[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Dugók, araszolás, csúcsforgalom, késések, lehetetlen parkolás... Ugye ismerős problémák? A CITROËN városi autóival nemcsak egyszerűbb az élet, de értékes időt takaríthat meg. Modern és kompakt modelljeinkkel vezetni és parkolni mostantól gyerekjáték lesz. Készen áll, hogy kipróbálja őket?

CITROËN C3

A C3 egyedi designja szakít a kisautókról kialakult közhelyekkel. Opciók megrendelésével akár 97-féle külső stílusváltozat közül választhatunk, így a valóban egyedülálló, saját modell az ön számára garantált! A Citroën C3 opcióként rendelhető Advanced Comfort ülései és az elsőrangú felfüggesztés kivételes kényelmet garantálnak. Intuitív technológiai megoldások könnyítik a vezetést, köztük több innovatív kapcsolódási lehetőség és 12 vezetést segítő rendszer, melyek mindegyike igen hasznosnak bizonyul a mindennapi életben.
UJ_CITROEN_C3
citroen_c3_aircross

ÚJ CITROËN C3 AIRCROSS

Az új Citroën C3 Aircross SUV teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest még karakteresebb, még erőteljesebb, ami a márka új, jellegzetes stílusjegyét képezi az új Citroën C3 2020-as bevezetése óta. Stílusa biztonságérzetet sugall, hiszen a masszív SUV-modellek valamennyi jellegzetességével rendelkezik: megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. A C3 Aircross SUV jellegzetes és kiváló menettulajdonságai a volánnál is megmutatkoznak: üljön be és élvezze a kivételes SUV-vezetési pozíciót a városban is!

ÚJ CITROËN C4 és Ë-C4

Az új C4 azzal tűnik ki a tömegből, hogy ötvözi a kompakt ötajtósok eleganciáját, finom vonalait és dinamizmusát, a lágy, kifinomult vonalakat és a jellegzetes grafikai elemeket a SUV-ok erőteljességével, karakterességével, amely a nagy kerekeken, a nagyvonalú, erőteljes megoldásokon keresztül mutatkozik meg. A modell a Citroën Advanced Comfort® program teljes palettáját kínálja, számtalan digitális szolgáltatással áll a vezető és utasai szolgálatában, és akár 20 vezetési rendszer is elérhető a modellen. Az új C4 tisztán elektromos változatban is rendelhető.
UJ_CITROEN_C4
Top