A rendkívüli korlátozások feloldásával márkakereskedéseink és –szervizeink újra a megszokott nyitva tartással dolgoznak.

További információ:

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Felejtse el a benzinkutakat, a zajt és a szennyezett levegőt! Gondolkodjon felelősen, és váltson tiszta energiára a CITROËN elektromos autóival! Legyen az egy városi kisautó vagy egy városi használatra tervezett kishaszonjármű, a villanyautó számtalan előnnyel bír: kis méret, gyors feltöltés, a nap mint nap megtett utakhoz elegendő hatótávolság... Az elektromos autó csúcstechnológiás, kreatív megoldásaival már most méltó választ ad a holnap kihívásaira.

Teljesen elektromos meghajtás

fullelectric

 

Tapasztalja meg a teljesen elektromos meghajtás nyújtotta egyedülálló vezetési kényelmet! A villanyautó csendes, és mind városban, mind országúton könnyen kezelhető. A 130 km/h végsebességű jármű tökéletesen belesimul a városi forgalomba, és modelltől függően 150-170 km-es hatótávolságának köszönhetően hosszabb utakra is ideális. A CITROËN elektromos járműveinek akkumulátorára ráadásul 8 év (vagy 100 000 km-re terjedő) jótállás vonatkozik.

 

Könnyű feltöltés

rechargement-voiture-electrique.jpg

 

CITROËN elektromos gépjárműve a speciális töltőállomásokon vagy a 230 voltos otthoni hálózatról pár perc alatt feltöltődik, de útközben az autó a lassításkor és fékezéskor felszabaduló kinetikus energiát maga is átalakítja villamos energiává. Létezik ennél egyszerűbb, tisztább és gazdaságosabb rendszer?

Elegáns design

design-vehicules-electrique.jpg

Fedezze fel az avantgárd városi kisautót, a letisztult stílusú CITROËN C-Zerót! 

CITROËN C-Zero

Domború tető, hatalmas üvegfelületek, tiszta, lekerekített formák... Fedezze fel a CITROËN C-Zerót, a minden ízében városi, full elektromos kisautót!

Kis méretének (mindössze 3,48 m) köszönhetően rendkívül fürge és bárhova befér, de utasainak is elegendő helyet kínál: 4 teljes értékű ülőhellyel, számos tárolóhellyel és 166 literes csomagtartóval áll rendelkezésükre.

Ezt a modellt kifejezetten a mindennapos városi közlekedéshez tervezték.
voiture-electrique-czero.jpg
Top