre szabási lehetőségek, Citroën Advanced Comfort®, a legújabb technológiák és ConnectedCAM Citroën™ kamera... Ilyen munícióval bátran nekivághat a városi forgatagnak.
voiture-citadine-C3.jpg
Voiture-C-zero-Citadine.jpg

CITROËN C-Zero

Elege van a zajból, a légszennyezésből és a kilátástalan parkolóhely-keresésből? Váltson elektromos autóra! A CITROËN C-Zerót kis méreteivel, gyors feltöltésével, csomagtartójával, tárolóhelyeivel és a mindennapos utakhoz igazított hatótávolságával kifejezetten városi vezetésre tervezték. További előnye a város zaját feledtető, teljesen csendes működés. A CITROËN C-Zero csúcstechnológiás, kreatív megoldásaival már most méltó választ ad a holnap kihívásaira.
Top