[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Családi hétvégére vagy baráti kiruccanásra vágyik? Válassza a CITROËN 7 személyes gépjárműveit! A  CITROËN Ë-Berlingo és ë-Spacetourer modellek a tágas autók szerelmeseinek készültek: fedélzetükön igény szerint variálható, barátságos utastér, az összes családtag igényeit kielégítő méretes tárolóhelyek és példás menettulajdonságok várják... Fedezze fel a CITROËN 7 személyes modelljeit, és bátran kerekedjen fel az egész famíliával!, környezetbarát módra!

7 SZEMÉLYES
Citroën Ë-BERLINGO

A Citroën 1996-ban nemcsak új szegmenst teremtett, hanem új közösséget is: a kompakt egyterűek kedvelői ragaszkodnak a Berlingo karakteres, praktikus és sokoldalú személyiségéhez. A Berlingo elektromos változata most választ ad az egyterű szegmenssel kapcsolatos környezetvédelmi kihívásokra is, amelyek különösen erősen foglalkoztatják az ilyen modelleket kereső ügyfeleket. Ők ugyanis döntő részben olyan emberek, akik kötődnek a természethez, érzékenyek saját ökológiai lábnyomukra, és fegyelmezetten kezelik saját költségvetésüket is. Az elektromos meghajtás összeköti a kellemest a hasznossal: az elektromos technológia legmodernebb vívmányait használja, magasabb szintre emeli a biztonságos, kellemes és sima utazási élményt, de közben a legkevésbé sem enged a Berlingo oly nagyra értékelt funkcionalitásából.
e-berlingo a kertben, egy család körötte
elektromos e-spacetourer parkol az út szélén

CITROËN Ë-SPACETOURER

Az új, tisztán elektromos Citroën ë-SpaceTourer akár 330 kilométeres, referenciaértékű hatótávolsága révén valóban ideális társ lehet hosszabb utakon. Gyors töltéssel akár 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el, így egy hosszabb kávészünet után már folytatódhat is az út.
Top