[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:hu] [cle1: SECONDES Lang:hu]

Családi hétvégére vagy baráti kiruccanásra vágyik? Válassza a CITROËN 7 személyes gépjárműveit! A CITROËN Grand C4 SpaceTourer és az új CITROËN Berlingo modelleket a tágas autók szerelmeseinek készült: fedélzetükön igény szerint variálható, barátságos utastér, az összes családtag igényeit kielégítő méretes tárolóhelyek és példás menettulajdonságok várják... Fedezze fel a CITROËN 7 személyes modelljeit, és bátran kerekedjen fel az egész famíliával!

voitures-7-places-nouveau-grand-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 SpaceTourer

Fedezze fel a CITROËN Grand C4 SpaceTourer, a CITROËN loft szellemben fogant egyterűjét! 7 férőhelyet kínáló napfényes utastér, számtalan kényelmi berendezés, a családtagok különböző tevékenységeihez igazodó variációs lehetőségek... A Grand C4 SpaceTourerben mindenki otthon érzi magát. Még több helyre volna szüksége? Ne aggódjon! 5 személyes konfigurációban a csomagtartó űrtartalma egy mozdulattal 645 literről 704 literre növelhető. Ne feledkezzen meg a CITROËN C4 SpaceTourerről sem, mely 5 ülőhellyel és 537 literes csomagtartóval várja!

7 SZEMÉLYES
Citroën BERLINGO

Élhető, kényelmes és személyre szabható. Számtalan érv szól a Citroën Berlingo mellett : óriási csomagtér, kivételes modularitás a három különálló hátsó ülésnek köszönhetően* számos rakodóhely áll rendelkezésre köztük az új generációs, többfunkciós Modutop® tetőtároló. A csomagtartó térfogata M méretben 775 liter, XL méretben pedig 1050 liter. * Verziótól függően.
VISUEL-2-200-X-141
597x500-SpaceTourer-Monospace.jpg

CITROËN SPACETOURER

A Citroën SpaceTourer háromféle hosszúsággal rendelhető (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m*) melynek egy, a szegmensben egyedülálló változatában akár 9 személy is utazhat. Ki gondolná, hogy a legjobb kisbuszok a legrövidebbek?
Top