[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:HU] [cle1: SECONDES Lang:HU]

Legyen szó mindennapos ingázásról vagy hosszabb utazásokról, családi nyaralásról vagy a hétvégi gyerekprogramokról, a variálhatóságban verhetetlen CITROËN egyterűek minden helyzetben tökéletes megoldást jelentenek. 

A CITROËN C4 SpaceTourer és az új CITROËN Grand C4 SpaceTourer kívül innovatív felépítés és design, belül jó közérzet, kényelem, tárolóhelyek sokasága és nagyfokú variálhatóság jellemzi. Kiemelt szerepet kap bennük a praktikum, de a biztonság és a vezetési élmény sem szenved csorbát.

CITROËN C4 SpaceTourer

A C4 SpaceTourer a család igényeinek megfelelően variálható modern egyterű: intelligens vezetéssegítő rendszerek, intenzív vezetési élmény, a kényelem globális megközelítése (a Citroën Advanced Comfort® program jegyében), gazdaságos használat és nagyfokú biztonság jellemzi. A CITROËN C4 SpaceTourer útra csábít és a közlekedéssel kapcsolatos minden igényét kielégíti.
246049.280805
GRAND C4 SPACETOURER

CITROËN
Grand C4 SpaceTourer

A CITROËN Grand C4 SpaceTourer az 5 vagy 7 személyes egyterűként maradéktalanul kielégíti a családok mindennapos szükségleteit. Tágas utasterével, tárolóhelyeivel és nagyfokú variálhatóságával családi és baráti utazásokra termett, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva minden utasának.
520x293_SpaceTourer_B2B_longueurs.jpg

SpaceTourer

A Citroën SpaceTourer háromféle hosszúsággal rendelhető (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m*) melynek egy, a szegmensben egyedülálló változatában akár 9 személy is utazhat. Ki gondolná, hogy a legjobb kisbuszok a legrövidebbek?
Top